Dodaj do ulubionych

Polećcie coś z Itaki

IP: *.ftnet.pl 22.12.08, 22:04
Polećcie jakiś fajny hotel z itaki, nie za bardzo daleko do lotniska
( nocne dojazdy są uciążliwe ) z fajną plażą i basenami dla
dzieciaków i oczywiście all.
Obserwuj wątek
    • loola_kr Re: Polećcie coś z Itaki 22.12.08, 22:11
      ja mogę polecić Joy Pegasos Planet Incekum, bardzo fajny hotel (trochę duży...),
      mnóstwo basenów, brodzików, mini aquapark ze zjeżdżalniami, dużo cienia przy
      basenach, plaża duża, piaszczysta. Mieliśmy wspaniałe wakacje!
      Ale to nie tak blisko lotniska niestety...
      • Gość: Kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 22.12.08, 22:20
        No właśnie go przeglądam, ale na forum przeczytałam, że są różne
        części lepsz i gorsza (club ) czy można w Itace zarezerwować pokój w
        konkretnej części ?
        • loola_kr Re: Polećcie coś z Itaki 22.12.08, 22:42
          nie, nie można. Na miejscu przydzielają.
          Nas chcieli wywieźć do Clubu ale na szczęście wcześniej poczytałam na forum i
          powiedziałam od razu, że tam się nie dam zakwaterować.
    • Gość: kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 22:19
      My lecimy z Itaką do hotelu Hane Garden w Side 26 06 na dwa tygodnie.
      • Gość: kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 22.12.08, 22:22
        Trochę do plaży daleko...
        • Gość: kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 22:24
          Masz na myśli Hane Garden?
          • Gość: Kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 22.12.08, 22:44
            W katalogu napisane że na plażę dowozi bus
            • Gość: kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 22:50
              Jeśli ktoś ma ochotę może jechać 250 metrów to jak dla mnie spoko ważne że na
              plaży jest bar ,.piękna piaszczysta plaża i hotel zbudowany w 2006 r
              rekomendacja gości na holidaycheck bardzo wysoka.
              • Gość: Kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 22.12.08, 23:02
                Muszę sobie na spokojnie przejrzeć, za chwilę zgłupieję od katalogu
                Itaki. Jak już coś fajnego to albo nie ma zniżek dla 2-ki dzieci,
                albo opinie na forum nieciekawe ...
                • Gość: kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 23:13
                  Też miałam taki problem ale po tygodniu zapadła decyzja( bo można było
                  zgłupieć)Powodzenia i spokojnych Świąt.
                  • kasia_p45 Re: Polećcie coś z Itaki 23.12.08, 22:24
                    A nie wolałabys Kasiu poleciec do Egiptu z lepszym biurem i za
                    podobna cene?
                    • Gość: Kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 23.12.08, 22:48
                      A jakaś propozycja ?
                      • kasia_p45 Re: Polećcie coś z Itaki 24.12.08, 18:46
                        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> A jakaś propozycja ?

ScanHoliday ma calkiem niezle propozycje i TUI zreszta tez.. Byłam
                        ze Scanem w zeszlym roku w Egipcia jeszcze wczesniej z Itaka na
                        Kanarach.. Za oba wyjazdy zaplacilam tyle samo...ale Itaka moze sie
                        schowac do Scana czy TUI..
                        W Egipcie Scana i TUI obsluguje ta sama firma TRAVCO i jest ten sam
                        rezydent. Organizacja na najwyzszym poziomie. Ja bylam zachwycona :)
                        teraz myslalam, ze pojade znowu z Itaki do Turcji...ale jak widze i
                        slysze te wszystkie narzekania na Itake...to chyba jednak zrezygnuje
                        i pojade znow do Egiptu ze Scanem lub z TUI.. narazie sie
                        zastanawiam, ktory osrodek wybrac..
                        Tu wiesz przynajmniej za co placisz i nie ma zadnych niemilych
                        niespodzianek...typu zmiana godzin wylotu...czy dostaniesz nie ten
                        pokoj a co lepsze zakwateruja cie nie w tym osrodku , ktory
                        wybralas...itd itp
                        Ale decyzja nalezy do ciebie :))
                      • kasia_p45 Re: Polećcie coś z Itaki 24.12.08, 20:22
                        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> A jakaś propozycja ? np to:

www.scanholiday.pl/html/11311312.php3
                        • Gość: Kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 24.12.08, 21:32
                          Przez ostatnie lata latałam z Itaką i nie bylo większych
                          niespodzianek, poza niekompetentnymi rezuydentkami zawsze było ok.W
                          ubiegłym roku byłm w Joy Kiris World ( było super )w tym roku też
                          chciałabym do Turcji ale w inne miejsce i nie mogę nic znaleźć, a
                          jak już coś mi się spodobało to opinie na forum nieciekawe
                          • kasia_p45 Re: Polećcie coś z Itaki 25.12.08, 10:13
                            A moze najwyzszy czas zmienic kierunek i biuro? Wierz mi dopoki ja
                            bylam tylko z Itaka tez bylam zachwycona.. Skorzystalam ze
                            Scana..niebo a ziemia..Wszystko na najwyzszym poziomie. Cała
                            organizacja, rezydent jak najbardziej kompetentny i na kazde
                            zawolanie.. No nie wiem jak chcesz..tylko nie wiem po co jezdzic
                            ciagle do tego samego kraju? Tyle jest pieknych miejsc na ziemi :))
                            • Gość: Kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 25.12.08, 14:25
                              W Egipcie boję się trochę o historie żołądkowe szczególnie
                              dzieci.Chociaż plaże i PIASEK super.
                            • voyager747 Re: Polećcie coś z Itaki 26.12.08, 19:12
                              Trochę to chyba bez sensu, jeśli ktoś na forum Turcja pyta o hotel z Itaki, a Ty
                              polecasz Egipt ze Scana.
                              Faktycznie jest sporo fajnych miejsc na ziemi, z tym się mogę zgodzić,ale czy
                              Egipt jest takim miejscem ?
                              • Gość: Kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 26.12.08, 19:16
                                A możesz coś polecić z Itaki?
                          • Gość: ela Re: Polećcie coś z Itaki IP: 213.77.64.* 25.12.08, 16:13
                            Może coś więcej o tym hotelu, mam zamiar wybrać się do Joy Kiris
                            World w 2009.
                            • Gość: Kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 25.12.08, 18:39
                              Mogę Ci go polecić z czystym sumieniem,byłam tam w ubiegłym roku 2
                              tygodnie w lipcu z 2 dzieci 4 i 9 lat. położenie bajeczne, własne 3
                              plaże, może trochę szkoda że kamieniste ( kilogram kamienido domu
                              przywieziony ),ale woda krystaliczna i na plaży puchy, nikt nikomu
                              nie siedział na głowie.Pokój duży, może trochę nieciekawe dostawki
                              bo łóżka polowe troszkę zdezelowane. Codziennie czyste
                              ręczniki,sprzątanie pokoju. Żarcie b.dobre, miałam wrażenie, że cały
                              czas jemy bo kończył się jeden posiłek a za chwilę szczęki już coś
                              kolejnego przeżuwały, basen spory, 2 zjeżdżalnie. W hotelu prawie
                              sami Rosjanie, ale pełna kultura, nic nie było takiego co mogłoby
                              nam się w związku z tym nie podobać, mieliśmy rejs jachtem gratis,
                              ale było to bardzo męczące dla dzieci ( a ja myślałam że będzie im
                              się podobało ). W hotelu fajne SPA, korzystaliśmy z masaży
                              kamieniami i innych + łaźnia za darmo ( dzieciaki szalały z pianą),
                              wieczorem codzienne super animacje a amifiteatrze, w ciągu dnia też,
                              obsługa miła. Jak coś jeszcze to pisz
                              • Gość: ela Re: Polećcie coś z Itaki IP: 213.77.64.* 26.12.08, 16:07
                                Interesuje mnie co można zobaczyć ciekawego w okolicy ,jak z
                                dolmuszami czy coś zatrzymuje sie w okolicy hotelu.Mąż jest fanem
                                tureckiej kuchni na formum czytałam że jedzenie jest ok , jak z
                                owocami i z deserami .Z góry dziękuję za odpowiedź.
                                • Gość: Kasia Re: Polećcie coś z Itaki IP: *.ftnet.pl 26.12.08, 19:10
                                  My się za bardzonie ruszaliśmy, ale wiem, że Polacy którzy byli z
                                  nami jeździli kolejką górską najnowocześniejszą w Europie,podobno
                                  niesamowite wrażenie,w hotelu jest wypożczalnia samochodów, a
                                  mążniech się spodziewa nadwagi po powrocie. Jedzenie jest bardzo ok
                                  dla wszystkich dzieci, dorosłych ( dużo jest tureckich dań ), z
                                  chorymi żołądkami, wegetarian itp
                                  owoce sąarbuzy, melony,śiwki,morele, jabłka,pomarańcze, desery to
                                  typowe strasznie słodkie ciasta, ciasteczka, budynie itp, od 15-17
                                  są lody algida do oporu, w całym hotelu są lodówki z wodą butelkową,
                                  w barach picia do oporu, i cały czas żarcie, żarcie .... Naprawdę
                                  polecam, ja jeszcze nie wybralam hotelu, bo każdy ktory wybiorę
                                  zawsze ma jekieś złe opinie. O Kiris World jak widziałaś nie ma
                                  żadnej !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka