Dodaj do ulubionych

ZDRADA!!prosze o pomoc!

23.10.05, 19:29
mam 25 lat jestem mlodym pelnym chumoru menszczyzna kocham to co robie w zyciu ale jednego tylko nie rozumie ...!!w moim zwiasku
odawalem sie w calosci robilem wszystko zeby moja ukochana czula sie szczesliwa i bezpieczna!!Ela jest bardzo atrakcujana i
spontaniczna lubie kiedy sie usmiecha i potrzy namnie tymi wielkimi brazowymi oczkami!!Ale zaczela mie zdradzac od pewnego
czasu!!Nierozumiem dlaczego zrobila mi i naszemu zwiazku taka krzywke!!bardzo ja kocham ale juz od paru tygodni nie jestesmy razem
i wogule nieutrzymujemy kontaktu!!Jestsesmy 2 lata po slubie to juz koniec!!Dlaczego dotego doszlo!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • carimera Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 23.10.05, 21:11

Odpowiadasz na :

pch-com napisał:

To naprawde przykre co piszesz.Sadze ze przyczyna tego rozstania to róznica w
      wykształceniu.Robisz takie błedy ortograficzne nie mówiac już o budowaniu
      zdań.Pewnie nie mogła cie zrozumiec o co ci chodzi i dlatego tak patrzyła na
      ciebie tymi brązowymi oczkami.Rozumiem ze teraz wiesz w czym problem.
      • pch-com Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 23.10.05, 22:24
        mam dyslekcje i nic temu nie poradze!!zawodu jetem technikiem dentystycznym skonczylem akademie medyczna wiec uwazam sie za czlowieka wyksztalconego!
        • molly20 Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 24.10.05, 09:46
          pch-com napisał:
          Człowiek wykształcony nie wchodzi na forum z takim problemem bo tu go nie
          rozwiąże.Co z toba chłopcze nie tak.
    • kominek Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 26.10.05, 19:30
      Dla
      > czego dotego doszlo!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesli w lozku jestes taki dobry, jak w ortografii, to - uwierz mi, naprawde nie
      masz sie co jej dziwic.
    • anula52 Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 27.10.05, 16:58
      skąd w Was tyle jadu? czy tylko kobiety mają prawo użalać się,że zostały
      zdradzone? :)
      • sylvaja Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 28.10.05, 02:55
        czy mozna na chwilke odstawic bledy ortograficzne tego goscia i pogadac o
        problemie jaki ma.
    • sylvaja Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 28.10.05, 04:23
      zostaw ja
    • katarynka86 Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 28.10.05, 08:50
      ja mysle ze powinienes ja zostawic chodz wiem ze to bardzo boli ale moze nie
      byla ciebie warta
      P.S do tych chamskich pan nie weim po co sie wypowiadaja wogole na tym forum
      skoro człowiek ma problem to powiny na niego odpowiedziec a nie mowic o błedach
      i takich tam rzeczach poprostu sa głupie
      • molly20 Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 06.11.05, 10:43

Odpowiadasz na :

katarynka86 napisała: >

P.S do tych chamskich pan nie weim po co sie wypowiadaja wogole na tym forum
        > skoro człowiek ma problem to powiny na niego odpowiedziec a nie mowic o błedach

Zapamiętaj sobie prościutka jak styl od łopaty kobieto ze tylko cham moze nazwac
        innych chamskimi.Poza tym jesli ktos juz ma problem i wchodzi na to forum
        nazywajac sie wykształconym to pomimo tego ze ma problemy z ortografia powinien
        sie przygorowac do pisania ze słownikiem ortograficznym w rękach.Inaczej jest
        brak szacunku dla czytajacych.
    • szajba666 Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 31.10.05, 09:12
      bo robiłeś wszystko by była szczęśliwa-następny rogacz pod pantoflem.a teraz jesteś nudny z tym twoim że ją kocham.Ale nie martw się z rogami większa siła przebicia.
    • maallinka Re: ZDRADA!!prosze o pomoc! 04.11.05, 09:10
      Niezly jestes!
      Sama sie dziwie rze ona zdradzila takiego menszczyzne jak Ty! Pszeciesz to
      lekkomyslnosc! Jagby byla mondra toby napewno docenila to rze tak jom kohasz!
      Nie pszejmuj sie, zapomnij o niej a wktutce znajdzie sie taka ktura to doceni
      pozdrawiam i rzycze durzo powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka