Dodaj do ulubionych

Clubbing........................................?!

13.02.02, 20:04
Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w
weekendy? Czy może nawet sposobem na życie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jdk Re: Clubbing........................................?! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.07.02, 20:35
      Hej, kolego, ale to chyba nie w Radomiu, nie? :)
      • Gość: NITKA Re: Clubbing..................................... IP: 217.153.15.* 10.07.02, 11:08
        Gość portalu: jdk napisał(a):

> Hej, kolego, ale to chyba nie w Radomiu, nie? :)

No właśnie - czytałam ostatnio artykuł na ten temat w jakiejś gazecie. To
        zjawisko szerzy się w Warszawie. Sama nie wiem, czy taki styl życia/bycia by mi
        odpowiadał. Owszem lubię poszaleć, ale... To takie snobistyczne. Ten cały
        clubbing...
        • Gość: karol Re: Clubbing..................................... IP: *.acn.waw.pl 18.11.02, 19:18
          Gość portalu: NITKA napisał(a):

> Gość portalu: jdk napisał(a):
          >
          > > Hej, kolego, ale to chyba nie w Radomiu, nie? :)
          >
          > No właśnie - czytałam ostatnio artykuł na ten temat w jakiejś gazecie. To
          > zjawisko szerzy się w Warszawie. Sama nie wiem, czy taki styl życia/bycia by
          mi
          >
          > odpowiadał. Owszem lubię poszaleć, ale... To takie snobistyczne. Ten cały
          > clubbing...

buuuuuuuuuuuuu.... niezla jestes NITKA. Snobistyczne BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....
          LUBISZ POSZALEC...? Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... przyjedz do wawy poczuj ten
          klimat, zacznij zyc nowym zyciem, clubbing jest fenomenem kultury wspolczesnej,
          nowym ale zarazem bogatm zjawiskiem. zreszta co tu mowic trzeba tym zyc!
          pozdrawiam;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka