iza_daw 17.10.06, 01:24 Niedługo szykuję się do otworzenia cukierni.Z Waszych obserwacji,co dodatkowo przycąga ludzi(pomijając oczywiście pyszne ciasta).Jaki wystrój,reklama.Jak najlepiej zachęcić i zdobyć nowych nabywców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziu Re: Cukiernia-proszę o radę 17.10.06, 19:46 Dobra reklama to połowa sukcesu,a druga połowa to produkty które bedą bardzo dobre i bedą smakować klientom i przyciągać nowych klientów:)życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
boni_76 Re: Cukiernia-proszę o radę 18.10.06, 15:44 Lubię gdy w cukierni są ustawione stoliki taki mini kącik, gdzie mozna napić sie kawy i herbatki. Za każdym razem gdy jestem w takiej cukierni zamiast jednego zamawiam dwa ciach (mój mąż także). A zachodu nie jest za dużo (tak przynajmniej myślę). Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elka116 Re: Cukiernia-proszę o radę 25.10.06, 18:08 a dla mnie najbardziej lczy sie wyglad cukierni i jakosc wrobow:p... jesli wejde do jakiejs obskurnej i nieprzyjemnej to automatycznie nasuwa mi sie mysl, ze podobne musza byc ciasta:p... wiec wychodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_pantera Re: Cukiernia-proszę o radę 27.10.06, 12:26 Mnie dotakowo pobudza zapach kawy, jak juz kawę poczuję - nie ma odwrotu A co odstrasza? Mucha na makowcu...nie cierpię, kiedy na wyrobach siadają muchy - fuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
sylpal13 Re: Cukiernia-proszę o radę 27.10.06, 20:48 dla mnie ważna jest obsługa, musi być miła a nie taka przepraszam, ze żyję Odpowiedz Link Zgłoś
dorris_la Re: Cukiernia-proszę o radę 28.10.06, 22:53 Miałam cukiernie ponad pół roku- niestety zbańczyłam....:( Odpowiedz Link Zgłoś
albania1 Re: Cukiernia-proszę o radę 29.10.06, 10:09 Zgadzam się z już wyrażonymi opiniami. Koniecznie stoliczek, koniecznie zapach kawy (chociaż ja i tak zamawiam herbatę), koniecznie miła pani/pan za ladą. Nie musi to być młoda i ładna osoba, ale koniecznie musi być sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś