mal-sia 14.07.08, 22:38 czy kobieta 55letnia moze miec faceta kochanka 35 letniego?czy on moze naprawde ja kochac?jak myslicie?czy tu chodzi raczej o inne sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilly4 Re: jak to wyglada? 15.07.08, 11:15 Jesli kobieta 55 letnia wyglada jak 30 letnia laska-czemu nie?! A o jakie inne sprawy ci sie rozchodz??? Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: jak to wyglada? 15.07.08, 13:29 Chodzi mi o to ze laska jako taką nie jest ale jest zamozna kobietą wiec mam watpliowsci czy tu nie chodzi własnie o te sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
julita8888 Re: jak to wyglada? 18.08.08, 16:49 jeżeli ta 55latka wygląda na swój wiek, a na koncie ma kupe siana, to może chodzić tylko o jedno :) pamietaj, jak nie waidomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze... a faceci z regóły nie szukają sobie starszych o 20 lat partnerek, to raczej działa w drugą stronę. Za 10 lat sie z nią rozwiedzie, wezmie swoją połowe i nara do młodszej :P zawsze pozostaje jeszcze intercyza, rozstrzygająca tego typu kwestie. jak się nie zgodzi na podpisanie intercyzy, to bedzie wiadomo, że tylko jedno chciał miec, czyli pieniądze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary Re: jak to wyglada? 22.08.08, 23:45 ja myślę, że bogata 55letnia kobieta może dobrze wiedzieć, że chodzi o pieniądze i się na to zgadza bo ma taką zachciankę i jest skłonna dać kilka prezentów za dobry seks i miło spędzony czas, a może udaje naiwną , a kasę i tak trzyma z daleka od gościa. Nie róbmy z dojrzałych kobiet głupich gęsi, swoje w życiu przeszły i sporo o życiu wiedzą. Niech się bawią! :) Nie wykluczałabym także zwyczajnej chemii, czy w ogóle jakiejś niematerialnej więzi pomiędzy taką parą. Odpowiedz Link Zgłoś
cieplajaknoc Re: jak to wyglada? 05.10.08, 08:12 Widzę że jesteście młode dziewczyny. Bardzo się dziwicie, a dlaczego nikt się nie dziwi jak facet 55letni bzyka 18-latkę? Co wtedy to jest smaczne? a jak kobieta ma młodszego faceta to niesmaczne? Uwierzcie mi, że zadbana 55latka ma więcej ognia w sobie i jest bardziej atrakcyjna dla 35 latka niż zimna d..a nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: jak to wyglada? 05.10.08, 09:09 Mam w pracy koleżankę 52-letnią. Jest szczupła, zadbana- modnie się ubiera. Od roku jest z facetem 35 letnim. Ona nie jest bogata- on również. Myślę, że się kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
mariciadwa Re: jak to wyglada? 10.10.08, 14:37 każda sytuacja jest inna, ale wiek w miłości nie stanowi problemu. nie powinien Odpowiedz Link Zgłoś
taszita6 Re: jak to wyglada? 09.04.09, 14:27 myślę, że wygląda to różnie zależy z której strony na to spojrzysz ... :) Na pewno jest doza fascynacji .... Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: jak to wyglada? 09.04.09, 15:14 zainteresi sie jak jest dziennikarka sledcza albo ornitologiczna Odpowiedz Link Zgłoś