Gość: monia IP: 79.162.148.* 03.06.09, 18:09 Lecę o2.09.09 z rodzinką do tego hotelu. Jesli był tam ktoś to proszę o jakies info. na temat hotelu.A może ktos też leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka S. Re: hotel Mermaid Village Club IP: *.26.rev.vline.pl 21.06.09, 22:26 Bardzo Ci zazdroszczę :D Właśnie wrócilismy i już dziś to wiem,że NA PEWNO TAM KIEDYŚ MUSZĘ WRÓCIĆ!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: hotel Mermaid Village Club IP: 79.162.133.* 22.06.09, 08:29 proszę Cię napisz coś więcej. Interesuje mnie wszysko a w szczególności czy faktycznie jest tak daleko do plaży(będe chodzic z dwulatkiem)jaki jest serwis, pokoje. Podobno trzeba wykupić jakąś karte za ileś tam euro ale za bardzo nie wiem o co chodzi. Czy faktycznie bus rozwozi na plaze i do pobliskich miejscowości itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibb Re: hotel Mermaid Village Club - chętni na tenisa? IP: *.chello.pl 23.06.09, 21:47 Witam, 08.07 lecę z rodzinką z Gdańska, wyczytałem, że jest tam kort. Ja zabieram dwie rakiety i piłki, mam nadzieję, że znajdę chętnych na meczyk po obiadku (lub przed jak kto woli) :) Jak są chętni to wpisywać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: hotel Mermaid Village Club - chętni na tenisa IP: *.ghnet.pl 07.07.09, 21:11 Będę w tym samym terminie. Chętnie zagram. Sprzętu chyba nie będę targał ze sobą ... Będę z zonką i 2-ją dzieci. Kraków. Może uda się spotkać. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Bytomia Re: hotel Mermaid Village Club - chętni na tenisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 15:35 Paweł ! Z Lublina ? Jak byś przypadkiem to czytał to się odezwij do mnie !!!! E-mali mg.marek@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Bytomia Re: hotel Mermaid Village Club IP: *.chello.pl 24.06.09, 17:44 Jadę z żoną i 11-letnią córką i znajomi z 9-letnią córką ,fajni znajomi zawsze się przydadzą .Ludzie zawsze pytają ale już po powrocie mało kto odpisuje i opisuje hotel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monluk5666 Re: hotel Mermaid Village Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 21:34 Witam własnie wróciłam z tegeo hotelu i jestem z niego zadowolona. Polecam dla rodzin z dziećmi. Dużo atrakcji dla nich: wieczorem mini dysko, całodzienne animacje z opieką, plac zabaw. Dla dorosłych też są rózne ciekawe rozgrywki typu: gimnastyka w wodzie, mecz "ręczna" w wodzie, tańce przy basenie, i inne konkursy zawsze coś sie dzieje. Ślizgawki sa 2-3 razy dziennie włączane super zabawa. Wieczorami też można miło spędzić czas - różne przedstawienia a takze darmowe wyjazdy wieczorne na zwiedzanie okolicznych miast np. Alanya, Konakli - targowiska. Jest mozliwosć pogrania w tenisa, bilard, mini golf wszystko po 5euro godz. Wadą jest tylko plaza jest nie ciekawa odległość nie jest taka straszna a tym bardziej ze dojazd zapewniają. Proponuje zwiedzenie plaży Kleopatra w Alanya super sprawa nie chce sie z tamtąd wychodzić. Jedzenie w hotelu urozmaicone każdy coś znajdzie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: hotel Mermaid Village Club IP: *.lichawa.pl 15.07.09, 10:05 Witam! czy może ktoś wylatuje z Łodzi 29.07.09 do Mermaid?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Bytomia Re: hotel Mermaid Village Club IP: *.chello.pl 16.07.09, 12:15 Dlugi podaj e-maila na moją pocztę ,poślę Ci fotki ! mg.marek@op.pl . Dla wszystkich zainteresowanych - 14 dni super zabawy w Mermaid Village Club. Dla chcacych spędzić wakaje przy samej plaży proponuję inny hotel . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martka Re: hotel Mermaid Village Club IP: *.chello.pl 24.07.09, 17:00 Hejka! Lecimy 29.07.z Warszawy, czy jest ktoś, kto również 29 leci do tego hotelu z biura GTI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Wycieczki fakultatywne IP: 85.110.244.* 05.08.09, 10:19 Witam serdecznie! Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka www.lena-kemal.page.tl A jak juz bedziecie na miejscu,to ZAPRASZAM na pyszna herbatke jablkowa! Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: hotel Mermaid Village Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 12:31 bardzo fajny hotel, goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś