Dodaj do ulubionych

Hotel Arinna ok/Side

02.06.09, 14:50
Czy był ktoś ostatnio w tym hotelu, czy stan rzeczywisty zgadza się
z opisami w folderach. A może ktoś jedzie tam w czerwcu?
Obserwuj wątek
    • papatja Re: Hotel Arinna ok/Side 02.06.09, 16:28
      Lecę 12 czerwca z Poznania na tydzień z koleżanką. Opisy
      zachęcające:)
      • tinka_1 Re: Hotel Arinna ok/Side 02.06.09, 17:08
        Ja lece juz jutro. Dokładnie tak opisy i opinie np. na holidaycheck
        są raczej pozytywne. A wszystko okaże się na miejscu :)
        • papatja Re: Hotel Arinna ok/Side 02.06.09, 18:33
          Jeśli nie bedzie to dla Ciebie kłopotem,napisz parę zdań po powrocie
          jak było.Mój mail papatja@gazeta.pl. Z góry dzięki i udanego
          wypoczynku!
          • Gość: Lena Wycieczki fakultatywne z Side i okolic IP: 78.162.15.* 07.06.09, 17:15
            Zapraszam serdecznie do przeżycia wspaniałej przygody z historią,
            kulturą i pięknymi krajobrazami Turcji podczas naszych wycieczek
            fakultatywnych!
            lena-pachotour.pl.tl/_-ceny.htm
            Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!
        • Gość: Aga Re: Hotel Arinna ok/Side IP: 79.188.71.* 05.08.09, 08:24
          Witam, właśnie wróciłam z wakacji w hotelu Arinna /Turcja -
          wszystkim gorąco polecam to miejsce, bardzo przyjemny hodel, świetne
          jedzenie, przesympatyczna obsługa hotelowa !!! spędziliśmy z mężem 7
          dni w tym miejscu i były to wspaniałe wakacje. Dodatkowo - pokoje
          codziennie sprzątane, pościel i ręczniki codziennie wymieniane,
          lodówka uzupełniana również codziennie w wodę. Pozdrawiam
          • p_and_m Re: Hotel Arinna ok/Side 08.08.09, 23:17
            Witam czy ktoś wybiera sie do tego hotelu w terminie 19.08-2.09??
            Dzięki za wszystkie opinie na temat tego hotelu, aż chce sie
            jechać:) Już nie możemy sie doczekać.
            • Gość: Anna25 Re: Hotel Arinna ok/Side IP: 193.178.243.* 10.08.09, 11:13
              Własnie zarezerwowałam Arinne od 19.08-26.08 :)Lecimy z Katowic:)
              • p_and_m Re: Hotel Arinna ok/Side 10.08.09, 23:49
                To super, pewnie sie spotkamy na miejscu:) My lecimy z Warszawy.
                Ciekawe czy to oznacza międzylądwanie?? O której macie planowany
                wylot i z jakiego biura lecicie? My lecimy o 14.30 z itaki
            • Gość: Szczepan Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 01:33
              My rówież lecimy do Arinny z Katowic
    • Gość: Małgosia Re: Hotel Arinna ok/Side IP: 83.2.112.* 07.06.09, 15:46
      Wszystko się zgadza a nawet więcej bo hotel jest dostosowany dla osób
      niepełnosprawnych a o tym nigdzie nie piszą.Byłam w maju i były to cudowne 2
      tygodnie więc bez obawy można tam jechać.Wiza 15 euro-podrożała.Miłych wakacji.
      • dorka7770 Re: Hotel Arinna ok/Side 09.06.09, 18:51
        Witam, Małgosiu mam do Ciebie pytanie-czy wtyczka od czajnika
        będzie pasowała do gniazdka w tym hotelu. 17 czerwca lecę do Arinny
        z córeczką i tak się zastanawiam, czy zabrać czajnik.
        Pozdrawiam serdecznie.
        Dorota
        • Gość: Małgosia Re: Hotel Arinna ok/Side IP: 83.2.112.* 09.06.09, 20:24
          Witaj Dorotko!
          oczywiście wszystko pasuje więc bez obawy możesz zabrać czajnik.W pokoju jest
          też lodówka z mineralką na bieżąco uzupełnianą,telewizor,zapałki i nawet mini
          niezbędnik do szycia :) w łazience suszarka,szampony,mydełka,różnej wielkości
          ręczniki i oczywiście papier.
          pozdrawiam
          • dorka7770 Re: Hotel Arinna ok/Side 10.06.09, 17:39
            Bardzo dziękuję Małgosiu za błyskawiczną odpowiedź.
            Pozdrawiam serdecznie. Dorota
            • dorka7770 Re: Hotel Arinna ok/Side 10.06.09, 19:00
              Małgosiu, gdybyś była tak miła i napisała w skrócie o plaży, czy z
              sześcioletnią córeczką w okolicach hotelu są miejsca, do których
              można wybrać się spacerkiem. Czy miasteczko Side podobało się Tobie.
              Czy są komary i czy powinnam obawiać się "wpływów tureckiej kuchni
              i wody" na układ trawienny dziecka:)?
              Z góry dziękuję i pozdrawiam.
              Dorota
              • daro78 Re: Hotel Arinna ok/Side 10.06.09, 20:36
                A czy w pokoju jest lodówka??
                • tinka_1 Re: Hotel Arinna ok/Side 15.06.09, 15:31
                  Witam. Wróciłam z pobytu w hotelu Arinna i nie mam zastrzeżeń.
                  Wiadomo jak ktoś będzie chciał się przyczepić to zawsze jakiegoś
                  minusa znajdzie. Jak dla mnie wszystko ok. Pokoje sprzątane
                  codziennie, wymieniane ręczniki i dokładana woda w lodówce jeśli są
                  braki. Jedzenie różnorodne i za każdym razem coś można wybrać. Bar
                  przy plaży- są też przekąski i pani robi "placki", można się najeść
                  i nie wracać do hotelu na obiad. Na plaży leżaki i materace za
                  darmo, nie ma ręczników, ja miałam swój niektórzy zabierali
                  hotelowe. W wersji All incl. alkohole lokalne za darmo. Hotel
                  położony przy promenadzie z licznymi sklepikami, więc wieczorkiem
                  jest się gdzie przejść. Jedyny minus to trochę kiepskie animacje,
                  być może dlatego że pełny sezon wakacyjny się dopiero rozpocznie,
                  ale samemu też można sobie czas zorganizować. Jeśli ktoś ma pytania,
                  to służę pomocą. Życzę udanych wakacji.
                  • Gość: Rob Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 19:49
                    Witam. Jadę wkrótce z niemieckiego biura i mam pytania. Czy są
                    organizowane jakieś wycieczki? Co w okolicy jest atrakcyjnego do
                    zwiedzania? Czy byli jacyś polacy? Czy pokoje są "lepsze"
                    i "gorsze"?
                    Dziękuję za odpowiedź.
                    • tinka_1 Re: Hotel Arinna ok/Side 16.06.09, 10:15
                      Witam. U nas wycieczki były organizowane przez biuro podróży, ale ja
                      byłam na raftingu i Pamukalle z lokalnego biura (oczywiście taniej
                      niz od rezydenta) od Leny Pacho Tours i wszystko było ok. A w
                      okolicy to najbliżej jest do Side busikiem (za 1,75 TL/lira lub 1
                      euro)możesz na własną rękę zwiedzić antyczną część Side czyli ruiny,
                      amfiteatr(za dodatkową opłatą 10 TL. Lub w drugą stronę do
                      miejscowości Managvat(mogłam coś pomylić w nazwie)też busikiem (za
                      tą samą cenę)w tej miescowości jest bazar i ściana wodospadzików
                      tzw.waterwalls. Można miło spędzić przed lub popołudnie:)
              • Gość: Małgosia Re: Hotel Arinna ok/Side IP: 83.2.112.* 15.06.09, 20:21
                Dopiero teraz odpowiadam bo wróciłam z Drezna ale do rzeczy,plaża ładna,jest
                jedzenie i picie ale uważaj bo w wodzie są nierówne płyty i można łatwo stracić
                równowagę.Jest ładna trasa po której możesz spacerować z córeczką:wychodzisz na
                promenadę potem w prawo wzdłuż morza kierując się do głównego wejścia hotelu i
                tak samo w drugą stronę,bardzo przyjemnie a dziecko się nie zmęczy.Jeśli chodzi
                o komary to w maju nie było a teraz nie wiem.Jedzenia nie musisz się obawiać bo
                jest świeże i bardzo urozmaicona więc dla dziecka z pewno coś wybierzesz,ale
                wodę pijcie tylko butelkową i bez lodu a wszystko będzie dobrze.W Titrengol jest
                naprawdę fajnie bo spokojnie,a samo Side podobało mi się bardzo(busikiem spod
                hotelu 15 min - 1 euro).Jeszcze uważaj na poręcze na balkonie są śmiesznie nisko
                osadzone co jest niebezpieczne dla dzieci.
                Miłego wypoczynku.
                • daro78 Re: Hotel Arinna ok/Side 15.06.09, 21:37
                  Tez jadę do Arinny 26 czerwca z niespełna rocznym dzieckiem. Mam tylko pytanie o te nierówne płyty na plaży?? Z tego wynika, że zejście na plaże jest kamieniste?? CZy trzeba w takim razie zaopatrzyć się w buty plażowe?
                  Mam pytanie - Czy w Tutrayengol można zrobić zakupy dla maluszka? - Mam tu na myśli pieluszki, jakieś deserki itp?? Czy trzeba jechać do side?
                  • Gość: Małgosia Re: Hotel Arinna ok/Side IP: 83.2.115.* 16.06.09, 08:10
                    Plaża jest piaszczysta z wąskim pasem kamieni, ale wchodząc do wody można trafić
                    na nierówno ułożone płyty(nie w każdym miejscu) więc lepiej zachować ostrożność
                    - buty plażowe nie potrzebne.
                    Jest tam sporo sklepów i myślę że z zakupami nie będzie problemów.
                    • daro78 Re: Hotel Arinna ok/Side 16.06.09, 10:13
                      a jak wygląda sprawa związana z wymianem walut? CZy kursy w hotelu
                      są zbliżone do tych z kantorów(Banków), czy lepiej wymieniać własnie
                      z bankach. No i czy one są w Tutmayengol czy lepiej w tym celu udac
                      się do Side.
                      • tinka_1 Re: Hotel Arinna ok/Side 16.06.09, 10:47
                        Możesz wymienić w hotelu. Ja osobiście nie wymieniałam, więc nie
                        wiem jaki kurs. Na miejscu nie ma kantoru ani oddziału banku, są na
                        promenadzie punkty z takimi automatami gdzie możesz pobrać pieniądze
                        z własnego konta w ich walucie lub innej. Ale jeśli nie masz ich
                        lirów to bez problemu możesz tam płacić w euro i dolarach.
                        Praktycznie wszędzie są podane ceny w euro:)
                  • sandra00 Re: Hotel Arinna ok/Side 23.06.09, 12:37
                    Byłam w zeszłym roku w hotelu na przeciwko Twojego ! Buty do wody to
                    obowiązkowo , dno niespecjalne , zresztą jak dla mnie plaża też !!
                    Ale ładna promenadka , pampersy i chusteczki kupisz w sklepie lub
                    aptece blisko hotelu !!! Deserków nie widziałam , w tym roku byłam w
                    innym rejonie Turcji i były w każdym sklepie być może tam to też się
                    zmieniło , w starej części Side kupowałam deserki rok temu w sklepie
                    spożywczym były tylko z Milupy !!
                    • daro78 Re: Hotel Arinna ok/Side 23.06.09, 14:20
                      Dzięki za informacje. A ceny pampersów i słoiczków są dużo droższe
                      niż w PL? No i czy buty plażowe rzeczywiście są konieczne dla
                      dorosłych, czy raczej dla dzieci?
                • dorka7770 Re: Hotel Arinna ok/Side 16.06.09, 19:48
                  Dziękuję ślicznie Małgosiu, jutro już lecimy do Arinny.Pozdrawiam
                  Cię serdecznie.
                  Buziaki.
                  Dorka
                  • Gość: WO Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi IP: *.chello.pl 18.06.09, 13:00
                    witam, też się tam wybieram i mam jedno pytanie Małgosiu - jeżeli
                    jest tam piaszczysta plaża, o czym pisałaś, to co tam są za płyty w
                    wodzie, czy to oznacza, że dno morza przy brzegu jest kamieniste i
                    trzeba było wyłożyc betonowymi płytami jak w Chorwacji, pytam, bo
                    jadę z dzieckiem, które lubi się kąpać w morzu; nie było żadnych
                    problemów żołądkowych z dziećmi w tym hotelu - dzięki za odpowiedź.
                    W.
                    • Gość: WO Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi IP: *.chello.pl 18.06.09, 17:25
                      witam, też się tam wybieram i mam jedno pytanie Małgosiu - jeżeli
                      jest tam piaszczysta plaża, o czym pisałaś, to co tam są za płyty w
                      wodzie, czy to oznacza, że dno morza przy brzegu jest kamieniste i
                      trzeba było wyłożyc betonowymi płytami jak w Chorwacji, pytam, bo
                      jadę z dzieckiem, które lubi się kąpać w morzu; nie było żadnych
                      problemów żołądkowych z dziećmi w tym hotelu - dzięki za odpowiedź.
                      W.
                      PoprzedniSortuj: drzewkood najstarszegood najnowszegodrzewko
                      odwrotnedrzewko
                      od najstarszego
                      od najnowszego
                      drzewko odwrotne
                      Pokaż wszystkie
                      Hotel Arinna ok/Side - tinka_1 02.06.09, 14:50
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - papatja 02.06.09, 16:28
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - tinka_1 02.06.09, 17:08
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - papatja 02.06.09, 18:33
                      Wycieczki fakultatywne z Side i okolic - Gość: Lena 07.06.09,
                      17:15
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - Gość: Małgosia 07.06.09, 15:46
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - dorka7770 09.06.09, 18:51
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - Gość: Małgosia 09.06.09, 20:24
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - dorka7770 10.06.09, 17:39
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - dorka7770 10.06.09, 19:00
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - daro78 10.06.09, 20:36
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - tinka_1 15.06.09, 15:31
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - Gość: Rob 15.06.09, 19:49
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - tinka_1 16.06.09, 10:15
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - Gość: Małgosia 15.06.09, 20:21
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - daro78 15.06.09, 21:37
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - Gość: Małgosia 16.06.09, 08:10
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - daro78 16.06.09, 10:13
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - tinka_1 16.06.09, 10:47
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - dorka7770 16.06.09, 19:48
                      Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi - Gość: WO 18.06.09, 13:00

Polecamy:
                      Andaluzja
                      Pięć dni w słońcu na Costa del Sol oraz wśród zabytków Grandy i
                      Kordoby. Stolica flamenco zaprasza! Konkurs "Wakacyjny ekspert"
                      Zarejestruj się w serwisie Kolumber.pl, opisz jedną z wakacyjnych
                      destynacji i dodaj informacje praktyczne. Do wygrania sprzęt
                      elektroniczny i książki od wydawnictwa Carta Blanca. Sprawdź
                      koniecznie! Wakacje na Cykladach
                      Czy podróżując za granicę z dziećmi, musimy być skazani na kurort i
                      opiekę rezydenta? Może jednak warto zamienić poczucie bezpieczeństwa
                      na smak przygody?
                    • Gość: Małgosia Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi IP: 83.2.112.* 18.06.09, 22:30
                      Sami zastanawialiśmy się skąd te płyty się wzięły bo nie wyglądały na ułożone
                      ludzką ręką.Są nierówne i nie w każdym miejsce dlatego trzeba wchodzić pomału
                      patrząc pod nogi.
                      Jedzenie jest świeże więc nie należy się obawiać kłopotów żołądkowych do picia
                      woda butelkowa i żadnego lodu do napojów.U nas przez dwa tygodnie nikt nie miał
                      żadnych kłopotów.
                      • Gość: WO Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi IP: *.chello.pl 20.06.09, 13:27
                        Dzięki bardzo MAŁGOSIU, gdybyś mogła jeszcze napisać, czy droga na
                        plażę jest uciążliwa i czy hhotel nie jest położony koło jakiejś
                        ruchliwej ulicy? dzięki
                        • Gość: Małgosia Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi IP: 83.2.112.* 21.06.09, 20:03
                          Hotel ma dwa wyjścia,jedno od strony basenu-sklepy i wyjście na piękną promenadę
                          (dłuższa )i wejście główne przez spokojną ulicę i prosto do morza mijając
                          najtańsze sklepiki w Titrengol (krótsza).Decyzja należy do Ciebie którędy
                          pójdziesz :)
                          • Gość: ROBERT Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi IP: *.enertel.com.pl 22.06.09, 13:23
                            Czy ktoś wybiera się z itaki 3 lipca?
                            • Gość: Michał Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi IP: *.chello.pl 22.06.09, 23:22
                              Ja jadę 1.08:)Mam nadzieję,że będzie tak jak wszyscy piszą,pozdr
                              • Gość: robert2 Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi IP: *.enertel.com.pl 23.06.09, 09:23
                                Wybieram sie do Arinny 1 lipca AD 2009. Czy ktoś z forumowiczów
                                również?
                                • dorka7770 Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi 05.07.09, 14:46
                                  Hej, 1 lipca wróciłam z tego hotelu. Wystawiam bardzo dobrą opinię,
                                  świeże i smaczne jedzenie, czyste pokoje, obsługa znająca języki,
                                  uprzejma i uśmiechnięta. To były super wakacje!
                                  Pozdrawiam wszystkich wybierających się do Arinny!
                                  Dorka
                                • Gość: crazy Re: Hotel Arinna ok/Side - do Małgosi IP: *.trustnet.pl 06.07.09, 19:56
                                  my wylatujemy 9 lipca z Katowic :) czyli pojutrze. może ktoś jeszcze?

Wojtek
      • Gość: Gosiaczkowa Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:14
        Właśnie wróciłam z Arinny- pobyt dwa tygodnie. Sorki ale co w tym
        hotelu było przystosowane dla niepełnosprawnych? podjazdy dla
        turystów z walizkami na kółkach? a co z toaletami, wjazdem na
        jadalnię(nieprzejezdne progi) prysznicami etc? Przykładów można
        mnożyć. Może ktoś napisze coś o negatywach Arinny? Uważam że
        naprawdę jest o czym pisać
        • Gość: Gunia Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.chello.pl 17.08.09, 18:25
          witam, byłam w Arinnie w maju z osobą poruszającą się na wózku. Fakt podjazdy są
          strome, ale przynajmniej są, czego nie można powiedzieć o wielu miejscach w
          Polsce. Wjazd na jadalnię nie stanowi zbytniego problemu jeżeli osoba
          poruszająca się na wózku umiejętnie to robi.Kelnerzy chętni do pomocy chodzą za
          takim klientem i podają jedzenie wedle życzenia.Hotel posiada pokoje
          przystosowane dla osób niepełnosprawnych - łazienka z odpowiednim prysznicem
          (siedzisko, prysznic z nieogrodzonym brodzikiem, sedes z poręczami)pokoje są w
          nowym budynku w tej bardziej "nieciekawej" części - np pokój 608. Nie ma miejsc
          idealnych dla wszystkich. Pozdrawiam
    • Gość: ania M Re: Hotel Arinna ok/Side IP: 217.153.206.* 13.07.09, 12:34
      wybieram sie 22 lipca z Wrocławia :) może ktos jeszcze :)
      • carolka22 Re: Hotel Arinna ok/Side 13.07.09, 21:09
        Witam,
        ja mam pytanko odnośnie plaży przy hotelu ? czy jest szeroka i zadbana? a woda w
        morzu czysta ??? no i położenie hotelu czy jest on blisko centrum miejscowości?
        • daro78 Re: Hotel Arinna ok/Side 16.07.09, 12:50
          Byłem w Arinnie na przełomie czerwca i lipca. Plaza jest szeroka,
          zadbana, codziennie wygładzany piasek, takie namioty zacienione są,
          dlatego kto nie lubi się smażyć, może spokojnie odpoczać w cieniu.
          Hotel jest zaraz obok pasażu (deptaku), gdzie są sklepy spozywcze,
          apteki, sklepy z ciuchami, pamiątkami, kantory, knajpki i dyskoteki.
          Woda w morzu czysta, dla wrazliwych szczegolnie dzieci polecam
          buciki plazowe, bo ze cztery kroki trzeba zrobic w kamieniach, a
          przy plazy są takie nierówne płyty skalne. Jednak obok jest pomost,
          z którego można wchodzić do wody. Co prawda należy on do innego
          hotelu, ale nikt nie robi problemu, jeśli stamtąd się wchodzi do
          wody.
          • Gość: roma1234 Re: Hotel Arinna ok/Side IP: 149.156.60.* 30.07.09, 14:03
            O co chodzi z tym płytami skalnymi- one są na całej długości plaży
            Hotelu Arinna, w jednym miejscu, czy można je ominąć - czy są zaraz
            po wejściu do morza?
      • Gość: kamil Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.zdnet.com.pl 14.07.09, 09:38
        ja lece 29 lipca na tydzień. wylot z łodzi :)
      • Gość: stasinek Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 14:55
        Witam!Lecimy 17 lipca w trzy osoby z Poznania na dwa tygodnie.
        Ktoś leci jeszcze w tym terminie?:)
        Pozdrawiam Stasinek.
        • Gość: Anja Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.ghnet.pl 15.07.09, 15:20
          My lecimy też 17 lipca z Krakowa-3 osoby dorosłe i dwie urocze
          siedmiolatki:) Pewnie spotkamy się na miejscu:) Pozdrawiam
          • Gość: stasinek Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 10:15
            Myślę,że Wy będziecie wcześniej,bo my wylatujemy dopiero około
            północy.Zabieramy ze sobą uroczą,ale szesnastolatkę:)Pozdrawiam

• Gość: Piotr Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.09, 20:26
        Ja tez jadę 22lipca z Wrocka :)
        • Gość: Tomy Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.09, 16:14
          Ja również lecę z żoną 22-go lipca z Wrocka. Więc się pewnie spotkamy.
    • atosia75 Re: Hotel Arinna ok/Side 19.07.09, 07:39
      Witam
      Czy ktoś Was korzystał z tego hotelu lub wycieczki do Turcji z biura Grecos
      Holiday? Jeśli tak byłabym wdzięczna za opinię. Z góry dziękuję za odpowiedź.
      Pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.chello.pl 29.07.09, 15:34
        wlasnie wrocilam z grecosa z arinny. moge wszytkim polecic zarowno
        hotel jak i biuro podrozy .jestem mile zaskoczona obsluga hotelowa,
        oraz organizacja grecosa.

polecam i pozdrawiam

aha...odradzam bazar w manavgacie. duzo taniej mozna wszytko kupic w
        side szczegolnie poznym wieczorem.

• Gość: WO Re: Hotel Arinna ok/Side IP: 89.72.20.* 30.07.09, 22:52
          potwierdzam, wróciłem 15 lipca z Arinny - to naprawdę dobry i
          przyjazny hotel poza częścią nieodnowionych pokoi, w których
          łazienka pozostawia wiele do życzenia - reszta super.W.
          • Gość: Artek Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.09, 19:21
            Ja wylatuje tam 9 września z Itaki, leci ktoś w tym terminie ?
            • Gość: Beata Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 20:21
              Czy ktoś może wylatuje z poznania 16.09 do tego hotelu?
              • Gość: magda Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.toya.net.pl 27.08.09, 10:26
                Ja wylatuje 16 września ale z Łodzi. Spotkamy się na miejscu
                • Gość: Asia Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 11:38
                  My wyalutjemy 4 września z Warszawy na tydzień. :)
            • Gość: Luki Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:49
              Witam, ja lece z dziewczyna 09.09.2009 z Poznania (Grecos) - a Ty skad masz wylot?

Pozdrawiam
              • Gość: Asia Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.08.09, 17:15
                Wylatujemy z Itaki
                • rydzyna1213 Re: Hotel Arinna ok/Side 30.08.09, 17:18
                  a jak daleko jest z tego hotelu do antycznego Side i czym można dojechac? ile kosztują bilety autobusowe w Turcji?
                  • bluszcz2a Re: Hotel Arinna ok/Side 02.09.09, 20:08
                    Z Titreyengol do Side nie jeżdżą typowe dolmusze, tylko autobusiki z napisem Bus
                    City. Do antycznego Side jedzie się ok.15-20 min. Koszt 1 euro. Komunikacja w
                    okolicy Side jest bardzo dobra, praktycznie wszędzie w okolicy można dojechać
                    dolmuszem. Ceny bardzo niskie 1-2 euro.
              • Gość: Artek Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.09, 22:35
                Wylot mam z Warszawy, biuro Itaka
                W takim razie do zobaczenia na miejscu :)
    • dorawka Re: Hotel Arinna ok/Side 02.09.09, 14:34
      11.09 z Poznania. Czy leci jakaś ciężarna? Jeśli tak to który miesiąc?
      • Gość: Marcin Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 15:56
        My lecimy z Wawy ale z 2 letnim dzieckiem na 2 tygodnie. Miło będzie
        poznać.
      • Gość: ela Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 17:16
        Czy kotoś leci 16-09 -2009 z Wawy ? Pozdrawiam
        • Gość: aga Re: Hotel Arinna ok/Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 14:02
          Mam prośbę, pilnie poszukuję kontaktu do animatora Mati'go.
          Ja już mam wakacje w Arinnie za sobą.
          proszę, z pewnością go poznasz jak bedzięsz wypoczywać, poproś o
          maila od niego.
          Będę wdzięczna i zobowiązana.
          Agata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka