Dodaj do ulubionych

Grand Bali kelner Bilal

IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.09, 13:48
hej, czy ktoś był w hotelu Grand Bali i ma jakieś info nt kelnera o
imieniu Bilal?
Obserwuj wątek
    • magnes333 Re: Grand Bali kelner Bilal 28.08.09, 19:00
      Byłam w tym hotelu na początku lipca i miałam okazję go poznać. Miły
      chłopak.
    • magnes333 Re: Grand Bali kelner Bilal 29.08.09, 09:47
      A co dokładnie Cię interesuje? Miałam okazję z nim wielokrotnie
      rozmawiać. Na ile będę mogła pomóc to pomogę.
      • Gość: Monika Re: Grand Bali kelner Bilal IP: *.ip.netia.com.pl 14.09.09, 15:38
        chciałabym wiedzieć czy nie jest przypadkiem żonaty albo zajety, bo
        nie chce się po raz kolejny wkopać
      • monikaprawniczka do magness 14.09.09, 17:53
        TAK JAK NAPISAŁAM, CHCĘ SIE DOWIEDZIEĆ CZY NIE JEST ŻONATY ALBO NIE
        MA INNEJ LASKI BO NIE CHCĘ SIĘ ZNOWU WKOPAĆ
        • Gość: ilonka123 Re: do magness IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 18:12
          Monika , uwazaj na tego Bilala.....wejdz na forum i poczytaj watki napisane
          przez kochanije.Koniecznie !
    • Gość: ilonka123 Re: Grand Bali kelner Bilal IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 18:17
      i jeszcze jedno....wejdz na faceci z turcji , kochanije podala tam strony - na
      jednej z nich znajdziesz zdjecie Bilala .....powodzenia
    • Gość: mycha Re: Grand Bali kelner Bilal IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.09, 16:46
      tak , ja bylam i poznalam go niczego sobie no i straszny podrywacz
      • normalna_wariatka Re: Grand Bali kelner Bilal 01.10.09, 15:07
        Gość portalu: mycha napisał(a):

> tak , ja bylam i poznalam go niczego sobie no i straszny podrywacz

A KIEDY GO POZNAŁAŚ? CIEBIE TEŻ PODRYWAŁ? W JAKI SPOSÓB??
        • Gość: gosc Re: Grand Bali kelner Bilal IP: *.ip.netia.com.pl 06.11.09, 12:35
          uważajcie na niego
    • Gość: gość Re: Grand Bali kelner Bilal IP: 94.123.62.* 06.11.09, 13:23
      Może nie czytałaś innego wątku - więc pozwoliłem sobie skopiować to, co
      napisałem wcześniej - powodzenia :)))))))

Witam - jestem mężczyzną i z tej perspektywy coś tu napiszę :) Od prawie dwóch
      lat mieszkam na stałe w Alanyi. Z rozbawieniem obserwuję znajomości turecko -
      europejskie (mówiąc ogólnie), nie tylko Polki głupieją na widok ciemnego,
      krótkonogiego południowca :)) W wielu przypadkach dochodzi do prawdziwych
      tragedii rodzinnych - rozwody i planowanie życia z Turkiem u boku. Dla porządku:
      1. 95% tureckich adoratorów jest żonatych i ma dzieci.
      2. Żaden z nich nie jest właścicielem restauracji, hotelu, sklepu jubilerskiego
      - najczęściej tam pracują fizycznie i stąd wszyscy go znają w danej firmie.
      3. Wielu z nich podrywa "panienki" -bez urazy - wyłącznie w celach seksualnych -
      w Turcji tak naprawdę maja do dyspozycji wyłącznie kozy. Jeśli nie zaproponował
      Ci seksu, to znaczy, że bzyka właśnie inną panienkę.
      4. Jeśli myślą poważnie o małżeństwie to tylko w dwóch przypadkach:
      a) w celu zdobycia prawa pobytu stałego na terenie Unii Europejskiej,
      b) w celu oskubania panienki ze wszystkich pieniędzy.
      Polki są bardzo łatwym łupem (oczywiście nie można generalizować) - jeśli w
      Twoim kraju nikt Ci nie mówi jaka jesteś piękna i mądra - to widocznie nie
      jesteś :)) Ale jak miło to usłyszeć....
      Właściwie to dopiero początek opowieści - ale jest ona taka pokręcona, że chyba
      ciąg dalszy wyłącznie na maila zainteresowanym..
      Serdecznie pozdrawiam :)))
      • grazynanowa Re: Do goscia portalu .. 08.11.09, 09:05
        Jestes dwa lata w Turcji i zapewne pracujesz jako animator w
        hotelu :) tylko po czesci zgodze sie z Twoja opinia o Turkach ,otoz
        bywaja i tacy ktorzy sie zenia z milosci ,dowodem na to jest ilosc
        zameznych Polek w Turcji (proponuje zagladnac na forum Polonia w
        Turcji)Owszem jest cala masa takich o ktorych piszesz ,ale z cala
        pewnoscia nie 95% ,naiwne dziewczyny rowniez sie spotyka ,ale
        uwazam ,ze nie powinno sie wsadzac wszystkich do jednego worka :)
        Szczesliwa mezatka od 10 lat w Turcji i do tych brzydkich nie
        naleze :)
        Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Do goscia portalu .. IP: 94.123.62.* 08.11.09, 10:00
          Grażynko,
          nie pracuję jako animator, znasz mnie :)))) Nigdy nie mówiłem, że jesteś brzydka
          - ale niestety tylko "zajęta" :)) Po prostu masz farta, że jesteś w tych 5% i
          dobrze o tym wiesz.
          Co do szczęśliwych małżeństw Polek z Turkami - sama sie oszukujesz, dobrze
          wiesz, że ich życie (nie mówię, że Twoje też) wygląda inaczej niż w Polsce.
          Napisałem ten post tylko dlatego, że w naszym - polonijnym gronie (nie bywasz na
          naszych comiesięcznych spotkaniach) - znalazła się kolejna ponad 40-letnia
          kobieta, która zwariowała na punkcie Turka "obracającego" co najmniej kilka
          panienek (vide Facebook)i pojechała do Polski tylko po to, żeby zakomunikować
          swojemu mężowi i dzieciom o swojej kuriozalnej decyzji - miał być wyłącznie
          przestrogą przed rujnowaniem sobie życia - tylko tyle.
          Masz mój numer telefonu, chętnie pogadam i może wreszcie wybierzemy się
          rodzinnie na ten piknik :))))
          serdecznie pozdrawiam
          • grazynanowa Re: Do goscia portalu .. 08.11.09, 22:46
            Obawıaıam sıe ,ze chyba jednak sıe nıe znamy .
            Pozdrawıam rownıez :)
    • Gość: gosc Re: Grand Bali kelner Bilal IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.09, 20:36
      bylam , poznalam i zbajerowal mnie bardzo - chyba go zaprosze wkrotce do polski
      • Gość: gość.Maria Re: Grand Bali kelner Bilal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 21:01
        Nastepna naiwna...olaboga dziewczyno ile Ty masz lat !!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: gosc Re: Grand Bali kelner Bilal IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 16:38
          Mario , 25 lat mam
          • Gość: ja Re: Grand Bali kelner Bilal IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 09:28
            ojej! To on to robi również z kobietami? Brzydal!! Obiecywał ...
          • Gość: gość do laski, którą zbajerował IP: *.ip.netia.com.pl 10.11.09, 16:10
            On ma żone Polkę, sysponuję nawet zdjęciami, bo to mój dobry znajomy
            a poza tym podiada jeszcze wiele innych kobiet i wiele adresów
            mailowych, a tobie który podał?
            • Gość: ona25 Re: do laski, którą zbajerował IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 20:51
              Wybacz , ale nie zamierzam Tobie podawac zadnych adresow.Z tego co wiem ( a
              jest to sprawdzone i potwierdzone ) , to on nie jest zonaty,a to jest dla mnie
              najwazniejsze.
              • Gość: gość Re: do laski, którą zbajerował IP: *.chello.pl 10.11.09, 23:21
                jasne, bo w dowodzie ma "bekar" ? ha ha naiwna dziewczyno, ok, nie
                wierz mi, nie musisz ale pogrzeb troche w internecie to sie do wiesz
                o nim ciekawych rzeczy a i na jego profilu na msn - jesli ci podał
                ten własciwy adres zobaczysz nawet jego fotki z jego zoną. Ach, on
                oczywiście powiedział ci, że jest wolny ajego siosrty i brat
                potwierdzili? ha ha dobra ok, pakuj sie w to, potem bedziesz miała
                pretensje tylko do niego a jesli chcesz to podam ci adres albo numer
                do jego zony to moze sobie pogadacie...
                • Gość: gosc25 Re: do laski, którą zbajerował IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.09, 13:06
                  Nie rozumiem,dlaczego sie tak bardzo tym ekscytujesz???? zakochana -
                  porzucona????? wspolczuje ! on wkrotce przyjezdza do Polski , bedzie wiec
                  okazja,aby wszystko wyjasnic.
                  • Gość: gość Re: do laski, którą zbajerował IP: *.chello.pl 11.11.09, 22:02
                    nie jestem porzucona, bo nigdy z nim nie byłam, jestem szczęśliwa
                    mężatka w Polsce. chciałam cię lojalnie uprzedzić i ostrzedz, ale
                    skoro nie chcesz słuchac a ekscytuje Cię kelner bez żadnej szkoły,
                    który niczego nie posiada, posiada natomiast żonę, którą regularnie
                    zdradza to Twoja sprawa. Życzę powidzenia ale nie myśl, że jesteś
                    jedyna bo Ci powiedział że jestyes dla niego important - on to mówi
                    każdej. Zabrał cie pewnie na zamek do restauracji do kumpla Samiego
                    tam ci dał róże i powiedział, że piosenka briana Adamsa to wasza
                    posenka. Pewnie ci powiedział, że ma mieszkanie w Alani i pracuje w
                    tym hotelu tylko w lato bo normalnie pracuje w szkole lub tez jest
                    instruktorem tenisa. Znam to wszystko z opowiadań jego żony -
                    niestety ona nie chce sie tu wypowiadac a szkoda bo może uchroniło
                    by to kilka fajnych dziewczyn przed zwiazkiem z oszustem. wiem, że
                    bedzie w Polsce bo chciał przyjechac na swieta do żony. Nie mam nic
                    do ciebie ani do niego bo to mój kumpel ale ponieważ wiem jaki jest
                    to chciałam uczciwie ochronic dziewczyny przed nim...skoro nie
                    chcesz słuchac to trudno - przezyj to piekło sama, bo gwarantuje ci
                    że szybciej niz myślisz przestanie byc kolorowo. Radze Ci mieć oczy
                    i uszy otwarte a jesli chcesz poznac prawde to... a zreszta po co ja
                    ci to wszystko pisze. Baw się z nim dobrze a on Polske zna bo juz tu
                    był. Powodzenia - szczerze.
                    • Gość: gosc25 Re: do laski, którą zbajerował IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.09, 05:59
                      no comment
                      • magnes333 Re: do laski, którą zbajerował 13.11.09, 19:42
                        Warto przemyśleć co opisała Twoja przedmówczyni. Ten scenariusz,
                        czyli restauracja kolegi na wzgórzu, piosenka Briana Adamsa itd,
                        jest mi znany z opowiadań dziewczyn, które zgodziły się na "randkę"
                        z nim. Przemyśl czy warto angażować się w taki związek. Miej oczy i
                        uszy otwarte. Życzę powodzenia.
                        • Gość: gosc25 Re: do laski, którą zbajerował IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 14:18
                          Dziekuje za wszystkie uwagi i rady.Uczynie to , co uwazam za stosowne dla mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka