Gość: mungos IP: *.goleniow.vectranet.pl 17.06.09, 16:39 Interesują mnie ceny pismaniye,lokum,baklavy,oko proroka,i innych typowych pamiątek i słodyczy, w okolicach side?Ile mam kasy wziac na te przyjemności,chcę przywieżć do domu!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Re: Ceny Pismaniye 17.06.09, 16:49 Pismaniye w Polsce bez problemu kupisz, nie warto wieźć taki kawał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharek Re: Ceny Pismaniye IP: 217.144.243.* 18.06.09, 17:15 za male pudelko na stacji benzynowej w sklepiku zaplacilem 2 liry natomiast w sklepie prywatnym - wytworni roznych slodyczy bylo drozej nawet 15 lirow za wiekszy kartonik chalwe kupowalem w sklepach typu migros oka proroka - nie znam i nie wiem co to jest, baklave widzialem w Warszawie tam jakos mi sie w oczy nie rzucila oczywiscie zalezy ile czego chcesz przywiezc na wycieczkach wozili nas do sklepow ale wszustko to sa tam male manufaktury z pieknymi wyrobami ( najczesciej recznego wyrobu ) i cholernie wysokimi cenami pamietam taki dzban do wina w sklepie na wycieczce co kapadocji , no bajka ale cena 150 euro , jak kogo stac ...ja nie kupilem , Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ceny Pismaniye 18.06.09, 19:26 Gość portalu: Kucharek napisał(a): > oka proroka - nie znam i > nie wiem co to jest Jesteś pewien, że byłeś w Turcji? ;-) turcjawsandalach.pl/content/oko-proroka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharek Re: Ceny Pismaniye IP: 217.144.243.* 19.06.09, 09:38 no nie wiem teraz mysle , ze bylem w Hiszpanii ale za to widzialem pavke Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ceny Pismaniye 19.06.09, 11:52 Przykro mi, ostatnio w Hiszpanii nie bywałem. Musiałeś mnie z kimś pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś