Dodaj do ulubionych

Zima trzyma.

02.01.11, 17:34
Czy jechał ktoś drogą do Lipin, czy drogą Ossa - Wandzinów? Okazuje się, że jak po wyborach to władze maja nas w czterech literach. Przecież tamtędy nie da się przejechać ludzie mamy XXI wiek i nikt nic w tej sprawie nie robi. W dupie to mam czy to droga gminna czy powiatowa. W lipinach siedzi Gapys w Ossie Kmieciak a w Odrzywole Niemirski. Jak były wybory to mało co do chałupy nie weszli ze swoimi plakatami a teraz obywatelu za łopatę i odśnieżaj sobie bo my już na kolejne cztery lata dostaliśmy się do koryta. Podziękuję ja wam za ten samochód w zaspie, urwany zderzak i tłumik. Oj podziękuję!!!
Obserwuj wątek
    • wysokincity Za co biorą kasę nieroby. Jak zawsze mają nas w d. 02.01.11, 19:44

Jak do roboty to ich nie ma. mają nas w d...ie i tyle. Pewnie na to konto znowu zrobią balangę.
      • bywaleclokali Re: Za co biorą kasę nieroby. Jak zawsze mają nas 03.01.11, 08:47
        Jak by wszystko było w porządku to niech se balują ile wlezie aż się nie nie nachlają, że się im uleje. Jak można było dopuścić do takiego stanu drogi. Była odwilż trzeba było wtedy zgarnąć ten śnieg a teraz to obywatelu psuj samochody, klnij na czym świat stoi, a władze i tak maja cię w dupie. Lećta do kościoła pokazać się przed ołtarzem parę razy, tylko do tego się nadajecie. Ciekawe co powie proboszcza jak go dzisiaj zawiozą do Lipin?
        • prostychlopzewsi Re: Za co biorą kasę nieroby. Jak zawsze mają nas 03.01.11, 10:00
          Proponuję robić sprawę jak ktoś rozwali sobie samochód. Są standardy odśnieżanie i zarządca drogi musi ich przestrzegać. A co mnie to obchodzi, ze oni nie mogą. Ja podatki płacę żeby te nieroby wykonywali to za co biorą pieniądze.
          • bywaleclokali Re: Za co biorą kasę nieroby. Jak zawsze mają nas 04.01.11, 09:44
            Ciekawe czy któryś z urzędników dostanie jakąś karę za brak jakichkolwiek działań przy odśnieżaniu tych dróg? Jak do podwyżek i nagród to pierwsi. Teraz się boją by ciężki sprzęt nie zniszczył drogi, a gdzie byli wcześniej jak był czas na odśnieżanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka