Gość: sara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 08:31 Proszę o opinię na temat tego hotelu od osób, które teraz wróciły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beta Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 13:11 Niech ktoś coś napisze? jestem ciekawa bo niedługo się tam wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
on-ka-6 Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? 15.05.08, 08:58 Ja też jestem ciekawa świeżych informacji.Lecę tam 23.07 na 2 tyg. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: 80.54.122.* 16.05.08, 10:37 Ja byłem w zeszłym roku ale jak mogę coś pomóc to pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
on-ka-6 Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? 16.05.08, 11:38 Dla mnie wszystkie informacje są cenne.:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 12:20 Napisz jak było. - czy wróciłeś zadowolony? - czy polecasz ten hotel? napisz co Ci się podobało a co nie w tym hotelu. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:24 Odechciewa się czytać i pisać jak ktoś prosi o info z poprzedniego sezonu.Ludzie temat Incekum Beach to najlepiej opisany hotel na tym forum.Zgadzam się z zapytaniem o tegoroczny sezon ale o poprzednie to brak szacunku do ludzi ,którzy wcześniej poświęcali swój czas by wszystko opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.is.net.pl 21.05.08, 08:02 up Ja lece za tydzien, ale myslalam ze ktos bedzie pierwszy i sie podzieli nowinkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: IP: *.eth0.raptor-cl-centertronic.lubman.net.pl 21.05.08, 12:21 Hej!!!! Ja lece do tego hotelu z męzem 06,06,08 - czy moze ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: do elcia IP: *.is.net.pl 21.05.08, 12:28 Jasne :) Mam nadzieje ze jeszcze bedac tam na miejscu. ;) Ale wierze ze jeszcze ktos przed 28 maja da znac ze wrocil. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
on-ka-6 Re: do elcia 21.05.08, 14:05 Z góry wielkie dzięki:) Ja lecę dopiero 23 lipca :((((((((( jeszcze tak długooooooooo Pozdrawam. Odpowiedz Link Zgłoś
livre.livre elcia ja też 28.05 21.05.08, 17:03 elcia ja też wylatuję 28.05 z Wrocławia, jedziemy z męże i 3-letnim synkiem ;) oby było ciepło :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: elcia ja też 28.05 IP: *.is.net.pl 21.05.08, 18:49 No to do zobaczenia na miejscu bo ja z Krakowa. :) Pewno "wpadniemy" na siebie bo ja lece z 2 lobuzami (3 i 6 lat). No i jestem przekonana ze bedzie cieplo (tylko zeby nie bylo za cieplo);) E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: elcia ja też 28.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:30 Lecę 04.06.08. Też chętnie poczytałabym, czy w tym sezonie jest wszystko ok. Jak wrócę, po 18.06, to opiszę swoje wrażenia-jeśli ktoś ciekaw. pozdrawiam ps. też lece z dwoma łobuzami: 4,5 i 5,5-oj, będzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia_ch Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.chello.pl 22.05.08, 17:14 Czy orientujecie się czy w tym hotelu są lodówki w pokojach? Jest w opisie, że jest mini bar ale nie wiem w jakiej formie. Jadę z rocznym dzieckiem i jedzenie dla małej muszę zabrać z Polski i zastanawiam się czy będę miała jak je przechowywać... Odpowiedz Link Zgłoś
moniab78 Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? 23.05.08, 20:05 My lecimy 11.06 z Warszawy też z rocznym dzieckiem i siedmiolatkiem.Moja mala je ok.5 nad ranem i musze miec przegotowana ciepłą wode do rozrobienia mleka.Może wezme termos mały i wieczorem bedzie możliwośc wzięcia wrzątku z baru.Może ktos był w takiej sytuacju i jak sobie poradził niech napisze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
megmg Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? 24.05.08, 14:55 Ja w zeszłym roku byłam z 1,5 roczną córeczka w Turcji.Jadła kaszki,więc żeby mieć wode przegotowaną wzieliśmy z Polski mały 0,25l. czjniczek i nie było problemu.2 lipca lecimy do Incekum i czajnik oczywiście leci z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? 02.06.08, 18:37 Czy pampersy itp. osprzęt można kupić w tym hotelu? I słoiczkowe jedzenie? Bardzo prosze o odpowiedź :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia_ch Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 14:56 Monia, a na jak długo lecicie? My wylatujemy 18.06.08 na 2 tygodnie a moja młodsza córcia urodziła się 23.03.2007:) Co do gotowania wody to faktycznie mały czajniczek albo grzałeczka po prostu. Moja mała tez nad ranem pije mleko, więc na pewno zabiorę coś do gotowania wody. Mnie martwi ta lodówka. Moja córcia nie chce jeść zupek kupowanych w słoikach, chciałabym zabrać jej takie zrobione w domu tylko bez lodówki nawet dobrze zawekowane mogą się popsuć... Odpowiedz Link Zgłoś
niula01 Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? 26.05.08, 20:17 Tak. W pokojach są lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_ch Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? 27.05.08, 15:56 Niula, wielkie dzięki za odpowiedź. Kamień z serca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eta Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 08:12 Do tych co wrócili - czy jesteście zadowoleni z pobytu w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: 88.247.43.* 02.06.08, 20:44 Jestem w trakcie ale moge powiedziec ze jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endorfina Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 23:09 Witam, wróciłam z tego hotelu 21 maja. Byłam z mężem i 6 letnim synkiem. Było jak najbardziej OK, jedzenie dobre, super animacje, ... ale duży problem to standardem pokoi, my mieliśmy pokój rodzinny - to kompletna porażka. Byłam już w wielu hotelach, ale takich pokoi rodzinnych nie widziałam. Pokój z łóżkiem małżeńskim jest pokojem przechodnim, bez okna - ciemna nora!!!! Jedyne czym można się pocieszać to to, że nie spędza sie w nich dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmebaM Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:56 Wspaniały hotel, rewelacyjne warunki, wyżywienie zaspokoi wszelakie gusta, także dzieci. Piękny i czysty basen, pokoje funkcjonalne wystarczające do spania - bo tylko tyle czasu sie w nich spędza. Miła i uprzejma obsługa na bardzo wysokim poziomie. A szef rozrywki Emre ze swoja ekipą WYMIATA!!!!!! Jeden minus to mało rozgarnięty rezydent Scana - chociaz informacji udziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BETA Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:29 czy w resteuracji działa klimayzacja? czy pokoje z dostawką są duże i z balkonem? Odpowiedz Link Zgłoś
livre.livre Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? 21.06.08, 09:23 chyba wszystkie pokoje są z balkonem ( większym lub mniejszym ). wyposażenie wystarczające na te kilka dni noclegu w nim :) jeśli mogę coś podpowiedzieć to w recepcji przed zameldowaniem można prosić o pokój od strony basenu, są zdecydowanie bardziej słoneczne no i widok :) my mieliśmy pokój strasznie ciemny, od drugiej strony , nazwaliśmy go "w piwnicy", ale przywykło się do tego. jedzenie ok, nawet 3 latem zawsze coś wybrał dla siebie. basen pierwsza klasa! maluch spędzał w nim całe dnie! obsługa również w porządku, animacje ok, chociaż my byliśmy 28.05, więc przed sezonem, to teraz będzie więcej atrakcji. rezydent Scana faktycznie baaaaaaardzo anonimowy! nawet nie pofatygował się, żeby nas przywitać i pożegnać. ale nie ubolewam ,bo nie był mi potrzebny. na miejscu w hotelu jest wypozyczalnia aut, także dla bardziej odważnych możliwość objazdu na własną rękę ciekawych miejsc. my pojechaliśmy jedynie do Antaly do delfinarium i aqua parku. daliśmy radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.is.net.pl 21.06.08, 10:25 A to my mialysmy byc w tym samym terminie :) Szkoda ze nastepne wakacje dopiero za rok :( U nas to chyba wypadnie znowu na Turcje. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 13:15 Opisz proszę z najmniejszymi szczególami wasz wyjazd do delfinarium.Planujemy też taki wypad z dziećmi mam tylko wAtpliwości czy na wlasną rękę czy z rezydentem. Ile płaciliście za auto,wstęp do delfinarium,co z posiłkiem itd.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Czy ktoś wrócił z Incekum Beatch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 13:34 A jak sprawują się polscy animatorzy i klub Skambo?? Odpowiedz Link Zgłoś