Dodaj do ulubionych

Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra.

03.02.06, 08:35
Ale, nazwali tego nowego, groźnego wirusa komputerowego:-)))))))
Atak miał zacząć się o północy.
Uwaga na maile od znajomych:-))
Obserwuj wątek
    • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 08:36
      Pisalem o tym, ale mnie wywalili na osla. Teraz prosze sagis na osla
      • sagis Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 08:39
        Taki jesteś mściwy?
        Zobaczymy, popatrzymy. Może jednak ja napisałam o tym zgodnie z regulaminem.
        Kamasutra to też jest temat kobiecy, nieprawdaż?:-))
        • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 08:41
          Jak najbardziej. Co wiesz sagis o wirusach ars amandi?:)
          • sagis Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 08:43
            W jakiej tym razem postaci stąpiłeś na ziemię, Zeusie?;-)
            • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 08:44
              Banuja mi wszystkie wcielenia po kolei:)
              • sagis Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 08:46
                Ale, mało skutecznie:-)))
                • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 08:48
                  No jak to malo skutecznie:) Zrobilbym sobie wizytowke, ale po co jak i tak mnie
                  zbanuja:)
                  • sagis Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 08:55
                    Co to dla Ciebie? Czytałam u innych, że jesteś bardzo pracowity.
                    Zresztą Zeus nie ma materialnej postaci, także nie widać byłoby Twojej twarzy na
                    wizytówce:-)))
                    • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 08:56
                      U kogo czytalas takie pochlebne opinie o mnie?:)
                      • sagis Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 09:07
                        Wszędzie o tym piszą.
                        Chyba, że nieświadom działań swojego prototypu, użyczyłeś od niego swoje imię.
                        Zawsze możesz je zmienić i przestać być forumowym trollem, z którym wiele osób
                        nie chce rozmawiać.
                        • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 09:09
                          Kto to jest troll i czy Khaki3 nie jest trollem?
                          • sagis Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 09:12
                            Zauważyłam, że kiedy ktoś kogoś nie lubi za to, co pisze, to nazywa tą osobę
                            trollem.

Wszyscy tutaj są trollami:-)))))
                            • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 09:13
                              I to co powiedzialas jest sensowne:)
                        • sagis Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 09:10
                          Może ciągle zmieniać wcielenia i nikt go nie rozpozna.
                          Widocznie musisz mieć popularne IP, jeśli nie mogą trwale Ciebie zabananować.
                          Albo, nie jest to interesem adminów.

Mnie, kiedy raz na "mężczyźnie" zabananowali, to trwale, że nie mogłam pisać pod
                          innym nickiem:-))))))))
                          • 1zeus1 Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 09:12
                            To ty nie umiesz sie odbanowac?:)
                            • sagis Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 09:17
                              Nie muszę umieć:-))
                              • 1zeus1 Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 09:19
                                Wie, ty nigdy nie lamiesz netykiety:)
                                • sagis Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 09:23
                                  Tak jakoś wychodzi, Prawdziwy;)
                                  • 1zeus1 Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 09:26
                                    Porzadna dziewczyna z ciebie. A o co chodzi z tym prawdziwym?:)
                                    • sagis Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 10:01
                                      nie Prawdziwy.Zeus?:-)
                                      • 1zeus1 Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 10:03
                                        byl taki glogin? Nie widzialem:)
                                        • 1zeus1 Login mialo byc 03.02.06, 10:06
                                        • sagis Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 10:14
                                          :-)
                                          Zaraz admin przeniesie ten wątek na pogaduszki:-)))
                                          Chyba, że da szansę ostrzec innych przed nieprawdziwą Kamasutrą:-)))
                                          Ciekawa, jestem czy mój nowy antyvir wykryje go?
                                          W spamie załączników nigdy nie otwieram.
                                          • 1zeus1 Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 10:14
                                            Czy cos mi sugerujesz?
                                            • sagis Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 10:17
                                              Za wirusa dziękuję:-)))
                                              • 1zeus1 Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 10:18
                                                Nigdy ci nie wyslalem wirusow:)
                                                • sagis Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 19:47
                                                  Kiedy wirus zainfekuje Ci komputer, to automatycznie zostaną rozesłane do
                                                  wszystkich adresów mailowych z książki adresów, maile z wirusem.
                                                  Chcąc, czy nie chcąc zainfekujesz innych:-)))
                                                  Na tego wirusa mam adresy, gdzie można ściągnąć szczepionki:-)
                                                  Ale, mój firewall i antyvir rozprawią się z nim:-))))
                                                  Antyvir sam uodparnia się na nowe wirusy.
                                                  Już wcześniej od razu likwidował w załącznikach jakieś wirusy przesłane mi jako
                                                  spam.
                                                  • 1zeus1 Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 20:11
                                                    mozliwe, lecz juz nie pozwole sobie na to, zeby wirusy byly rozsylane z konta
                                                    admin@gazeta.pl :)
                                                  • sagis Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 20:17
                                                    Mają widocznie słabego antyvira i otwierają załączniki:-)))
                                                  • szara.debilencja Re: Net jest wielkim wyzwaniem dla Zeusa:-)))) 03.02.06, 20:41
                                                    Myslisz, ze nie warto otwierac zalacznikow?
        • sagis Jest różnica w tym co napisałeś w swoim wątku. 03.02.06, 08:41

• 1zeus1 Re: Jest różnica w tym co napisałeś w swoim wątku 03.02.06, 08:42
            Co ty powiesz, nie zauwazylem:)
    • radaga Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 09:50
      atakuje i podobno nie tylko dziś :| tylko każdego trzeciego dnia kolejnych
      miesiecy ( tak coś w pracy informatycy mówią )
      • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 10:01
        Na tym forum atakuje codziennie, 24 na dobe:)
        • sagis Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 10:15
          Tylko, że nie jest groźny, jak "Kamasutra":-)
          • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 10:18
            W koncu musial sie zmutowac:)
    • bzz_bzz Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 16:06
      Czy kogoś z Was zaatakował? Bo coś czuję, że to ściema jakaś...
      • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 18:31
        To, ze dzis nie zaatakowal, nie znaczy ze nie zaatakuje kazdego 1,2 i 3 dnia
        miesiaca.
    • anna.maria.dupek Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 17:24
      I co z tą KAMASUTRA, atakuje czy nie, bo u mnie wszystko jest oki.
      • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 18:32
        To dobrze, lepiej sie zabezpieczyc, bo nigdy nic nie wiadomo:)
    • cippolinka Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 17:48
      No właśnie slyszałam coś o tym. Jestem sekretarką w firmie drobiarskiej.
      Powiedziałam szefowi o tym wirusie i od razu kazał informatykowi założyć
      najbardziej aktualne programy antywirusowe.

Pozdrawiam
      • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 18:33
        Musisz i powinnas sledzic nowinki informatyczne:)
    • lolo666 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 17:57
      Po chooj sagis bylo wysylac wirusy z konta admin@gazeta.pl

Jest wina, jest i kara
      • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 18:33
        Malo kto o tym wie i na cale szczescie:)
    • khaki3 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 18:03
      A ja dorwalam antyvira vbclean i sprawdzil czy nie mam viruskow :)Nie mam :P I
      dobrze.A skanowanie kompa robie raz w tygodniu.a e-miale od takich marnych
      postaci jak zeus i jego mialiardy nickow czy lolo to w ogole nie otwieram tylko
      kasuje odrazu.Zeby miec "zdrowego" kompa wystarczy o niego dbac.A czy w Polsce
      juz kogos Kamasutra zaatakowala?
      • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 18:36
        Powiedz Khaki forumowiczom jak przeskoczyc kazdy wirus?

Powiedz forumowiczom ktore firmy pracowaly nad tym, by wyjebac glownego
        informatyka gazety?
        • khaki3 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 19:06
          A co mnie interesuje jakistam informatyk gazety?Pieprzy... trzy po trzy.nie pij
          wiecej.albo zmien dilera.
          • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 19:08
            Znajac ciebie za te informacje zrobilabys wszystko, ale ...nic z tego :))))))))
            • khaki3 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 20:06
              na szczescie mnie nie znasz.bo gdybys znal to bym juz dawno sie ze wstydu
              zapadla pod ziemie.posiadac takiego znajomego jak zeus to szczyt wstydu!znujace!
              az mnie wzdryglo jak o tym pomyslalam!bleeeeeeeeh
              • 1zeus1 Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 03.02.06, 20:08
                Tez bym sie nie przyznawal:)
      • 1zeus1 Khaki3:) 04.02.06, 09:22
        Wiem, wykonalas tyle telefonow do znajomych ostrzegajac ich przed Kamasutra,
        wyslalas tyle maili ostrzegawczych. Z ciebie to lojalna kolezanka, nic ino
        podziwiac:)
    • szara.debilencja Kompurer zostal zainfekowany? 03.02.06, 20:51
      Skargi zglaszac na konto admin@gazeta.pl:)
    • 1zeus1 Sgis, co z tym wirusem? 04.02.06, 09:17
    • mezczyzna.prawdziwy Re: Uwaga!!!Dzisiaj atakuje Kamasutra. 04.02.06, 16:27
      Dziewczyny, jak mozna bylo dac sie tak wypuscic:)
      Kro z adminow to taki dowcipnic?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka