cycolinka Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 18:16 proszę o wasze propozycje. Na jak dużą wypłatę zasłguje boski od maas?? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis A,może to jest jego własna działalność?:-)))) 11.03.05, 18:29 Sam pisał, że nie mógłby być czyimś pracownikiem. Nie lubi mieć nad sobą nikogo. Chyba, że może w pewnych sytuacjach:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brumby1 Re: A,może to jest jego własna działalność?:-)))) 11.03.05, 18:32 on jest starym facetem nie powiem , ze capem i to wszystko tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:39 A, czyż mężczyźni nie są wiecznymi chłopcami - dzieciakami? Odpowiedz Link Zgłoś
brumby1 Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:44 wiekowo jest starym facetem , a intelektualnie----to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:45 brumby1 napisała: > wiekowo jest starym facetem , a intelektualnie----to już inna sprawa. Wiekowo stary? Z tego co pisał, to ma 24 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
brumby1 Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:49 pietrek666 napisał: > brumby1 napisała: > > > wiekowo jest starym facetem , a intelektualnie----to już inna sprawa. > > Wiekowo stary? Z tego co pisał, to ma 24 lata :) > brumby napisała?????Nie obrażaj mnie nie jestem tranwestytą Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Boski stary? :) 11.03.05, 18:52 Barania łąko, to się samo dopisuje, jak kliknę w odpowiedz cytując. Ja przestałem już dawno to poprawiać :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:47 Boski ma wyobraźnie i fantazje. Ma czs, bo ma taką prace. Nie każdy moze sobie na takie dysponowanie czasem pozwolić. On studiował socjologie to uwielbia takie dyskusje. Bawi go to, że ktos daje się "wkręcać w to co wymyśli. A że ma dar to jest wiarygodny. Przeczytalibyście książke boskiego?? On pod innymi nikami też "grasuje" To miły, wcale nie stary facet. Naiwny? Myślę, że zbyt łatwowierny:)) Kobiety stosuja na nim szantaż emocjonalny, pokazują łzy, żal, a on jest na to bardzo czuły. One wiedzą jak podejść go grą. Szachrajki:)) Szkoda Boskiego pisarza forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brumby1 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 18:50 a skąd TY to wiesz???????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:54 Poczytaj co Boski porusza w tych "wketach" jakie temnaty i jaki poziom tych temaów. Sa ironiczne pełne pastizu, sarkazmu itp poczucia humoru itp Tylko inteligentna osoba moze sobie na takie cos pozowlic. I taka osoba, ktora zna rzeczywistosc i prawidla nia rzadzace. Osoba, ktora ma doswiadczenie, widziała wiele i sama wiele doznała. Boski był na stypie w USA, po cos go tam wysłali. A napeno dlatego, ze był inteligennty i bystry. USa to swietny kraj na kariere jesli chodzi o socjologie. Poza tym on stosuje tak jak w realu taki swoj styl wypowiedzi - gladko a potem jest hop i taki unik. Ja go znam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: 213.17.175.* 15.03.05, 09:29 No pewnie. Siebie znasz najlepiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 18:51 to w końcu tak naprawdę ile Boski ma lat????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:58 No on jest rocznik 67:) Ma 37 lat i miesiąc niecały. Ma ładne blond włoski, powykręcane trochę, i miły sposób bycia. Jest bardzo inteligentny it ak marnuje swoja energie i talent na fora. Powinien pisac knigi, dramaty, prowadzic dialogi cos na wzor Rozmowa Wojtem, Panem i Plebanem. Biski ma talent prowadzenia dialogu osob charakerystycznych, ktore sam stworzył i prowadzic miedzy nimi dysputy a nawet klotnie. Boski umie argumentowac, zna tysiace dowodow i podwaza je:)) Fotki nie zamiescił nigdy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brumby1 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 19:00 A TY niby taka zorientowana jesteś co???? Nie wciskaj mi tu kitu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 19:02 Boski, to znowu TY??????? Miej litość, już dawno wszyscy ustalili, że wolimy Cię jako boskiego, a nie pod innymi nickami :) Odpowiedz Link Zgłoś
cycolinka Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 22:16 Nie no boski ty to jestes jednak nie do opisania, nizly nick ten to chyba jest najlepszy z tych 200 innych gratuluje. Ze niby boski ma dar czego???? Ty chyba zartujesz? Kazdy w miare inteligentny forumowicz widzi dokładnie ze to stary podlysialy facet, ktory ma wiecej kompleksow niz wlosow na glowie. Gdyby byl boski nie szukalby potwierdzenia swojej meskosci na forum, poza tym po co mu to wiedziec czy ktoras z forumowiczek na niego leci??? Przeciez to tylko wirtualny swiat a on staje na glowie jakby sie nie wiadomo co dzialo. Mnie to sie wydaje ze on ma intelektualnie tak z 12 latek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:26 Hmm on tak sobie żartuje. te osotanie posty nie czytałam i dobrze, bo były na literke s. Ale on lubi tak coś wytknąć, wyśmiac, zrobic pastiż. Jednak o wiele bardzije podoba mi się te jego ja takie socjologiczne kiedy pisze stylem literackim, ale lekkim i przemawiającym do czytelnika. Ma dar, bo umie stworzyc charakerystyczną posatc, cos przesysowac w niej, umie tak, by była ciekawą. I uzupełnia to nikiem. >Kazdy w miare inteligentny forumowicz widzi dokładnie ze to stary > podlysialy facet, ktory ma wiecej kompleksow niz wlosow na glowie. On ma jeszcze włosy na głowie, powykecane, ale ma:)) Czyma kompleksy? Myslę, że jest nazbyt krytyczny, ale tak ma wielu wobec siebie. Sam siebie trzyma krótko:) troche masochista, ale do twarzy mu ztym:) Lubi żarty, dowcipy i nadal ma upodobanie do socjologii. Innymi słowy bada reakcje ludzi na to jaki temat, dyskusja itp Taki wirtualny socjolog:) Przeciez to tylko wirtualny > > swiat a on staje na glowie jakby sie nie wiadomo co dzialo. Tu sie mylisz. Gdyby nie ludzie tego świat by nie było. Jego tak jak i wszystko tworzą ludzie:)) Ci z serecm, krwia i duszą. Mnie to sie wydaje > ze on ma intelektualnie tak z 12 latek. Nie on ma 3 rzy tyle i cosik jeszcze:)) Powiem teraz ciekawa rzecz: naukowcy dowiedli, ze dzieci uzdolnione, geniusze to przewanie dzieci, ktroe w szkole w okresie od 1 klasy do 8 klasy nudizły sie na lekcji, robiły co innego. Były nadpobudliwe - 1000 pmysłow na minute, szybko sie nudziły czyms itd. A oceny miały nieraz słabe. I co ztego wynika? To, ze takie dziecko musi miec indywidulany tok nauki, bo szkoda tego jak sie marnuje. A po ocenach co by kazdy powiedział? Ma same 2 czyli jednym slowem glupie. Słuchałm tego na polsacie i czytałam artykuły. To samo z Tonym82 Boskim Starym Wyjadaczem,. Pisarz ma talent ciagnie go do pisania to pisze:)) Tylko na Boga niech pisze dla potonmych i to knigi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cycolinka Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 22:52 Ile boski Tobie placi za kreowanie go????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hapiness Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 11.03.05, 22:58 Płaci???????????????????????????????????????????????????????????????????? Ja mówię zawsze gratis, chciaż słowa są bardzo cenne jak dla mnie:) Ale nie tak, że płaci się za nie pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 11.03.05, 23:49 Hej. Dziewczyny , nie dawajcie sie tak nabierac. Przecież to juz po pierwszym poście tego Brumbi było jasne ze to Boski. Zreszta Abigail jest też mocno podejrzany(a) o bycie Boskim. Ale brumbi to ewidentne. Ta budowa zdania , forma. Boski , wstydz sie , ludzie patrzą. Zrobił kariere w polityce z tymi swoimi gadkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:04 Jam jest niewiasta. Ten brubmy cz jakos tak to On, ale poco tak od razu go demaskować:))) Fajny jest, ma tyle pomysłów:))) Onby zrobił kariere, ale w literaturze, socjologii:)))) Całuske dla Niego:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:10 Ty boski to tak kochasz siebie że sam się całujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:13 A smrty to tez Boski, bo po ang znaczy to inteligentny:)) Czyli moj całuske dotrał do twego mam nadzieje ogolonego policzka:))Uwrisku Ty Moj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:16 Ja jestem wysokoestrogenną dziewczynką i nie mam co golić ale też nie wszystkim pozwalam się całować. A boski pisze z tego internetdslcośtam i ubóstwia siebie jak typowy narcyz, więc to możesz być ty. No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:25 a czyli masz brodke:)) Moj kochnaiutki socjolog pisze spod roznych IP nie tylko neo cos tam ale tez inne. Głowe na karku ma, to umie obsługiwac swiat programow i komputerow. Niezły chaker by z niego był:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:30 Chyba nie zrozumiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:35 Myślę że boski to ty, ale nie jestem pewna, czy jesteś kobietą czy mężczyzną. Ale ponieważ mnie to w sumie niewiele obchodzi, więc może zakończymy tę głupią pogawędkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:39 Zaskocze Cie. Kazda wymiana zdan, pogawedka ma sens. Slowa i ich tresc zostaj w nas, i kiełkuja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:46 Podobno zależy jakie i u kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:53 A jeszcze żebyś nie miała żadnych wątpliwości, mam zupełnie gładką twarz bez jednego włoska (oprócz gęstych rzęs) i zawsze będę taką miała, zakiełkowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:59 Nie, bo to nieprawda. To tylko słowa ktore mowisz, a po aromacie jaki sie ztych slow wydobywa czuc, ze to nieprawda:)) Briw masz ładne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:03 co nieprawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarty Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:15 Rozumiem że jestes kobieta z bródką i myślisz że wszystkie tak mają. Drugorzędne cechy płciowe męskie tez masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:17 Ani drugorzednych ani pierwszorzednych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:54 >zależy jakie i u kogo. Zgadzam sie. Czasem to co ywdaje sie bzdura, okazuje sie bardzo tresciwie i madre. To jak ze wszystkim. Szybkie osady to nie sa trafne osady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2DobryChłopak:)2 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 12.03.05, 01:01 świetnie boski, wychwalaj sie dalej. ja napisze coś co już kiedyś napisałem. boski jest żałosny. nie ma przyjaciuł, kolegów, dziewczyny. tylko tu może z kimś podjąć większy dialog. brak partnerki zwala na to, że kobiety nie są idealne:/ zamieszcza zdjęcia na sympati czy tam innych portalach randkowych z myślą, że wreszcie jakaś sie nim zaintreresuje.pewnie jeszcze na gg i na czatach wyrywa jakieś dziewczynki. boski przyznaj - ilu dziewczynom z gg lub z czata wysłałeś swoje zdjęcie?? p.s. nie czekam na odp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:10 > boski jest żałosny. nie ma przyjaciuł, kolegów, dziewczyny. Nie kazdy potrzebuje do zycia multum istnien. Ci co stawiaj na jakosc beda ich miec mniej. dziewczyny. tylko tu może z > kimś podjąć większy dialog. brak partnerki zwala na to, że kobiety nie są > idealne:/ Z wiekiem patrzymy na swiat inaczje i wiele rzeczy nas drazni np glupota ludzka dziecinnosc itp piskliwy smiech itp zamieszcza zdjęcia na sympati czy tam innych portalach randkowych z > myślą, że wreszcie jakaś sie nim zaintreresuje.pewnie jeszcze na gg i na > czatach wyrywa jakieś dziewczynki. boski przyznaj - ilu dziewczynom z gg lub z > czata wysłałeś swoje zdjęcie?? > p.s. > nie czekam na odp.:) To nie były jego fotki. On tak sprawdzał czy panie patrza na serce czy na co inne np majatek. Ma niemieł doznania i trudno mu uwierzyc ze tak nie jest. ze sa tacy co patrza i widza serce. Jak bedzie taka fal jak tsunami to pozostaje nie dobytek a czlowiek i warto o tym pamietac. Dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2DobryChłopak:)2 Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 12.03.05, 01:16 boski przestań sie kompromitować. JESTEŚ ŻAŁOSNY I NIE ZMIENISZ TEGO Odpowiedz Link Zgłoś
cycolinka Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 12.03.05, 15:21 zdecydowanie cie popieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: 82.160.38.* 14.03.05, 20:31 moze z jakies 1500? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasia Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 01:03 Kocham Boskiego. Fajny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nie.moge Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 27.06.05, 22:43 pewnie duzo! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: ile dostaje boski za ten pełny etat na forum? 30.06.05, 20:03 ja tam go polubiłam za " zmacanie" Odpowiedz Link Zgłoś