Dodaj do ulubionych

Kto je lody i nie spi:)?

18.03.07, 00:52
...allle sie zachlysnelam...auuuulaaa
Obserwuj wątek
    • konrado80 Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 00:53
      Lodow sie zachcialo :PPPPP
      • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 00:53
        Pzrynajmniej moge sobie pomarzyc;PP
        • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 00:54
          Tyle,ze ja naparwde jem lody;)
          konrado...ojjj mysli wlochate chodza ci po glowie:)
          • konrado80 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 00:57
            a Ty tylko o wlochatych :PP
            a ja chcialem zaprosic Cie na waniliowe :PPP
        • wielo-kropek Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 00:55
          A dlaczego w liczbie mnogiej. Jednego ci nie wystarcza? Mocno sie oblizujesz?
          • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 00:56
            Dzisiaj srednio sie oblizuje ,bo to nie moj ulubiony smak-czekolada...
            wole jednak truskawkowe ewentualnie waniliowe:)
        • konrado80 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 00:56
          przyjechalabys do mnie i moglabys spelnic swe marzenia :PP
          • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 00:57
            Ja je spelniam wlasnie wtej chwili;)
            upssss,cos sie za bardzo dzisiaj te lody topia;PP,spadl mi kawalek na
            ziemie...;)
            • konrado80 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:00
              a nie na uda?? ;)))))
              • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:03
                A skad wiedziales;)
                Wlasnie dalam swoje udo psu do oblizniecia;),tez lubi lody;)
                • wielo-kropek Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:05
                  stella.polaris25 napisała:

> Wlasnie dalam swoje udo psu do oblizniecia;),tez lubi lody;)
                  A idz ze no ty. Psy cie liza? Co jeszcze ten pies ci tam robi, a raczej w
                  czym jeszcze ci pomaga czy wyrecza.
                  • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:06
                    A taaka maala perwersja mi sie ansuneal pod wplywem rozmowy;)
                    Chcialam konrado odstraszyc;)
                    Zaraz zobacze,czy mi sie udalo:)
                    • wielo-kropek Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:09
                      Konrado to ty nie odstraszysz, no chyba ze mu napiszesz ze nie lubisz loda.
                      Wtedy sam pewnie zniknie, choc ja nie moge tu reczyc za niego.
                      • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:24
                        Lody to moja pasja,ale tylko te sztucznie pedzone;)
                        Z tymi naturalnym od dluzeszego czasu nie mam do czynienia;)
                        • wielo-kropek Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:26
                          stella.polaris25 napisała:

> Z tymi naturalnym od dluzeszego czasu nie mam do czynienia;)
                          A chcialabys miec?
                          • stella.polaris25 A po co ?:) n/t 18.03.07, 01:29
                            • wielo-kropek Re: A po co ?:) n/t 18.03.07, 01:33
                              Ty mnie nie pytaj po co. Sama powinnas wiedziec po co. Naprawde nie wiesz po
                              co? Pewnie te drugie lody dla ciebie nie sa smaczne, co?
                              • stella.polaris25 Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 01:35
                                • wielo-kropek Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 01:39
                                  Wlasciwie to powinienem sie tego spodziewac. W koncu juz napisalas ze jestes
                                  szczelnie zamknieta. A powietrza chociaz ci tam wystarcza, bo wiesz, jak
                                  zaszczelnie to mozna sie nawet udusic. Ja chcialbym ci troszke wolnosci
                                  przyniesc, ale ty jej nie chcesz.
                                  • stella.polaris25 Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 01:40
                                    Na tyle jestem otwrata,ze ta szcelnosc pozwala mi jescze oddychac:)
                                    ...
                                    • wielo-kropek Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 01:43
                                      No to pocieszylas mnie. Nie chcialbym zebys umarla z braku powietrza.
                                      Szkoda by bylo. Wielka szkoda.
                                      • stella.polaris25 Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 01:45
                                        Milo,ze sie o mnie martwisz:)
                                        Jka umre,to tylko z pzredawkowania powietrza nie z jego braku:))
                                        • wielo-kropek Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 01:49
                                          W takim razie nie umrzesz. Nie slyszalem jeszcze zeby ktos umarl z
                                          przedawkowania powietrza. Wymyslilas ciekawe okreslenie.
                                          • stella.polaris25 Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 01:52
                                            Nadlenienie-hiperoksja:)...nic nie wymysliam..
                                            • wielo-kropek Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 01:58
                                              Ty o chorobie jakiejs mowisz, ale ty chora nie jestes.
                                              • stella.polaris25 Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 02:00
                                                Zdrowa jak ryba;)
                                                A to zdrowie dostarczaj mi tableki z zawartosci chrzastek z rekina;)
                                                • wielo-kropek Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 02:03
                                                  Widze ze sie na tych sprawach tez sie znasz. Mnie by sie taka kumata
                                                  przydala. Ja chcialbym nie jesc rekina tylko nim byc. Co doradzasz?
                                                  • stella.polaris25 Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 02:05
                                                    Lepiej jesc;)
                                                    A probowlaes kiedys miesa rekina??
                                                    Jest bardzo delikatne,wrecz rozpuszcza sie w ustach...polecam
                                                  • wielo-kropek Re: Uchylam sie od odpowiedzi:) n/t 18.03.07, 02:08
                                                    Jadlem rekina tez.
                    • konrado80 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:12
                      Stelka, ja i tak Cie kocham :))))
                      trzeba tylko ta date ustalic :)))
                      a do Wrocka sie wybieram, wiec przemysl to ;)
                      • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:22
                        Chyba za duzo chmielu dzis wypiles;))
                        Jutro inaczej spojrzysz na te sprawy;))
                        • konrado80 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:26
                          raczej za malo :P
                          a jutro bedzi tak samo jak dzisiaj :))
                          • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:29
                            eeeeeeeeeee ;)
                            • konrado80 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:30
                              nie wierzysz mi?? ;>
                              • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:31
                                Nie;)
                                • konrado80 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:35
                                  to przyjedz i sprawdz :P
                                  • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:36
                                    Mecze dalej te lody;)
                                    Nie moge:)
                • konrado80 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:11
                  a mialem powiedziec ze wylize, ale juz odechcialo mi sie :PP
                  • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:11
                    Udalooooooo sie:)) Juuupiii:)
                    • konrado80 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:12
                      oj nie :PP
                      napisalem wyzej :))
                      • stella.polaris25 ..................? 18.03.07, 01:14
                        eeeeeeee tam;)
                        • konrado80 Re: ..................? 18.03.07, 01:16
                          no co?? :)
          • wielo-kropek Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:02
            No wlasnie, skorzystaj stelcia z dorad (propozycji raczej) konrado. Przestan
            w koncu jesc te sztuczne lody ze sztuczna wanilia i innymi podobnymi
            dodatkami. Przerzuc sie na realne. Te sa ponoc smaczniejsze. Tak kobiety
            niektore mowia, bo jakie sa naprawde to ja nie wiem i nie chce wiedziec. A
            jaka jest twoja opinia na temat tych "drugich" lodow, mozna wiedziec?
            • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:05
              Takich opini na forum publicznym nie udostepniam:)
              Przynajmniej swoich;)
              • wielo-kropek Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:07
                Nie to nie. Myslalem zes ty otwarta i szczera dziewucha, ale zle myslalem.
                • stella.polaris25 Re: Ty zbereznico :PPPPPP 18.03.07, 01:12
                • stella.polaris25 Jestem szczelnie zamknieta:)n/y 18.03.07, 01:13
              • konrado80 :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:15
                :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
                normalnie nie moge, az sie poplakalem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                • wielo-kropek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:16
                  Tak bez zadnego dostepu?
                  • konrado80 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:19
                    a co ja biedny zuczek poradze?
                • stella.polaris25 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:20
                  Smiech to zdrowie;)))
                  • konrado80 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:22
                    jeszcze na tym forum tak sie nie usmialem :)))
                  • wielo-kropek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:23
                    Komu smiech temu smiech. Zamknieta szczelnie jestes nie jest tu do smiechu.
                    • stella.polaris25 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:25
                      Ajjj,czy ja wiem:)wszytsko ma plusy i mniusy....
                      Raz do roku sie otwieram na swoje urodziny;)
                      Przyjmuje wtedy gosci z dalekiego wschodu;)))
                      • wielo-kropek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:28
                        O, to ty slawna dziewucha jestes. Az z dalekiego wschodu do ciebie goscie
                        jada. A z zachodu przyjmiesz?
                        • stella.polaris25 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:31
                          Wszystkie,miejsca na rok w przod sa wykupione,ale postaram sie cos wykombinowac
                          dla was;)
                          Droga wyjatku....:)tyle,ze lody beda truskawkowe ;)
                          • wielo-kropek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:35
                            O lody to ty juz sie nie martw, beda napewno. Obiecuje. Tyle tylko zebys
                            chciala.
                            • stella.polaris25 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:37
                              To ja zapewniam wszytsko:)
                              Panowie,beda podawac rozne smakolyki i przystawki;)
                              Tyle,ze nie ich,ale te te ze sklepu;)
                              • wielo-kropek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 18.03.07, 01:41
                                No dobrze, skoro wolisz te ze sklepu, to beda ze sklepu. Podane zawsze
                                ladnie, to ma sie rozumiec. A dla ciebie najladniej.
                                • stella.polaris25 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))) 18.03.07, 01:44
                                  Szczegoly przesle poczta;)
                                  A reszte dogramy na miejscu;)
                                  • wielo-kropek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )) 18.03.07, 01:46
                                    Brzmisz obiecujaco. Ciekawa jest ta cala "reszta".
                                    • stella.polaris25 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ) 18.03.07, 01:48
                                      To takie male surprise;))
                                      ...spooba ci sie...
                                      • wielo-kropek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 18.03.07, 01:51
                                        Skoro ty mowisz ze sie spodoba, to napewno mi sie spodoba. Niespodzianka
                                        bedzie jedna czy duzo ich bedzie?
                                        • stella.polaris25 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 18.03.07, 01:53
                                          Ajjj....Jedna duza+ 2 male,polaczone 4 mini ;)
                                          ....tyle o sczegolwach,wiecej ani mruuu mruu;)
                                          • wielo-kropek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 18.03.07, 02:00
                                            Oj, tajemniczka ty jestes wielka. Dobrze ze chociaz o mini wspomnialas.
                                            • stella.polaris25 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 18.03.07, 02:03
                                              Tajemnicza...bo wtedy to by juz nie byla niespodzianak;)
                                              ....poki co milej nocki zycze,musze jeszcze posurfowac po necie i pare
                                              wiadomsci wyslac do znajomych:)
                                              • wielo-kropek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 18.03.07, 02:07
                                                E, tam by nie bylo. Niespodzianki przeciez zawsze mozesz robic i to ile
                                                zechcesz. Nie martw sie, tajemnice kobiety nigdy sie do konca nie wykryja,
                                                takze nie chowaj ich az tak szczelnie. Spij dobrze. Spij, nie przewracaj i
                                                nie dus poduszki!!!
                                                • stella.polaris25 Dobranoc n/t :) 18.03.07, 02:10
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka