moni_a111 14.04.10, 21:37 Macie może jakiś sprawdzony nocleg nad morzem? Bardzo proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margott.pl Re: Wczasy 14.04.10, 22:23 a jaka miejscowość by Cię interesowała? i czy chodzi Ci o domek, pokój, namiot? ja mam sprawdzony ośrodek w Dziwnówku, od lat tam jeździmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_a111 Re: Wczasy 14.04.10, 22:28 Nie mam na myśli nic konkretnego chciałabym żeby był dostęp do kuchni, szukam w internecie ale w większości to co mi się podoba i ma przystępną cenę jest pozajmowane. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: Wczasy 14.04.10, 22:53 2 lata temu byłam w Darłówku zachodnim, blisko do morza, ulica mało ruchliwa, z parkingiem domek, kuchnia jest, ale raczej do przygotowanie niewielkich posiłków, bo słaba wentylacja i wszystko na domek idzie (tam się pokoje z łazienkami wynajmuje, a nie cały domek), ale można zamówić sobie u właścicielki posiłki na stołówce. Jak będziesz zainteresowana, to daj znać, to poszperam za adresem mailowym i stroną internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
margott.pl Re: Wczasy 15.04.10, 13:57 www.campingbialydom.com/ są domki z kuchnią i bez kuchni, jest kuchnia ogólna, bliziutko morza :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: Wczasy 27.04.10, 22:26 Zapraszam nad morze : www.fajnewczasy.pl/noclegi/mrzezyno/pokoje_goscinne/24275/galeria Odpowiedz Link Zgłoś
maciej3331 Re: Wczasy 29.11.16, 23:07 Mi się bardzo spodobała urokliwa miejscowość między Bałtykiem, a Zalewem Wiślanym - Kąty Rybackie. Bardzo ładna miejscowość, cisza i spokój, a zarazem mnóstwo atrakcji tu i w okolicach. Tanie noclegi Kąty Rybackie oferują w różnych standardach i cenach, ale jest tego na tyle dużo, że każdy wybierze coś dla siebie: tanie noclegi Kąty Rybackie Jeśli chcecie coś w dobrym guście, w wysokim standardzie, ale przyzwoitych cenach, to polecam Apartamenty Willa Turkusowa Apartamenty Kąty Rybackie Willa Turkusowa Fajne miejsce, cisza, super położenie, blisko do lasu, a Zalew Wiślany prawie pod nosem. Przy apartamentach jest świetna restauracyjka z niedrogimi, domowymi obiadkami. Wczasy nad morzem Kąty Rybackie na pewno zagwarantują udane. Odpowiedz Link Zgłoś