Gość: barbasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.08, 22:07 Prosze o pomoc, czy byl ktos w tym hotelu? Szukalam opini internautow ale ich brak pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olin80 Re: Side Park prosze o info :))) IP: *.gdynia.mm.pl 13.01.08, 22:47 Nie byłam,ale tu masz ciekawe opinie i fotki;) www.holidaycheck.pl/hotel-oceny+hoteli_Hotel+Side+Park-ch_hb- hid_35292.html Zwróć uwagę na opinie Niemców,bo oni bardzo dobrze opisują hotele i naprawdę mają w tym doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Side Park prosze o info :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 11:09 Witaj. Ja również jadę do tego hotelu oraz z tego biura w lipcu na wakacje ze swoją rodziną. Trochę się zaniepokoiłem po przeczytaniu odpowiedzi na Twoje pytania. Mam prośbę. Jakbyś czegoś więcej się dowiedział na temat hotelu lub samego biura GTI Travel, podziel się tymi informacjami na forum. Może lepiej będzie odżałować zaliczkę, ale bez stresu spędzić urlop. Pozdrawiam Harry Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Side Park - opinia 29.05.08, 20:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=80193551 Odpowiedz Link Zgłoś
belika Re: Side Park - opinia 30.05.08, 11:53 ...no właśnie, chciałam tam podesłać pytającego :)) Odpowiedz Link Zgłoś