Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 12:03 Witam. Wróciłam z tego hotelu.Było super. Odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Hotel Side Prenses IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 13:07 Witam Jadę do tego hotelu 13.08 proszę o opinię o hotelu dotycząca pokoi, wyżywienia, basenu, plaży.Czy była Pani moze na wycieczce w Kapadocji jeśli tak to z Itaki czy z lokalnego biura. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Hotel Side Prenses IP: *.is.net.pl 01.08.08, 11:38 Ja chciałabym zapytać, jak jest z leżakami na plaży, są płatne czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel Side Prenses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 17:35 Witam hotel jest naprawde bardzo przyjemny. Pokoje małe. Sprzątane są codziennie. Ręczniki i pościel wymienia co dwa dni. Wyżywienie- śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja,a w smaku zależy co kto lubi, ale chyba kazdy znajdzie cos dla siebie.Co do alkoholi- wódka, gin, piwo. Basen super, lezaki trzeba zajmować rano bo około godziny 10:00 raczej wolnych nie ma. Plaża hotelowa brudna, byłam tam dwa razy. Leżaki na plaży płatne 1 euro za dzień. Hotel nastawiany na niemieckich turystów, wszystkie animacje są propwadzone w języku niemieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Hotel Side Prenses IP: *.is.net.pl 04.08.08, 09:31 W katalogu Itaki pisze,że leżaki na plaży są bezpłatne, więc znowu biuro oszukuje klientów? I jeszcze jedno pytanie, czy w razie czego jest na terenie hotelu skrawek zieleni,na którym można położyć się na ręcznikach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Hotel Side Prenses IP: *.ver.airbites.pl 04.08.08, 22:57 Ja lece do tego hotelu 27 sierpnia i ostanio dopytywalam w biurze Itaka o te płatne lezaki- zapewniali mnie ze sa bezpłatne -juz niedlugo zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Hotel Side Prenses IP: *.is.net.pl 05.08.08, 08:45 My też lecimy 27 sierpnia z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Hotel Side Prenses IP: *.telpol.net.pl 07.08.08, 13:39 Lepiej siedźcie w domu i nie jedźcie do tego hotelu, bedzie więcej miejsca dla ludzi, którzy potrafią się cieszyć urlopem, a nie szukać dziury w całym. Ps. leżaki na plaży 0,50 euro, a poza tym wracam tam za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Hotel Side Prenses IP: *.chello.pl 10.08.08, 09:48 ja byłam w maju teraz jade we wrzesniu, podzielam Twoje zdanie, jak ludzie chca narzekać to niech jada na wieś tam napewno im bedzie lepiej:)) A na ile bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Hotel Side Prenses IP: *.chello.pl 10.08.08, 09:50 Cześć!! Widze że juz wróciłas? Fajnie że jestes zadowolona. A jak animacje bralas udział w konkursach może cos wygrałas? I jak ci się podobali kelnerzy jestem ciekawe czy jak wróce we wrzesniu beda ci sami???? juz sie nie moge doczekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Hotel Side Prenses IP: *.telpol.net.pl 13.08.08, 22:46 Kelnerzy bardzo sympatyczni, uczą się mówić po polsku i widać, że to dla nich niezła zabawa, animacje są po niemiecku, turecku i angielsku, ale każdy kto tylko chce może się zabawić albo tylko siedzieć w barze i popijać. W sumie było gorąco, dosyć kameralnie bo to niezbyt duży hotel i smacznie dla tych, którzy lubią jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:) Re: Hotel Side Prenses IP: *.chello.pl 14.08.08, 19:14 Ja bylam w tym hotelu w maju i teraz jedziemy znowu we wrześniu...Jestem ciekawe czy cos sie zmieniło....wiem, że animatorzy byli super (jeden straszy, a drugi taki młody) my jedziemy z dziećmi które je po prostu uwielbiali i zależy mi na info czy oni jeszcze są??? Jakbys dała znak to by było fajnie.... A byłas może w tej dyskotece OXYD podobno nie za ciekawie.... I jeszcze jedno pytanko czy byłaś na jakies wycieczce z Itaki?? dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Hotel Side Prenses IP: *.ptim.net.pl 14.08.08, 19:32 witam, ja rowniez wrocilam z tego hotelu 13.08.08 - jak najbardziej polecam ten hotel - jesli macie pytania to śmiało :) pozdrawiam i zycze milego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Hotel Side Prenses IP: *.chello.pl 14.08.08, 20:58 Napisz jak mozesz czy SĄ animatorzy OKATY i VERO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Hotel Side Prenses IP: *.ptim.net.pl 14.08.08, 21:23 jest tylko jeden taki mlody z dluzszymi (prawie do ramion)czarnymi wlosami, nie pamietam jak sie nazywa.... on prowadzi mini disco dla dzieci, aqua aerobic, pilke wodna, siatkowke.... jakies animacje wieczorne w stylu bingo, jaka to melodia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Hotel Side Prenses IP: *.chello.pl 15.08.08, 09:23 A dyskotekę kto prowadził przy hotelu???Bo jak ja byłam to był jeszcze jeden on był DJ prowadził dyskoteke i puszczał muzykę? Odpowiedz Link Zgłoś