Dodaj do ulubionych

Parkujesz przed dworcem PKP? Płacisz podwójnie

10.09.13, 20:17
Nigdy więcej nie zaparkuję pod dworcem. Raz dałam się nabrać i naciągnąć na ponad 3 złote za kilka minut postoju (odbiór paczki z poczty). Gdyby stał automat zapłaciłabym 60 gr za 15 minut ale nie....trzeba postawić panią, która ochoczo kasuje każdego łebka. Nie będę płaciła za remont, który zrobiliście (uważam, że TAKIE opłaty właśnie zwrotowi zainwestowanej kasy mają służyć). A później się dziwią, że Radomianie nie lubią swojego miasta jak na każdym kroku nas cyganią!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Plitik Re: Parkujesz przed dworcem PKP? Płacisz podwójni IP: 74.63.112.* 10.09.13, 20:33
      Już po pierwszym wpisie widać że mieszkańcy o wszystko obwiniają... miasto. Nie ma mam o to żalu, b nie każdy ma obowiązek wiedzieć, że parking "Parkuj i jedź" podlega marszałkowi. Ten przykła pokazują jakim manipulatorem jest Gazeta Wyborcza i zatrudnianie i odpowiednio szkolone "dziennikarze". Pluć za nimi na ulicy to mało. A wystarczyłoby napisać w jednym zdaniu, dochowując rzetelności i normalnej ludzkiej przyzwoitości. Tylko co to jest rzetelność i przyzwoitość zdają się pytać medialne ścierwa.
      • Gość: Kazimierz Re: Parkujesz przed dworcem PKP? Płacisz podwójni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 21:16
        Jakoś w Warce, czy innych miastach gdzie dojeżdza setki/tysiące osób do pracy ktoś mógl zorganizować darmowy parking dla podrożnych. Jak miasto wie, że jest zapotrzebowanie na taki parking w okolicy to może sami coś wymyśla zamiast liczyć na ...innych?
    • Gość: Radom Re: Parkujesz przed dworcem PKP? Płacisz podwójni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 22:14
      Siła w precyzji
      • Gość: Jasio Re: Parkujesz przed dworcem PKP? Płacisz podwójni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.13, 07:10
        JESZCZE JEDEN OBJAW GŁUPOTY CHARAKTERYZUJĄCEJ ZAROPIAŁĄ PROWINCJĘ
    • ojobazos Parkujesz przed dworcem PKP? Płacisz podwójnie 10.09.13, 22:44
      Jakie to jest dziadowskie miasto, na każdym kroku to widać, a szkoda mi go bo z niego pochodzę i aż żal wracać, już na dworcu zaczyna się Bareja.
      • Gość: łodziak specyficzne miasto IP: *.radom.vectranet.pl 11.09.13, 08:55
        Bardzo głupie , wkurzające i zniechęcające do tego miasta decyzje . Zakaz zatrzymania samochodu w celu wysadzenia pasażera pociągu .... na tylko stać radomskich matołów
        • Gość: Remik Re: specyficzne miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 16:09
          Nie wiem czy jest nadzieja na zmianę tej bzdurnej decyzji (nie wiadomo w zasadzie kogo) ale jak wiadomo nadziej matką naiwnych ,więc zapewne trzeba będzie się pogodzić z tym idiotyzmem jak z wieloma innymi w tym miasteczku.
    • Gość: Typ Re: Parkujesz przed dworcem PKP? Płacisz podwójni IP: *.radom.vectranet.pl 11.09.13, 07:08
      Skoro nie mozna uruchomic biletomatu, to co stoi na przeszkodzie, by bilet parkingowy okazywac przy wyjezdzie z parkingu???? kto nie ma, placi normalna stawke za x godzin postoju. Niech mi ktos wytlumaczy, czemu nie wprowadzono takiego rozwiazania?
      • Gość: King Re: Parkujesz przed dworcem PKP? Płacisz podwójni IP: *.radom.vectranet.pl 11.09.13, 09:06
        za mądre dla radomskich matołów
    • Gość: wers obywatelskie społeczeństwo IP: 194.165.48.* 11.09.13, 09:14
      www.se.pl/wydarzenia/swiat/wielkie-walki-w-brazylii-wladze-wycofuja-sie-z-podwyzek-cen-biletow-w-polsce-takze-dojdzie-do-zamies_331415.html
      • Gość: XyZ Re: obywatelskie społeczeństwo IP: *.radom.vectranet.pl 12.09.13, 14:16
        No właśnie, za trudne dla matołów żeby zrozumieć, że miasto nic nie ma do tego parkingu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka