Dodaj do ulubionych

TURCJA z Itaką - opinie

IP: *.gprs.plus.pl 23.04.09, 11:27
Mam dylemat co wybrać...
Bodrum czy Side z Itaką?
Co będzie lepsze na taka pierwszą podróż do tego właśnie kraju i dlaczego? mile widziane będą także opisy hoteli w tych okolicach i wszystkie inne ciekawostki związane z tym tematem. Jeśli byliście też z biurem o którym zdążyłam już wspomniałam wyżej to piszcie,
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: TURCJA z Itaką - opinie IP: 195.20.110.* 23.04.09, 11:39
      A korzystałaś z wyszukiwarki?
    • Gość: Mimi Re: TURCJA z Itaką - opinie IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.04.09, 11:57
      Z Itaka jadę drugi raz. Tym razem do Turcji. Wybrałam Bodrum.
      Za pierwszym razem było wszystko OK :))
      • alicja.trzos Re: TURCJA z Itaką - opinie 23.04.09, 13:19
        Jestem kolejną zwolenniczką Bodrum, więc jak najbardziej zachęcam do odwiedzenia tej właśnie części Turcji. Jeśli głowisz się nad wyborem hotelu to może dodam że sama byłam w Golden Age**** z itaki i poważnie złego słowa powiedzieć nie mogę. Więc spokojnie możesz się decydować, a kiedy planujesz tą całą podróż? nie zwlekaj tylko leć do jakże pięknego kraju
        • Gość: oktawian Re: TURCJA z Itaką - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 19:29
          W ubiegłym roku we wrześniu byliśmy z Itaką w Bodrum (hotel
          Golden Age)- wszystko było O.K. Wróciliśmy zadowoleni! W tym roku
          lecimy również z Itaką do Kemer.
          • blasz_ka Re: TURCJA z Itaką - opinie 24.04.09, 14:52
            2 lata temu bylem z Itaka i obecnie w maju tez lece z nimi. Niech to bedzie
            rekomendacja. Biuro znane i sprawdzone. Lecimy ponownie d otego samego hotelu
            Venus w Side. Co d omiejsca to musialabys napisac czeg ooczekujesz po miejscu,
            do ktorego chcesz sie udac
            • Gość: bogusia Re: TURCJA z Itaką - opinie IP: *.gprs.plus.pl 27.04.09, 11:27
              to co lecieć? wiecie co chodzi mi głównie o takie wakacje podczas których będę mogła zregenerować swoje siły...bo ostatnio to różnie z tym było więc to z pewnością będzie dla mnie priorytetem, wszystko musi być dograne na ostatni guzik, to pewne. Więc teraz pozostaje pytanie Side czy jednak Bodrum? i jakie hotele, jak byliście to doradźcie
              • Gość: Szurumburum Re: TURCJA z Itaką - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 12:45
                Wiesz co, lepiej nie lec - jak nie rozumiesz slowa pisanego i
                jeszcze raz potrzebujesz rad na ten sam problem...
                • Gość: DARIA Re: TURCJA z Itaką - opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.09, 13:40
                  Jasne że do SIDE!

i tu nie ma się nawet nad czym zastanawiać, wg mnie Bodrum jest zbyt popularne a Side w przeciwieństwie jest bardziej kameralnym miejscem. Co do Itaki się nie czepiam bo sama czasem z nimi podróżuje i nigdy jakoś problemów nie było a więc tak prawdę mówiąc wystarczy jedynie spojrzeć na ofertę i wybrać hotelik który mieści się w twoich możliwościach finansowych, to chyba będzie najlepsze co możesz zrobić, więcej wiary Bogusiu
                  • maya151 Do Szurumburum 28.04.09, 10:40
                    Twój komentarz był trochę niegrzeczny i zupełnie niepotrzebny.
                    Co do miejsca w Turcji również lecę pierwszy raz. Ja wybierałam przede wszystkim
                    hotel, bo lecę z 5 miesięcznym maluchem i większość czasu właśnie na terenie
                    hotelu spędzimy-)
                    • agnes315 Re: Do Szurumburum 08.05.09, 23:45
                      Jeśli wolisz małe zatoczki i powulkaniczne pagórki, wąskie
                      kamieniste plarze do jedź do Bodrum, a jeśli lubisz otwarte może,
                      szerokie plaże to bybierz Side lub Alanyę
                      • agnes315 sprostowanie 09.05.09, 00:01
                        oczywiście to było do Bogusi
                    • Gość: Gość Bodrum IP: *.one.pl 14.08.13, 09:26
                      Witam czy ktoś był w bodrum w wakacje 2013 z itaką?? czy podróż odbyła się liniami travel service?
              • kasia_p45 Re: TURCJA z Itaką - opinie 09.05.09, 08:50
                Chyba o to chodzi, zeby na wakacjach zregenerowac sily? Po to jest
                urlop:)
                Ja do Turcji tez lece pierwszy raz latem , drugi z Itaką. Wybralam
                Bodrum bo tam podobno jest lepszy klimat niz na Riwierze (sauna)..
                Na Bodrum podobno troche jest wiecej wiatru co mam nadzieje
                przyniesie troche ulgi w upalne dni. Hotele tez wybieram 5* bo lubie
                miec komfort i swięty spokoj. Na pytanie czy leciec? Odpowiadam
                oczywiscie, ze tak! I bawic sie dobrze :))
                • Gość: GOŚC Re: TURCJA z Itaką - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 10:04
                  CZY KTOS LECIAŁ MOŻE Z iTAKI Z GDAŃSKA DO BODRUM?? JESLI TAK TO JAKIM SAMOLOTEM??
                  • Gość: gość Re: TURCJA z Itaką - opinie IP: *.cdma.centertel.pl 18.08.13, 15:52
                    TAKIM ZE SKRZYDŁAMI!
    • marzena2484 Re: TURCJA z Itaką - opinie 19.08.13, 22:31
      Jedź do Kusadasi :) Ja zamieniłam z Egiptu i jadę 3.09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka