Gość: Maro IP: 89.234.220.* 19.05.08, 08:20 Wróciłem z Diamond Beach i chetnie odpowiem na pytania jak macie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: władek Re: Wróciłem z Diamond Beach IP: *.chelmnet.pl 19.05.08, 11:34 nikt się nie zatruł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Wróciłem z Diamond Beach IP: 89.234.220.* 20.05.08, 09:12 A czemu to miał sie ktoś zatruć????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wróciłem z Diamond Beach IP: *.sta.vectranet.pl 20.05.08, 00:24 Cześć Jadę do tego hotelu 30.06.2008 z żoną i 3-letnim synem. Jak możesz to napisz kilka słów na temat tego hotelu. Z góry dziękuję. Proszę o kontakt: GG 11682667 lub stargres@vp.pl pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Wróciłem z Diamond Beach IP: 89.234.220.* 20.05.08, 10:21 Hotel czysty , fajne pokoje i świetne jedzenie .Byłem z 3,5 rocznym dzieckiem dostałem 2 duże pokoje z dużym balkonem . Plaża duża piaszczysta leżaki bez opłat.Na plaży dobre jedzenie także z dzieckiem można cały dzień posiedzieć na plaży bez problemu.Mankamentem jest to że bezpośrednio koło hotelu buduje sie kolejny hotel i np ja miałem widok na budowę . W hotelu praktycznie sami niemcy tak 70% reszta rosjanie i czesi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Wróciłem z Diamond Beach IP: *.gdynia.mm.pl 21.05.08, 20:17 Wyjeżdżam do tego hotelu 23.06. Jeśli możesz, to napisz, jak jest z klimatyzacją w pokojach? Czy faktycznie jest wyłączana w ciągu dnia? A jak wygląda ALL? Woda w butelkach czy w szklankach? Napisz wszystko co najważniejsze. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Wróciłem z Diamond Beach IP: *.net148.okay.pl 22.05.08, 21:22 W pokojach masz w cenie butelkowaną wodę , codziennie dokładają . All bez zarzutu na plaży i w hotelu a jeśli chodzi o klimę to niewiem bo byłem w połowie maja i nie była potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Wróciłem z Diamond Beach IP: *.pro-internet.pl 23.05.08, 13:12 Byłam w zeszłym roku w maju. Pokój rodzinny super duży. Woda z dystrybutorów w szklankach, na które trzeba uważać. Okolica nieciekawa, same budowy, dopiero się organizuje. Obok fajny bazarek z podróbkami. Do Side jedzie się dolmuszem z pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś