moriax 11.06.09, 21:37 Hej, mam pytanie czy w Side (lub może nawet w Colakli) jest jakiś market? jadę z maluchem i nie chciałabym taszczyć papmpersów i słoiczków Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
secret_name Re: Side, Colakli supermarket 11.06.09, 22:13 Wczoraj wróciliśmy z Club Grand Aqua w Side/Colakli. Ani w Side ani w Colacli nie udało nam się znaleść marketu - tylko małe sklepiki. Nie widziałam w nich pieluch i słoiczków dla dzieci. Polecam natomiast podróż do Manavgat - ok. 15 min. jazdy dolmuszem z Colacli (3TL od osoby w jedną stronę). Jest tam supermarket Migros, gdzie można dostać większość produktów w niezłych cenach, w tym również pieluchy i słoiczki. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. Secret_name. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart74 Re: Side, Colakli supermarket IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.09, 18:14 Czy w tym Migrosie w Manavgat mozna placic karta? Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: Side, Colakli supermarket 15.07.09, 18:30 Mozesz placic karta i to nie tylko w Migros :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri2 Re: Side, Colakli supermarket IP: *.spray.net.pl 11.06.09, 22:27 wróciłam wczoraj z tej miejscowości (Alba Resort)są 3 apteki w każdej bez żadnego problemu kupisz pieluchy cenowo jak u nas. Osobiście radze wziąć więcej mleka nam zabrakło i musiałam kupić 350g- 13 euro czyli ponad 50zł, soczki hippa 2 euro, słoiczki widziałam w jednej aptece i bardzo mały wybór ale ceny nie znam bo ja przezornie zapakowałam 14 słoiczków całe szczęście bo moje 1,5 roczne dziecko nic nie chciało jeść choć moim zdaniem kuchnia była przepyszna. Odpowiedz Link Zgłoś