Gość: Turecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:00 Kto nie leci do Turcji i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyturysta Re: antywątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:17 Nie lecę z Warszawy 23.06 ! Nie mam dwójki dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turecki Re: antywątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:35 Ja też nie lecę z Warszawy, ale za to jutro lecę z Wrocka :-) Nie mam 10 dzieci ani nawet wnucząt ale mam już za to czarodziejską walizeczkę spakowaną. Tym razem pobiłem rekord, osiągnąłem majstersztyk pakowania: uwaga, uwaga 6 kg (słownie, żeby nie było: sześć) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyturysta Re: antywątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:48 Zapomniałem dodać, że nie szukam towarzystwa, nie chcę się spotykać z rodakami na miejscu i bawić z innymi rodzinami bez dwójki dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: antywątek 07.05.08, 12:58 dokładnie, jedziemy w parę osób i też nie szukamy towarzystwa infantylnych ludzi ogłaszjących na caly świat gdzie i kiedy lecą... BTW, szacunek dla lokalnych biur podróży za wymyslenie instumentu lokalizującego naiwnych klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turecki Re: antywątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 13:07 I właśnie po to jest ten antywątek Plapajapo, dobrze kombinujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: antywątek 07.05.08, 15:11 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ja też nie lecę, tylko jadę pociągiem :) No i może część podróży odbędzie się promem. Towarzystwa również nie szukam, mam swoją "ekipę". W sumie to może być wątek alternatywny pod tytułem "Jak się dostać do Turcji nie lecąc"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: antywątek IP: *.aster.pl 07.05.08, 15:20 a ja więcej nie pojadę do Turcji, bo jest brzydka opalenizna, taka czarna i można się poparzyć słoncem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeczowy Re: antywątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 17:43 Gość portalu: Ania napisał(a): > a ja więcej nie pojadę do Turcji, bo jest brzydka opalenizna, taka > czarna i można się poparzyć słoncem. 1. Gdzie jest ta brzydka opalenizna ? Może pomyliłaś ze spalenizną ..? 2. Można się też poparzyć żelazkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mediterraneo1978 Re: antywątek 07.05.08, 17:57 Nie lece bo bylem 2 razy, super kraj, ale co roku chce do innego srodziemnomorskiego :). Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: antywątek 07.05.08, 18:01 byłem raz -zaliczyłem co najważniejsze i mam zasadę - co roku do innego kraju !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grecho Re: antywątek IP: *.szczecin.mm.pl 07.05.08, 19:21 Ja nie lece... ale jade;). Autobusem- dramat. Ale czego nie robi sie, aby zobaczyc jak najwiecej;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś