Dodaj do ulubionych

ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? nt

11.03.05, 18:09

Obserwuj wątek
    • cycolinka Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 18:16
      proszę o wasze propozycje. Na jak dużą wypłatę zasłguje boski od maas??
      • pimpek_sadelko on to robi w czynie spolecznym:)/nt 11.03.05, 18:20

• sagis A,może to jest jego własna działalność?:-)))) 11.03.05, 18:29
      Sam pisał, że nie mógłby być czyimś pracownikiem. Nie lubi mieć nad sobą nikogo.
      Chyba, że może w pewnych sytuacjach:-))))
      • brumby1 Re: A,może to jest jego własna działalność?:-)))) 11.03.05, 18:32
        on jest starym facetem nie powiem , ze capem i to wszystko tłumaczy.
        • pietrek666 Boski stary? :) 11.03.05, 18:36
          Boski jest naiwny jak dziecko. :DDD
          • sagis Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:39
            A, czyż mężczyźni nie są wiecznymi chłopcami - dzieciakami?
            • brumby1 Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:44
              wiekowo jest starym facetem , a intelektualnie----to już inna sprawa.
              • pietrek666 Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:45
                brumby1 napisała:

> wiekowo jest starym facetem , a intelektualnie----to już inna sprawa.

Wiekowo stary? Z tego co pisał, to ma 24 lata :)
                • brumby1 Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:49
                  pietrek666 napisał:

> brumby1 napisała:
                  >
                  > > wiekowo jest starym facetem , a intelektualnie----to już inna sprawa.
                  >
                  > Wiekowo stary? Z tego co pisał, to ma 24 lata :)
                  >
                  brumby napisała?????Nie obrażaj mnie nie jestem tranwestytą
                  • pietrek666 Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:52
                    Barania łąko, to się samo dopisuje, jak kliknę w odpowiedz cytując. Ja
                    przestałem już dawno to poprawiać :DDD
    • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:47
      Boski ma wyobraźnie i fantazje. Ma czs, bo ma taką prace. Nie każdy moze sobie
      na takie dysponowanie czasem pozwolić. On studiował socjologie to uwielbia
      takie dyskusje. Bawi go to, że ktos daje się "wkręcać w to co wymyśli. A że ma
      dar to jest wiarygodny. Przeczytalibyście książke boskiego?? On pod innymi
      nikami też "grasuje"
      To miły, wcale nie stary facet. Naiwny? Myślę, że zbyt łatwowierny:)) Kobiety
      stosuja na nim szantaż emocjonalny, pokazują łzy, żal, a on jest na to bardzo
      czuły. One wiedzą jak podejść go grą. Szachrajki:)) Szkoda Boskiego pisarza
      forum:))
      • brumby1 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 18:50
        a skąd TY to wiesz???????/
        • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:54
          Poczytaj co Boski porusza w tych "wketach" jakie temnaty i jaki poziom tych
          temaów. Sa ironiczne pełne pastizu, sarkazmu itp poczucia humoru itp Tylko
          inteligentna osoba moze sobie na takie cos pozowlic. I taka osoba, ktora zna
          rzeczywistosc i prawidla nia rzadzace. Osoba, ktora ma doswiadczenie, widziała
          wiele i sama wiele doznała. Boski był na stypie w USA, po cos go tam wysłali. A
          napeno dlatego, ze był inteligennty i bystry. USa to swietny kraj na kariere
          jesli chodzi o socjologie.
          Poza tym on stosuje tak jak w realu taki swoj styl wypowiedzi - gladko a potem
          jest hop i taki unik. Ja go znam:))
          • Gość: .............. Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: 213.17.175.* 15.03.05, 09:29
            No pewnie. Siebie znasz najlepiej :P
    • mamba30 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 18:51
      to w końcu tak naprawdę ile Boski ma lat?????
      • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:58
        No on jest rocznik 67:) Ma 37 lat i miesiąc niecały. Ma ładne blond włoski,
        powykręcane trochę, i miły sposób bycia. Jest bardzo inteligentny it ak marnuje
        swoja energie i talent na fora. Powinien pisac knigi, dramaty, prowadzic
        dialogi cos na wzor Rozmowa Wojtem, Panem i Plebanem. Biski ma talent
        prowadzenia dialogu osob charakerystycznych, ktore sam stworzył i prowadzic
        miedzy nimi dysputy a nawet klotnie. Boski umie argumentowac, zna tysiace
        dowodow i podwaza je:))
        Fotki nie zamiescił nigdy:))
        • brumby1 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 19:00
          A TY niby taka zorientowana jesteś co???? Nie wciskaj mi tu kitu!!!
          • mamba30 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 19:02
            Boski, to znowu TY??????? Miej litość, już dawno wszyscy ustalili, że wolimy
            Cię jako boskiego, a nie pod innymi nickami :)
        • cycolinka Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 22:16
          Nie no boski ty to jestes jednak nie do opisania, nizly nick ten to chyba jest
          najlepszy z tych 200 innych gratuluje. Ze niby boski ma dar czego???? Ty chyba
          zartujesz? Kazdy w miare inteligentny forumowicz widzi dokładnie ze to stary
          podlysialy facet, ktory ma wiecej kompleksow niz wlosow na glowie. Gdyby byl
          boski nie szukalby potwierdzenia swojej meskosci na forum, poza tym po co mu to
          wiedziec czy ktoras z forumowiczek na niego leci??? Przeciez to tylko wirtualny
          swiat a on staje na glowie jakby sie nie wiadomo co dzialo. Mnie to sie wydaje
          ze on ma intelektualnie tak z 12 latek.
          • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:26
            Hmm on tak sobie żartuje. te osotanie posty nie czytałam i dobrze, bo były na
            literke s. Ale on lubi tak coś wytknąć, wyśmiac, zrobic pastiż. Jednak o wiele
            bardzije podoba mi się te jego ja takie socjologiczne kiedy pisze stylem
            literackim, ale lekkim i przemawiającym do czytelnika. Ma dar, bo umie stworzyc
            charakerystyczną posatc, cos przesysowac w niej, umie tak, by była ciekawą. I
            uzupełnia to nikiem.
            >Kazdy w miare inteligentny forumowicz widzi dokładnie ze to stary
            > podlysialy facet, ktory ma wiecej kompleksow niz wlosow na glowie.
            On ma jeszcze włosy na głowie, powykecane, ale ma:))
            Czyma kompleksy? Myslę, że jest nazbyt krytyczny, ale tak ma wielu wobec
            siebie. Sam siebie trzyma krótko:) troche masochista, ale do twarzy mu ztym:)
            Lubi żarty, dowcipy i nadal ma upodobanie do socjologii. Innymi słowy bada
            reakcje ludzi na to jaki temat, dyskusja itp Taki wirtualny socjolog:)
            Przeciez to tylko wirtualny
            >
            > swiat a on staje na glowie jakby sie nie wiadomo co dzialo.
            Tu sie mylisz. Gdyby nie ludzie tego świat by nie było. Jego tak jak i wszystko
            tworzą ludzie:)) Ci z serecm, krwia i duszą.

Mnie to sie wydaje
            > ze on ma intelektualnie tak z 12 latek.
            Nie on ma 3 rzy tyle i cosik jeszcze:))

Powiem teraz ciekawa rzecz: naukowcy dowiedli, ze dzieci uzdolnione, geniusze
            to przewanie dzieci, ktroe w szkole w okresie od 1 klasy do 8 klasy nudizły sie
            na lekcji, robiły co innego. Były nadpobudliwe - 1000 pmysłow na minute, szybko
            sie nudziły czyms itd. A oceny miały nieraz słabe.

I co ztego wynika?
            To, ze takie dziecko musi miec indywidulany tok nauki, bo szkoda tego jak sie
            marnuje. A po ocenach co by kazdy powiedział? Ma same 2 czyli jednym slowem
            glupie. Słuchałm tego na polsacie i czytałam artykuły.

To samo z Tonym82 Boskim Starym Wyjadaczem,. Pisarz ma talent ciagnie go do
            pisania to pisze:)) Tylko na Boga niech pisze dla potonmych i to knigi:))
            • cycolinka Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 22:52
              Ile boski Tobie placi za kreowanie go?????????????
              • hapiness Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 22:58
                Płaci????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ja mówię zawsze gratis, chciaż słowa są bardzo cenne jak dla mnie:) Ale nie
                tak, że płaci się za nie pieniędzmi.
    • Gość: ABC Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 11.03.05, 23:49
      Hej. Dziewczyny , nie dawajcie sie tak nabierac. Przecież to juz po pierwszym
      poście tego Brumbi było jasne ze to Boski. Zreszta Abigail jest też mocno
      podejrzany(a) o bycie Boskim. Ale brumbi to ewidentne. Ta budowa zdania ,
      forma. Boski , wstydz sie , ludzie patrzą.
      Zrobił kariere w polityce z tymi swoimi gadkami
      • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:04
        Jam jest niewiasta.
        Ten brubmy cz jakos tak to On, ale poco tak od razu go demaskować:))) Fajny
        jest, ma tyle pomysłów:)))

Onby zrobił kariere, ale w literaturze, socjologii:)))) Całuske dla Niego:*
        • Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:10
          Ty boski to tak kochasz siebie że sam się całujesz.
          • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:13
            A smrty to tez Boski, bo po ang znaczy to inteligentny:))
            Czyli moj całuske dotrał do twego mam nadzieje ogolonego policzka:))Uwrisku Ty
            Moj:))
            • Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:16
              Ja jestem wysokoestrogenną dziewczynką i nie mam co golić ale też nie wszystkim
              pozwalam się całować. A boski pisze z tego internetdslcośtam i ubóstwia siebie
              jak typowy narcyz, więc to możesz być ty. No!
              • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:25
                a czyli masz brodke:))
                Moj kochnaiutki socjolog pisze spod roznych IP nie tylko neo cos tam ale tez
                inne. Głowe na karku ma, to umie obsługiwac swiat programow i komputerow.
                Niezły chaker by z niego był:))
                • Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:30
                  Chyba nie zrozumiałaś?
                  • Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:35
                    Myślę że boski to ty, ale nie jestem pewna, czy jesteś kobietą czy mężczyzną.
                    Ale ponieważ mnie to w sumie niewiele obchodzi, więc może zakończymy tę głupią
                    pogawędkę.
                    • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:39
                      Zaskocze Cie.

Kazda wymiana zdan, pogawedka ma sens. Slowa i ich tresc zostaj w nas, i
                      kiełkuja:))
                      • Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:46
                        Podobno zależy jakie i u kogo.
                        • Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:53
                          A jeszcze żebyś nie miała żadnych wątpliwości, mam zupełnie gładką twarz bez
                          jednego włoska (oprócz gęstych rzęs) i zawsze będę taką miała, zakiełkowało?
                          • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:59
                            Nie, bo to nieprawda. To tylko słowa ktore mowisz, a po aromacie jaki sie ztych
                            slow wydobywa czuc, ze to nieprawda:)) Briw masz ładne:))
                            • Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:03
                              co nieprawda????
                              • Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:15
                                Rozumiem że jestes kobieta z bródką i myślisz że wszystkie tak mają.
                                Drugorzędne cechy płciowe męskie tez masz?
                                • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:17
                                  Ani drugorzednych ani pierwszorzednych.
                        • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:54
                          >zależy jakie i u kogo.
                          Zgadzam sie. Czasem to co ywdaje sie bzdura, okazuje sie bardzo tresciwie i
                          madre. To jak ze wszystkim. Szybkie osady to nie sa trafne osady.
    • Gość: 2DobryChłopak:)2 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 12.03.05, 01:01
      świetnie boski, wychwalaj sie dalej. ja napisze coś co już kiedyś napisałem.
      boski jest żałosny. nie ma przyjaciuł, kolegów, dziewczyny. tylko tu może z
      kimś podjąć większy dialog. brak partnerki zwala na to, że kobiety nie są
      idealne:/ zamieszcza zdjęcia na sympati czy tam innych portalach randkowych z
      myślą, że wreszcie jakaś sie nim zaintreresuje.pewnie jeszcze na gg i na
      czatach wyrywa jakieś dziewczynki. boski przyznaj - ilu dziewczynom z gg lub z
      czata wysłałeś swoje zdjęcie??
      p.s.
      nie czekam na odp.:)
      • Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:10
        > boski jest żałosny. nie ma przyjaciuł, kolegów, dziewczyny.
        Nie kazdy potrzebuje do zycia multum istnien. Ci co stawiaj na jakosc beda ich
        miec mniej.
        dziewczyny. tylko tu może z
        > kimś podjąć większy dialog. brak partnerki zwala na to, że kobiety nie są
        > idealne:/
        Z wiekiem patrzymy na swiat inaczje i wiele rzeczy nas drazni np glupota ludzka
        dziecinnosc itp piskliwy smiech itp
        zamieszcza zdjęcia na sympati czy tam innych portalach randkowych z
        > myślą, że wreszcie jakaś sie nim zaintreresuje.pewnie jeszcze na gg i na
        > czatach wyrywa jakieś dziewczynki. boski przyznaj - ilu dziewczynom z gg lub
        z
        > czata wysłałeś swoje zdjęcie??
        > p.s.
        > nie czekam na odp.:)
        To nie były jego fotki.
        On tak sprawdzał czy panie patrza na serce czy na co inne np majatek.
        Ma niemieł doznania i trudno mu uwierzyc ze tak nie jest. ze sa tacy co patrza
        i widza serce. Jak bedzie taka fal jak tsunami to pozostaje nie dobytek a
        czlowiek i warto o tym pamietac.
        Dobranoc:))
        • Gość: 2DobryChłopak:)2 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 12.03.05, 01:16
          boski przestań sie kompromitować. JESTEŚ ŻAŁOSNY I NIE ZMIENISZ TEGO
          • cycolinka Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 12.03.05, 15:21
            zdecydowanie cie popieram:)
    • Gość: kizia Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: 82.160.38.* 14.03.05, 20:31
      moze z jakies 1500?
    • Gość: Yasia Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 01:03
      Kocham Boskiego. Fajny jest.
    • ja.nie.moge Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 27.06.05, 22:43
      pewnie duzo!
    • goldenwomen Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 30.06.05, 20:03
      ja tam go polubiłam za " zmacanie"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka