Gość: aniala IP: *.astral.lodz.pl 02.09.09, 00:57 Wpisujcie się kto leci do hotelu Mirador,ja z mężem 9.09-16.09 z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rossa Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: *.173.3.98.tesatnet.pl 02.09.09, 10:11 witam lecimy z żoną 23.09 z Poznania ,chętnie poznamy kogos miłego i sympatycznego na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: *.astral.lodz.pl 03.09.09, 03:32 Szkoda,ale wtedy nas juz tam nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossa Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: *.173.3.98.tesatnet.pl 03.09.09, 10:33 w takim razie czekam na inne osoby Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossa Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: *.173.3.98.tesatnet.pl 22.09.09, 11:55 uwaga!!!!! zmiana godzin lotu do turcji i przewoznika wylot o 16.45!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 20:56 Witam, ja lecę z chłopakiem 23.09 !Z Poznania, miło byloby gdyby znalazły się osoby chętne np do wspólnego wypożyczenia samochodu lub spędzenia czasu ;-) jeśli ktoś byłby zainteresowany to można śmiało pisać na emiladol@interia.pl , bo nie zawsze jestem tutaj na bieżąco. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossa Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: *.173.3.98.tesatnet.pl 04.09.09, 12:19 witam miło by was było poznac na wspólnych wakacjach ,jesli chodzi o nas interesuje nas tylko wypoczynek bez zadnych wycieczek , ktos do pogadania czy to w samolocie czy nawet i w hotelu,masz przedział wiekowy to 30 lat ,jesli jestescie chetni to mozemy sie zgadac i umówic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: 80.51.92.* 06.09.09, 09:23 My lecimy do tego hotelu z Warszawy 16 września (będziemy tam do 23.09) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 10:59 my lecimy 16.09 z poznania mam nadzieje ze bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
ani-ala Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador 17.09.09, 22:04 wróciłam,widziałam,pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossa Re: byłam,widziałam,pytajcie IP: *.173.3.98.tesatnet.pl 19.09.09, 13:40 witam pytanie kieruje do ani-ala, lece 23.09 do turcji ,jaka wziasc tam walute euro czy dolar ,co jest bardziej preferowane przez turków , ile biora boje hotelowe , jaka obsługa jest ,ja będe w hotelu mirador Odpowiedz Link Zgłoś
ani-ala Re: byłam,widziałam,pytajcie 19.09.09, 23:45 Położenie hotelu doskonałe,w pierwszej strefie ,nad samym morzem,kompleks składa się z 2 budynków,1- bliżej morza,w którym jest recepcja i restauracja,i 2bud.z tyłu,tez V piętr. z pokojami.Najwięcej Niemców,troche Rosjan,Czechów,Węgrów,podobno nawet Hiszpanie.Z Polski było ok 26 osób.Animacje w wiekszosci w jęz niemieckim,ale po kilka słów w innych językach,w tym polskim,tez im sie udało wyartykułować.My osobiscie na ich: Guten morgen odpowiadalismy głośno :dzień dobry.W hotelu płaci się za wszystko w euro,w takiej walucie są wystawione ceny ale w dolarach tez mozna.Ja osobiscie wymieniłam od razu po przyjeżdzie 50€(dostałam 100lirów),a w sklepiku przy basenie płacąc za loda z ceną 1.5 € przeliczono lira na euro.Radze wziąść walutę w mniejszych nominałach. Nie działa wkładanie do paszportu jakichkolwiek pieniędzy,tak własnie zrobiłam,a i tak dostałam pokój od ulicy.Dopiero rezydentka następnego dnia załatwiła mi zamianę na taki z bocznym widokiem na morze,bo taki chyba przysłyguje wszystkim z Grecosa(notabene nie było ludzi z innych biur).Jedno małżeństwo z dzieckiem od razu dostali pokój z widokiem na morze.Inni przenosili sie na następny dzień.Jeśli zna się język niem lub angielski to mozna sobie samemu załatwić. Pokoje czyste,otwierane na kartę czipową i wtedy załączany jest prąd,klimatyzacja indyw,gdy otwiera się balkon to się wyłącza.W pokojach minibary,a w nich po 2 buteleczki wody mineralnej,codziennie świeże.Za darmo!!!W lobby hotelowym do dypozycji internet 1 godz /2€,jak się ma swego laptopa to podłaczenie gratis. Nie zauważyłam żeby obsługa oczekiwała na kazdym kroku na napiwki,wszędzie są wystawione skrzyneczki z prośbą o napiwek,kto chce ten daje...Pokojowym na poduszce zostawiałam co drugi dzien 1- 2€.Kelnerzy przy barach rozpoznają gości,którzy dają napiwki bo niektórzy drinki dostają w szklanych nacz,a niektórzy w plastiku,ale myslę,że jak się poprosi to tez się mozna załapac na szkło,szczególnie wieczorami ,gdy jest więcej chętnych. Gwoli ścisłości wszyscy goście w hotelu mają wersję AL więc nie ma problemu z jakims kryciem sie kto wchodzi,a kto nie o jakiej porze do restaur czy z zamówieniem do baru.Restauracja duża,klimatyzowana,z pięknym widokiem na morze,jedzenie urozmaicone,smaczne,jak się źle trafi z godz to trzeba trochę poczekac w kolejce do ciepłych dań,ale do szczegół.Do obiadu wino w kieliszkach,piwo,cola,woda,różne rozwodnione soki z dystrybutorów,kawa,herbata,czekolada.Owoce,ciasta,pyszności,mniammnia m .W barach przy basenach te same zimne napoje,Ice Tea,wódka z colą,gin z tonikiem,piwo Tuborg i inne alkohole płatne. Rezydentka Grecosa Agata-super,bardzo komunikatywna i miła dziewczyna.Złego słowa na jej temat nie powiem.Z wycieczek nie korzystałam ,oprócz jednej po Alanyi. Ogólnie musze powiedzieć,że pobyt był bardzo udany.Jednego czego mi brakowało to dyskoteki na terenie hotelu.Codziennie odbywało się minidysco dla dzieci w amfiteatrze na terenie,wybory miss ,występ tureckiego zespołu,gra rzutki,mecze piłki wodnej i siatkówki,aerobik w wodzie i przy basenie.Ogólnie super i polecam ten hotel.Jak co to jeszcze odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ani-ala Re: byłam,widziałam,pytajcie 20.09.09, 00:16 Gość portalu: rossa napisał(a): ile biora boje > hotelowe , jaka obsługa jest Do rossa:jak dasz 100€ to na pewno nie pogardzą.Po przyjeździe i zameldowaniu czy chcesz czy nie chcesz,boy złapie Twój bagaż i pojedzie windą żeby pokazać jak się otwiera pokój,włącza prąd i klimę dlatego można mu wtedy cos dać.Dobrze mieć drobne nominały €,dać wtedy 2€.Ja nie miałam drobnych i dałam 10 ,a i tak ani razu mi nie powiedział nigdy dzień dobry,ani nawet się nie uśmiechnął.Ale co tam. Kelnerzy w restauracji są zawsze uśmiechnięci i mili.Ogólnie uważam ,że obsługa jest bardzo rozpieszczona przez Niemców,ale mnie osobiscie to nie przeszkadzało.Była taka sytuacja,kiedy przed wyjazdem zwracałam ręczniki(które wolno wynieść na leżaki,bo tych z pokoju-nie)pobierana była za nie kaucja w recepcji 10€,z wypisanym kwitkiem schodziło się do salonu masażu gdzie wydawali żółto-szare ręczniki,przy zwracaniu ich obsuga salonu "udawała greka" i dłuugo nie mogli znaleźć tego kwitka.Później znów w recepcji gdy przyszłam po kasę,z usmiechem wzięli go i "danke",a ja z usmiechem czekam.Najlepiej radzę wziąść ręczniki na plażę swoje. Jeszcze jedna rada,gdy chce się ,żeby wymienili ręczniki w pokoju na nowe to te do wymiany należy rzucić na podłogę przy wejściu.Jak się suszą na balkonie to nie wiedzą czy już do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 14:01 JAk było ? Jak oceniasz hotel i obsługę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROSSA Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: *.173.3.98.tesatnet.pl 20.09.09, 19:32 WITAM A PROSZE MI POWIEDZIEC CZY TAKIE ŻECZY JAK CIUCHY PIENIADZE SA BEZPIECZNE W HOTELU NA POKOJU CZY MOZE JAKAS INNA FORMA PRZECHOWYWANIA JEST LEPSZA Odpowiedz Link Zgłoś
ani-ala Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador 20.09.09, 22:36 Mozna wykupic sobie sejf w pokoju,jest on na stałe zamontowany w szafie tylko płaci się za kluczyk,nie znam cen ale mysle ,że jesli masz dużo kasy i obawiasz sie kradziezy to warto.Ja miałam dobrą kamerę,ap fotogr i paszporty i chowałam w walizce zamykanej na kłódeczkę (troszke solidniejszą niz ta fabryczne sprzedawana z walizką).Ciuchy wisiały w szafie lub były rozłoż. na krzesłach.Niby hotel nie odpowiada za rzeczy zagubione,ale nie słyszałam ,żeby mówiło się o jakichś kradzieżach.Miałam ze soba małą torebeczkę w której nosiłam część pieniędzy i karte kredytową,brałam to nawet ze soba na plażę i basen w większej plażowej.Zdarzyło się ,że zapomniałam i zostawiłam na wierzchu i nic się nie stało.Bardziej bałabym się o kradzież gdy idzie sie na zakupy i rynek. Nawet wódka kupiona na bezcłowej została nietknieta ,a była tylko w reklamówce i przez pokojową postawiona na stoliczku.Widziałam jak wiele osób idąc na posiłek w trakcie dnia zostawiało torby na leżakach.Ale strzeżonego itd...sejf zawsze można wykupić,napewno nie sa to duze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: 212.244.221.* 26.09.09, 09:53 czy zna ktoś moze wykonawce,tytuł bądz jakies słowa piosenki co śpiewają na zakończenie time show w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
ani-ala Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador 26.09.09, 21:35 Gość portalu: M napisał(a): > czy zna ktoś moze wykonawce,tytuł bądz jakies słowa piosenki co > śpiewają na zakończenie time show w hotelu? Mam to nagrane na video,podaj meila to w wolnej chwili,jeśli mi sie uda,prześlę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Od 9.09.09! Hotel Mirador IP: 212.244.221.* 28.09.09, 10:56 ok z góry dziekuje :) moj mail to maras-111@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś