Dodaj do ulubionych

Boski podrobił moje IP:-)))

15.11.04, 18:45
Obserwuj wątek
    • sagis Re: Boski podrobił moje IP:-))) 15.11.04, 18:46
      To ja Asik:-))))
    • Gość: antyasik Re: Boski podrobił moje IP:-))) IP: *.crowley.pl 15.11.04, 23:57
      Straszne!!! Popełnisz głupia dziewczynko samobójstwo z tego powodu?
    • Gość: ZUZKA Asik, jestes wstretnym oszustem! IP: *.kc.rr.com 16.11.04, 00:10
      Nikt nie podrobil jej IP tylko Asik wpadl jako pacynka. Pacynka to osoba ktora
      oszukuje podpisujac sie na forum wieloma nikami, zalogowanymi lup przez proxy.
      Asik zreszta ma historie pacynkowania, szczegolnie na forum Mezczyzna.

IP mozna zmieniac uzywajac proxy. IP nie da sie podrobic.

A teraz prosze powrownac te dwa IP:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17645566
      SAMOTNA, bo NIEPRZECIĘTNA??
      Autor: Gość: rzeka IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl
      Data: 15.11.2004 00:04

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17645566&a=17648730
      Re: SAMOTNA, bo NIEPRZECIĘTNA??
      Autor: Gość: Asik IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl
      Data: 15.11.2004 08:18 + dodaj do ulubionych wątków

IDENTYCZNE IP. Asik jest oszustem bo IP podrobic sie nie da!

• sagis Re: Asik, jestes wstretnym oszustem! 16.11.04, 08:29
        • Re: Najbardziej żenujące zachowania znajomych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Gość: obierzyna 01.10.2004 14:48 + odpowiedz

- wysmarkanie sie w wigilijny obrus (nie musialam po upraniu krochmalic)
        - nie sciaganie butow po wejsciu do mieszkania (slady na dywanie!!! a panie
        podziurawily mi deski obcasami)
        - wreczenie kwiatow bez papierka.

• Re: Najbardziej żenujące zachowania znajomych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Gość: Dalila 01.10.2004 15:23 + odpowiedz

A tak swoją drogą, to żądanie od gości ściągania butów przed wejściem do
        mieszkania jest sprzeczne z podstawowymi zasadami dobrego wychowania (vide:
        dowolny podręcznik dobrych manier), choć z drugiej strony nie wytarcie butów
        przed wejściem na cudze dywany jest chyba jeszcze gorsze.

• Re: Najbardziej żenujące zachowania znajomych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: lady_in_red1 01.10.2004 15:33 + odpowiedz

Dla mnie żenujące jest oglądanie podłogi pod lupą i żądanie od gości ściągania
        butów nawet podczas krótkiej wizyty...

Ciekawe dlaczego tak często powtarza się przykładowe IP:-)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        --------------------
        Widocznie ten ktoś jest w mojej sieci i dlatego ma takie samo IP:-)

Macie jedynkę z dedukcji, bo nigdy nie zmieniałam swojego nicka i nie pisałam
        pod nimi wątków. Poczytajcie sobie i zobaczcie, że ja inaczej piszę niż te
        osoby. Nie zajmuję się bzdetami. Szkoda na to mojego czasu i nie chcę sobie tym
        zaprzątać głowy.
        Oczywiście jesteście na tyle głupi, że nie przyjmujecie tego do wiadomości.
        Jest to dla Was wygodniejsze, bo mózgi Wasze tego przyjąć nie mogą. Jesteście
        ograniczeni:-)Wybaczam Wam, bo nic nie możecie sami na to.
        • sagis A, dlaczego inne IP często powtarzają się:-) 16.11.04, 08:31
          • sagis Re: i IP chello też często się pojawia:-) 16.11.04, 08:49
            Czy to jedna osoba pisze pod wieloma nickami?:-))))
            • six_a Re: i IP chello też często się pojawia:-) 16.11.04, 14:24
              ale chello czy neoplus nie mają przy sobie numerków, które dość dobrze
              precyzują :)
          • Gość: Zdziwiony Dlatego,, ale ty jestes oszustem: IP: *.all-milwaukee.org 16.11.04, 17:11
            Niektore serwery, takie jak Chello, pokazuje tylko nazwe serwera bez ujawniania
            idywidualnych IP. Twoj serwer pokazuje Nazwe i indywidualne IP. Oczywiscie ze
            Rzeka to ty, nie ma innej mozliwosci. Post Rzeki byl napisany z twojego
            kompa!!!! Po co ta maskarada? Kazdy wie ze uzywasz wiele nikow. Na twoich
            idiotycznych zodjakowych watkach na FM tylko ty sie wpisywalas pod licznymi
            zalogowanymi i niezalogowanymi nikami.

• Gość: . 30% internautow w polsce ma IP: *.internetdsl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:22
          około 30% nastepnych ma neoplus bo oba te IP sa Telekomunikacji Polskiej ktora
          jest podmiotem dominujacym jesli chodzi o dostarczanie internetu w polsce.
          Sa tez chello.pl ale twoj to prawdziwy unikat i jedynie mogłby to byc jakiś
          twoj sasiad lub ktos z twojego biura ale to chyba nie mozliwe.
          • Gość: kohol Re: 30% internautow w polsce ma IP: *.internetdsl IP: *.crowley.pl 16.11.04, 17:15
            No i nie zapominajmy o Crowleyu :D
          • Gość: Kostka Re: 30% internautow w polsce ma IP: *.internetdsl IP: 200.212.114.* 16.11.04, 17:28
            ===ale twoj to prawdziwy unikat i jedynie mogłby to byc jakiś
            ===twoj sasiad lub ktos z twojego biura ale to chyba nie mozliwe.

Nie! To jest z jej komputera! Z jej sasiada lub biura numerki bylyby inne.
      • lena_zet Re: uuuu, nieładnie asiu, nieładnie nt 19.03.05, 20:29

• sagis Widzę Leno, że masz chopla na moim punkcie:-)))) 19.03.05, 20:46
          Co jest nieładne? Czy to, że ostatnio zamieściłam na forum, jak można zmienić
          swoje IP. Kto miał rację?:-)
          • lena_zet Re: Widzę Leno, że masz chopla na moim punkcie:-) 19.03.05, 20:48
            ja dopiero zaczynam mieć chopla.Wstydziłabyś się.
            • sagis Ja nie mam czego.To Ty chyba z tymi dewotami 19.03.05, 20:49
              wstydzisz się czegoś:-)))))
              Są zawsze dwie strony medalu:-)
              • lena_zet Re: Ja nie mam czego.To Ty chyba z tymi dewotami 19.03.05, 20:51
                aha, czyli nie zrozumiałaś mojej sygnaturki?To tłumaczę:ty jesteś
                dewotą.Słuchaj, a jak tam wreszcie znalazłaś jakiegoś chłopa czy jeszcze nie?

ps. już wiem czemu bronisz tak tych strzelców ty zołzo jedna! :PPP
    • Gość: Lenny Asik, ktos ci podrobil rozum! IP: 61.95.221.* 16.11.04, 00:17
      Wpadlas i tyle. Nie pierwsza i nie ostatnia.
      Ip podrabiac sie nie da!
    • Gość: asik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 00:52
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • sagis Re: Boski podrobił moje IP:-))) 16.11.04, 08:37
        Re: Boski podrobił moje IP:-)))
        Autor: Gość: asik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Data: 16.11.2004 00:52 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        jebcie sie glupie huje i tak 90% na tym forum jest moja i wcale ni emam jednego
        ip hujeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

----------------------

Dobrze mówisz, bo Twoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl wcale nie jest jedyne w
        necie.
        Możesz sobie zmieniać nicki ile wlezie:-)

• Gość: Martynka No to jak to jest Asik? Ktos podrobil czy jest IP: *.sj3.escalate.com 16.11.04, 17:22
      pelno takich samych IP? Zdecyduj sie na klamstwo bo jak masz dwa to ani jedno
      nie jest wiarygodne.

A tak na marginesie powinnas przeprosic Boskiego bo wiadomo ze rzeka i asik to
      jedna i ta sama osoba. Tak sie akurat sklada ze twoje IP jest "pelne" i nie ma
      mozliwosci zeby istnialo gdzies takie same IP. Jest tylko jeden komputer z
      takim IP i to jest twoj komputer. Podrabiac tez tego sie nie da a wiec
      proponuje przeprosic Boskiego i przeprosic reszte uczestnikow tego forum za
      oszustwo.
      • Gość: Kostka Potwierdzam IP: 200.212.114.* 16.11.04, 17:33
        Ten dwa post byly na pewno napisany z tego samego komputera! BEZ ZADNYCH
        WATPLIWOSCI!!!

Teraz moze sfabrykowac nastepne klamstwo ze moze jej siostra lub kolezanka z
        jej komutera ten post napisala:-)
    • Gość: a Re: Boski podrobił moje IP:-))) IP: 200.212.114.* 16.11.04, 21:22
    • lotta79 Re: Boski podrobił moje IP:-))) 19.03.05, 20:38
      Ja piernicze, skąd ten watek wykopałeś?:) toż to kurzem pokryte:)
      • lena_zet Re: Boski podrobił moje IP:-))) 19.03.05, 20:40
        ja to wykopałam.
        • lotta79 a to zwracam honor:) archiwistka z zawodu?;) 19.03.05, 20:46
          • lena_zet Re: a to zwracam honor:) archiwistka z zawodu?;) 19.03.05, 20:48
            nie, nie archiwistka.Wbiłam sobie sagis w wyszukiwarkę i tak mi to jakoś
            weszło.Już nie będę żadnych starych podciągać, przepraszam.
            • lotta79 Re: a to zwracam honor:) archiwistka z zawodu?;) 19.03.05, 20:54
              Nie no coś ty, tutaj taka grobowa cisza, że może stare wątki coś ożywią. Można
              o coś zapytać? dlaczego ty jej tak bardzo nie lubisz?
              • lena_zet Re: a to zwracam honor:) archiwistka z zawodu?;) 19.03.05, 20:58
                nie muszę chyba wszystkich lubić, nie?Uczepiła się, czytała moje posty,
                zakładała o mnie wątki (takie zaczepliwe), tak więc z powodu wolnego czasu
                chciałam poszperać w wyszukiwarce.Ale dobra, już temat zamknięty.Nie ma o czym
                mówić (pisać znaczy).
                • baba_krk Re: :D 19.03.05, 22:53
                  to częste pisanie pod różnymi nickami w moim "słowniku" zwie się "galopującym
                  rozdwojeniem jaźni" o czym już kiedyś wspominałam :-)
    • pimpek_sadelko cioci dobra rada nie da sie podrobic 20.03.05, 21:27
      nie ma dwoch takich egzemplarzy.
    • ja.nie.moge Re: Boski podrobił moje IP:-))) 27.06.05, 22:46
      Jasne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka