Gość: antyasik Re: Boski podrobił moje IP:-))) IP: *.crowley.pl 15.11.04, 23:57 Straszne!!! Popełnisz głupia dziewczynko samobójstwo z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZKA Asik, jestes wstretnym oszustem! IP: *.kc.rr.com 16.11.04, 00:10 Nikt nie podrobil jej IP tylko Asik wpadl jako pacynka. Pacynka to osoba ktora oszukuje podpisujac sie na forum wieloma nikami, zalogowanymi lup przez proxy. Asik zreszta ma historie pacynkowania, szczegolnie na forum Mezczyzna. IP mozna zmieniac uzywajac proxy. IP nie da sie podrobic. A teraz prosze powrownac te dwa IP: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17645566 SAMOTNA, bo NIEPRZECIĘTNA?? Autor: Gość: rzeka IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl Data: 15.11.2004 00:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17645566&a=17648730 Re: SAMOTNA, bo NIEPRZECIĘTNA?? Autor: Gość: Asik IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl Data: 15.11.2004 08:18 + dodaj do ulubionych wątków IDENTYCZNE IP. Asik jest oszustem bo IP podrobic sie nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Asik, jestes wstretnym oszustem! 16.11.04, 08:29 • Re: Najbardziej żenujące zachowania znajomych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: obierzyna 01.10.2004 14:48 + odpowiedz - wysmarkanie sie w wigilijny obrus (nie musialam po upraniu krochmalic) - nie sciaganie butow po wejsciu do mieszkania (slady na dywanie!!! a panie podziurawily mi deski obcasami) - wreczenie kwiatow bez papierka. • Re: Najbardziej żenujące zachowania znajomych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: Dalila 01.10.2004 15:23 + odpowiedz A tak swoją drogą, to żądanie od gości ściągania butów przed wejściem do mieszkania jest sprzeczne z podstawowymi zasadami dobrego wychowania (vide: dowolny podręcznik dobrych manier), choć z drugiej strony nie wytarcie butów przed wejściem na cudze dywany jest chyba jeszcze gorsze. • Re: Najbardziej żenujące zachowania znajomych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: lady_in_red1 01.10.2004 15:33 + odpowiedz Dla mnie żenujące jest oglądanie podłogi pod lupą i żądanie od gości ściągania butów nawet podczas krótkiej wizyty... Ciekawe dlaczego tak często powtarza się przykładowe IP:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl -------------------- Widocznie ten ktoś jest w mojej sieci i dlatego ma takie samo IP:-) Macie jedynkę z dedukcji, bo nigdy nie zmieniałam swojego nicka i nie pisałam pod nimi wątków. Poczytajcie sobie i zobaczcie, że ja inaczej piszę niż te osoby. Nie zajmuję się bzdetami. Szkoda na to mojego czasu i nie chcę sobie tym zaprzątać głowy. Oczywiście jesteście na tyle głupi, że nie przyjmujecie tego do wiadomości. Jest to dla Was wygodniejsze, bo mózgi Wasze tego przyjąć nie mogą. Jesteście ograniczeni:-)Wybaczam Wam, bo nic nie możecie sami na to. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: i IP chello też często się pojawia:-) 16.11.04, 08:49 Czy to jedna osoba pisze pod wieloma nickami?:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: i IP chello też często się pojawia:-) 16.11.04, 14:24 ale chello czy neoplus nie mają przy sobie numerków, które dość dobrze precyzują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Dlatego,, ale ty jestes oszustem: IP: *.all-milwaukee.org 16.11.04, 17:11 Niektore serwery, takie jak Chello, pokazuje tylko nazwe serwera bez ujawniania idywidualnych IP. Twoj serwer pokazuje Nazwe i indywidualne IP. Oczywiscie ze Rzeka to ty, nie ma innej mozliwosci. Post Rzeki byl napisany z twojego kompa!!!! Po co ta maskarada? Kazdy wie ze uzywasz wiele nikow. Na twoich idiotycznych zodjakowych watkach na FM tylko ty sie wpisywalas pod licznymi zalogowanymi i niezalogowanymi nikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . 30% internautow w polsce ma IP: *.internetdsl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:22 około 30% nastepnych ma neoplus bo oba te IP sa Telekomunikacji Polskiej ktora jest podmiotem dominujacym jesli chodzi o dostarczanie internetu w polsce. Sa tez chello.pl ale twoj to prawdziwy unikat i jedynie mogłby to byc jakiś twoj sasiad lub ktos z twojego biura ale to chyba nie mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: 30% internautow w polsce ma IP: *.internetdsl IP: *.crowley.pl 16.11.04, 17:15 No i nie zapominajmy o Crowleyu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostka Re: 30% internautow w polsce ma IP: *.internetdsl IP: 200.212.114.* 16.11.04, 17:28 ===ale twoj to prawdziwy unikat i jedynie mogłby to byc jakiś ===twoj sasiad lub ktos z twojego biura ale to chyba nie mozliwe. Nie! To jest z jej komputera! Z jej sasiada lub biura numerki bylyby inne. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Widzę Leno, że masz chopla na moim punkcie:-)))) 19.03.05, 20:46 Co jest nieładne? Czy to, że ostatnio zamieściłam na forum, jak można zmienić swoje IP. Kto miał rację?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Widzę Leno, że masz chopla na moim punkcie:-) 19.03.05, 20:48 ja dopiero zaczynam mieć chopla.Wstydziłabyś się. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Ja nie mam czego.To Ty chyba z tymi dewotami 19.03.05, 20:49 wstydzisz się czegoś:-))))) Są zawsze dwie strony medalu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Ja nie mam czego.To Ty chyba z tymi dewotami 19.03.05, 20:51 aha, czyli nie zrozumiałaś mojej sygnaturki?To tłumaczę:ty jesteś dewotą.Słuchaj, a jak tam wreszcie znalazłaś jakiegoś chłopa czy jeszcze nie? ps. już wiem czemu bronisz tak tych strzelców ty zołzo jedna! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenny Asik, ktos ci podrobil rozum! IP: 61.95.221.* 16.11.04, 00:17 Wpadlas i tyle. Nie pierwsza i nie ostatnia. Ip podrabiac sie nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 00:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Boski podrobił moje IP:-))) 16.11.04, 08:37 Re: Boski podrobił moje IP:-))) Autor: Gość: asik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 16.11.2004 00:52 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- jebcie sie glupie huje i tak 90% na tym forum jest moja i wcale ni emam jednego ip hujeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ---------------------- Dobrze mówisz, bo Twoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl wcale nie jest jedyne w necie. Możesz sobie zmieniać nicki ile wlezie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka No to jak to jest Asik? Ktos podrobil czy jest IP: *.sj3.escalate.com 16.11.04, 17:22 pelno takich samych IP? Zdecyduj sie na klamstwo bo jak masz dwa to ani jedno nie jest wiarygodne. A tak na marginesie powinnas przeprosic Boskiego bo wiadomo ze rzeka i asik to jedna i ta sama osoba. Tak sie akurat sklada ze twoje IP jest "pelne" i nie ma mozliwosci zeby istnialo gdzies takie same IP. Jest tylko jeden komputer z takim IP i to jest twoj komputer. Podrabiac tez tego sie nie da a wiec proponuje przeprosic Boskiego i przeprosic reszte uczestnikow tego forum za oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostka Potwierdzam IP: 200.212.114.* 16.11.04, 17:33 Ten dwa post byly na pewno napisany z tego samego komputera! BEZ ZADNYCH WATPLIWOSCI!!! Teraz moze sfabrykowac nastepne klamstwo ze moze jej siostra lub kolezanka z jej komutera ten post napisala:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Boski podrobił moje IP:-))) 19.03.05, 20:38 Ja piernicze, skąd ten watek wykopałeś?:) toż to kurzem pokryte:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a to zwracam honor:) archiwistka z zawodu?;) 19.03.05, 20:48 nie, nie archiwistka.Wbiłam sobie sagis w wyszukiwarkę i tak mi to jakoś weszło.Już nie będę żadnych starych podciągać, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: a to zwracam honor:) archiwistka z zawodu?;) 19.03.05, 20:54 Nie no coś ty, tutaj taka grobowa cisza, że może stare wątki coś ożywią. Można o coś zapytać? dlaczego ty jej tak bardzo nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a to zwracam honor:) archiwistka z zawodu?;) 19.03.05, 20:58 nie muszę chyba wszystkich lubić, nie?Uczepiła się, czytała moje posty, zakładała o mnie wątki (takie zaczepliwe), tak więc z powodu wolnego czasu chciałam poszperać w wyszukiwarce.Ale dobra, już temat zamknięty.Nie ma o czym mówić (pisać znaczy). Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: :D 19.03.05, 22:53 to częste pisanie pod różnymi nickami w moim "słowniku" zwie się "galopującym rozdwojeniem jaźni" o czym już kiedyś wspominałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko cioci dobra rada nie da sie podrobic 20.03.05, 21:27 nie ma dwoch takich egzemplarzy. Odpowiedz Link Zgłoś