Dodaj do ulubionych

jak to wyglada?

14.07.08, 22:38
czy kobieta 55letnia moze miec faceta kochanka 35 letniego?czy on moze
naprawde ja kochac?jak myslicie?czy tu chodzi raczej o inne sprawy?
Obserwuj wątek
    • emilly4 Re: jak to wyglada? 15.07.08, 11:15
      Jesli kobieta 55 letnia wyglada jak 30 letnia laska-czemu nie?! A o jakie inne
      sprawy ci sie rozchodz???
      • mal-sia Re: jak to wyglada? 15.07.08, 13:29
        Chodzi mi o to ze laska jako taką nie jest ale jest zamozna kobietą wiec mam
        watpliowsci czy tu nie chodzi własnie o te sprawy
        • julita8888 Re: jak to wyglada? 18.08.08, 16:49
          jeżeli ta 55latka wygląda na swój wiek, a na koncie ma kupe siana, to może
          chodzić tylko o jedno :) pamietaj, jak nie waidomo o co chodzi, to chodzi o
          pieniądze... a faceci z regóły nie szukają sobie starszych o 20 lat partnerek,
          to raczej działa w drugą stronę. Za 10 lat sie z nią rozwiedzie, wezmie swoją
          połowe i nara do młodszej :P zawsze pozostaje jeszcze intercyza, rozstrzygająca
          tego typu kwestie. jak się nie zgodzi na podpisanie intercyzy, to bedzie
          wiadomo, że tylko jedno chciał miec, czyli pieniądze :)
          • rrosemary Re: jak to wyglada? 22.08.08, 23:45
            ja myślę, że bogata 55letnia kobieta może dobrze wiedzieć, że chodzi o pieniądze
            i się na to zgadza bo ma taką zachciankę i jest skłonna dać kilka prezentów za
            dobry seks i miło spędzony czas, a może udaje naiwną , a kasę i tak trzyma z
            daleka od gościa.
            Nie róbmy z dojrzałych kobiet głupich gęsi, swoje w życiu przeszły i sporo o
            życiu wiedzą. Niech się bawią! :)
            Nie wykluczałabym także zwyczajnej chemii, czy w ogóle jakiejś niematerialnej
            więzi pomiędzy taką parą.
            • cieplajaknoc Re: jak to wyglada? 05.10.08, 08:12
              Widzę że jesteście młode dziewczyny. Bardzo się dziwicie, a dlaczego nikt się
              nie dziwi jak facet 55letni bzyka 18-latkę? Co wtedy to jest smaczne? a jak
              kobieta ma młodszego faceta to niesmaczne? Uwierzcie mi, że zadbana 55latka ma
              więcej ognia w sobie i jest bardziej atrakcyjna dla 35 latka niż zimna d..a
              nastolatki
              • iwonesik Re: jak to wyglada? 05.10.08, 09:09
                Mam w pracy koleżankę 52-letnią. Jest szczupła, zadbana- modnie się ubiera. Od roku jest z facetem 35 letnim.
                Ona nie jest bogata- on również. Myślę, że się kochają.
    • mariciadwa Re: jak to wyglada? 10.10.08, 14:37
      każda sytuacja jest inna, ale wiek w miłości nie stanowi problemu. nie powinien
      • taszita6 Re: jak to wyglada? 09.04.09, 14:27
        myślę, że wygląda to różnie zależy z której strony na to spojrzysz ... :)
        Na pewno jest doza fascynacji ....
    • ferero Re: jak to wyglada? 09.04.09, 15:14
      zainteresi sie jak jest dziennikarka sledcza albo ornitologiczna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka