czarna_inez87 05.09.06, 20:08 Witam, mam zamiar zorganizować mojej przyjaciólce wieczor panieński. Zbieram pomysły. Jakieś sugestie, jak sprawić, by był niezapomniany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boni_76 Re: Wieczór panieński 06.09.06, 09:51 W zależności od tego co lubicie a w szczególności przyszła panna młoda. Moja świadkowa (młodsza, rodzona siostra) wespół z moimi koleżankami, zaprosiła na wieczór striptizera. Było dużo śmiechu i zabawy. Jeśli wolicie byc bardziej anonimowe to polecam kluby ze striptizem męskim. Atmosfera jest naprawdę gorąca. Można też w towrzystwie najbliższych koleżanek i przyjaciółek zrobić wieczór piękności (maseczki,oczyszcanie, wklepywanie malowanie) i wspominek. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores110 Re: Wieczór panieński 06.09.06, 11:38 również byłam na wieczorku panieńskim z wynajętym chippendales'em,moim zdaniem nie jest to nic oryginalnego,powinnaś zaskoczyć swoją przyjacółke,poszukaj miejsca z fajnym klimatem, coś w stylu Fabryka Trzciny, Club 70, Club ON-OFF, sprawdż w internecie może oraganizują w tym czasie imprezę na którą możesz zaprosić swoją przyjaciółkę Odpowiedz Link Zgłoś