Dodaj do ulubionych

dziękujemy

• Gość: RADOMIANIN MIESZKAŃCY RADOMIA CHCĄ LOLALNYCH WIADOMOŚCI IP: *.udn.pl 04.12.04, 13:21
      • Gość: olek Re: MIESZKAŃCY RADOMIA CHCĄ LOLALNYCH WIADOMOŚCI IP: *.udn.pl 05.12.04, 01:35
    • Gość: TOFIK Re: dziękujemy IP: 213.199.199.* 04.12.04, 15:55
      Chybo dobrze się stało, bo wreszcie jeden wydawca będzie robił radomską
      telewizję i gazetę. Nastąpi to wkrótce, a wtedy Słowo, Echo i GW - bay, bay...
      Będzie to wreszcie radomska firma, która miejmy nadzieję wyczyści i uporządkuje
      nasz rynek mediów. I jeszcze jedno. Utkowski i Osiej powinni zapomnieć o
      zabawie w telewizję - dla dobra psychicznego i spokoju wszystkich mieszkańców.
      • Gość: rest Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 04.12.04, 21:50
        Szanowny tofiku, jaką drogą będzie nadawać ta nowa telewizja? I skąd wezmą
        dziennikarzy jeżeli nie z Radomia, a jeżeli nie to sądzę , że Radom będzie im
        bardzo bliski, będzie to ich nowe rodzinne miasto. Jeszcze jedno, czy wiesz jak
        drogie są takie przedsięwzięcia ? Skonfrontuj to z gospodarką radomską chyba że
        ta telewizja będzie się utzrymywać z innych źródeł niż reklama, a jeżeli tak ,
        to wszystko jest możliwe.
    • Gość: młody Re: dziękujemy IP: *.152.udn.pl 05.12.04, 11:17
      Ludzie zginęło coś radomskiego a wy sie rozpisujecie ze ktoś bedzie miał posade
      w kościele że innemu woda sodowa do głowy uderza... Tacy w patrioci lokalni ...
      piszać coś takiego sami sprzedajecie to miasto.... moim zdaniem ten kto tak
      pisze powinien na czole napisac sobie: Boże daj mi rozmum....
      • Gość: Starszy Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.12.04, 12:02
        Brawo młody. Nie wiem ile masz lat, ale inteligencją i lokalnym patriotyzmem
        bijesz tego pożal się Boże TOFIKA na głowę. Tak trzymaj kolego. Tak zabrali nam
        coś radomskiego, coś co było wartościowe i co najważniejsze było Nasze. TV Dami
        była dla mieszkańców Radomia i robili Program LOkalny Radomianie, dla których
        problemy tego miasta były najważniejsze. Pozdrawiam lokalnych patriotów.
        • Gość: www.czarni.pl Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 05.12.04, 17:49
          No co sie dziwic jak patriotyzm lokalny zanika patrz jadarowskie przerzuty
          które dla kasy zrobią wszystko ranecka i spółka
    • Gość: Siek Re: dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:58
      Ja się cieszę z powstania wersji internetowej z dwóch powodów:1. nareszcie mam
      dostęp do lokalnych wiadomości; jako mieszkaniec Idalina nie mam kablówki. 2.
      są w naszym mieście ludzie, którzy chcą tworzyć lokalne media. Przecież mamy
      tylko właśnie Dami i Tygodnik Radomski oraz Radio Rekord. Pozstałe takie jak
      Echo dnia, Słowo Ludu są kieleckie, radio eska też chyba warszawskie.
      • Gość: marti Re: dziękujemy IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 20:19
        I radio Plus łagodne przeboje przy ul. Malczewskiego
    • Gość: AnPop Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 05.12.04, 16:49
      Myślę, że się rozstanę z tą zafajdaną Vectrą: nie daja programu lokalnego,
      transmisja internetu coraz gorsza, ponoć do tego jeszcze szykują podwyżki. Za
      co im płacić, za coraz gorsze usługi, uważają, że Radom to gorszy grajdół niż
      Gdańsk i Gdynia i można dawać na antenie bylejakość. Trzebaby zrobić, może
      żółtą (obecnie modny kolor)rewolucję i orzucić ich jajami, a także masowo
      dziękować za usługi. Ciekaw jestem spostrzeżeń Szanownych Państwa
      współmieszkańców mojego miasta.
      • Gość: pankracy Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.12.04, 17:40
        Po pierwsze pomarańczowy jest modny ostatnio, a po drugie Vectra jest z Gdyni,
        więc można ich obrzucić zgniłymi śledziami ;D
    • Gość: ULA Konatowicz CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOSCI IP: *.udn.pl 05.12.04, 19:47
      Ktoś już to napisał a ja i moja rodzina podpisujemy się pod tym.
      • Gość: marti Re: CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOSCI IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 20:24
        Przecież je masz codziennie w GwR, Echu Dnia, Słowie Ludu, Radiu Plus,
        Rekordzie i Esce. Możesz je znaleźć codziennie w TVP3 w zależności, czy D.
        Strzelec znajdzie na czas wolną kamerkę i przekona swoją szefową w stolicy o
        ciekawości materiału.
        Pozdrówki dla Rodzinki!
        • Gość: gregor13 Re: CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOSCI IP: *.udn.pl 05.12.04, 21:08
          Jaki ten program był, to był, ale BYŁ!!! Nasz, RADOMSKI!! A teraz co, schodzimy
          na psy i na polu lokalnych informacji w TV?? Czekam do Nowego Roku. Zobaczymy,
          co zaoferują (cenowo i programowo). A i internet - faktycznie, coraz wolniejszy.
          Chyba trzeba będzie się rozstać!! BEZ ŻALU!!
          P.S. Niech mi ktoś podpowie - zawierałem umowę na internet z DAMI (DamiNet) na
          czas określony - na 12 miesięcy. Jak będę chciał zerwać wcześniej, to co będzie?
          (Nie mam zamiaru podpisywać żadnej umowy z Vectrą)
          • Gość: www.czarni.pl Re: CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOSCI IP: *.udn.pl 05.12.04, 21:15
            Teraz aby przedłużyć umowę musisz podpisać z Vectrą bo Dami nie ma wiec jak nie
            podpiszesz to zadnej kary nie bedziesz miec a lokalny patriotyzm znika patrz
            jadarowskie przerzuty
            • Gość: CZARNI EADOM Re: CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOSCI IP: *.udn.pl 06.12.04, 03:01
              My sobie niestety mozemy tylko porozmawiac i pogadac a inni podejmują decyzje
              za nas.
              • Gość: M&M Re: CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOSCI IP: *.udn.pl 06.12.04, 10:06
                To proponuje akcje mailową z protestem o przwrócenie programu lokalnego na
                adres:
                vectra@vectra.pl i radom@vectra.pl
                Jesli dostana 1000 2000 lub wiecej takich wiadomosći może zaczna w Trójmiescie
                myslieć. TO NIE BOLI.

• Gość: 123 Re: CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOSCI IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.12.04, 15:38
                  dzwonmy do rzecznika prasowego Vectry: (0-58)668-40-98
          • Gość: malec Re: CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOSCI IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.12.04, 17:26
            No tak.;Wiadomości brak;,internet coraz wolniejszy-równia pochyła do
            dziadostwa.Trzeba myśleć o innym dostawcy mediów.
    • Gość: Radomianin1 Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.12.04, 21:37
      To smutne, bo w wielu radomskich domach popołudniowa ramówka wyglądała tak:
      17:00 Teleexpress, 17:20 Teledziennik. Będzie czegoś brakować :( A kto bedzie
      prowadził licytację na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy?? Może nie
      było to realizowane w 100% profesjonalnie, może na nie najlepszym sprzęcie, ale
      za to swojskie, nasze... :((
      • Gość: staruszek Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 06.12.04, 22:48
        a pamiętacie, jak program dami prowadziła aktorka Foremniak, zanim jeszcze
        zaczęła pracować w "na dobre i na złe" ;), albo jak red. (?)Odzimek w sweterku
        dzienniki czytał z takiego studia-nie-studia, bo to wyglądało, o ile pamiętam,
        jak pokój w mieszkaniu, potem pojawiły sie konkursy filmowe (mój syn zawsze tam
        wygrywał jakieś bilety) no i później te licytacje na żywo, które mi o tym
        wszystkim przypomniały, bo śmiesznie było... a i pamiętam, że kiedyś nawet
        prowadzili audycje na zywo z miasta (kojarzę prezentera i padający śnieg, chyba
        koło katedry) ech fajne to czasy, bo ekscytujące było, że mamy własną
        telewizję...
        a teraz rzeczywiście brakuje mi radomskich wiadomości zaraz po teleekspresie.
        pozdrowienia dla tych, którzy tworzyli tv dami - i mam nadzieję będą to jeszcze
        robić! i ja też Wam dziękuję :)
        • Gość: Maldini CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOŚCI IP: *.udn.pl 06.12.04, 23:06
          No ja pamiętam jak z dachu Dami były konkursy pamiętam jak był ze mną wywiadzik
          miałem straszną treme bo szedł na żywca pamiętam te mecze jak
          Mędrzycki,Szprendał a po nim Osiej Darek komentowali zawsze o 17:20 albo o
          23:00 były oglądane wiadomości a mecze z powtórkami sie ogladało za kazdym
          razem na tasme sie nagrywało
          • Gość: ***** Re: CHCEMY RADOMSKICH WIADOMOŚCI IP: *.udn.pl 06.12.04, 23:12
            Pozdrowienia dla wszystkich lokalnych patriotów. Kochani. Być może, że jeszcze
            w tym tygodniu chłopcy wrócą tam gdzie byli przez ostatnie 13 lat, czyli do
            naszych domów. To informacja nieoficjalna. Trzeba poczekać kilka dni.
    • Gość: Rafał Dziewięcki Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.12.04, 23:15
      Szkoda tych wszystkich lat. I tyle.

Pozdrowienia, trzymam kciuki.

Inżynier :)
    • Gość: Renata Szcześniak Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.12.04, 23:27
      Mam nadzieję, że lokalny program wróci na antenę, pomimo wielu wpadek,
      szczególnie sławetnej gwiazdy programu : Ewy Waluś. Panie Robercie trzymam
      kciuki !!!!!

Pozdrawiam
      • drrad Program Lokalny 07.12.04, 08:24
        Witam,
        może ktoś napisze szablon oficjalnego pisma o przywrócenie programu lokalnego i
        będziemy je wysyłać do Vectry jako abonenci?

Kurcze, teraz z przyzwyczajenia włączam TV o 17.20 na dawny kanał DAMI a tu
        du*a zbita, szmira leci.
        • Gość: RADOMIANIN Re: Program Lokalny MUSI WRÓCIĆ!!!!!! IP: *.udn.pl 07.12.04, 17:04
          jakies wrózki jakies laski gadajace bez sensu programy które sa o dacie z marca
          to kabaret zgadzam sie niech ktos kumaty naisze szablon i bedziemy wysyłac.
      • Gość: m Re: dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:34
        już dawno zrezygnowałam z dami ale Ewę Waluś pamietam, była rzeczywiście
        gwiazdą...
    • Gość: bąba Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 11:57
      Zadam powrotu Dziennika Lokalnego DAMI!!!!
    • Gość: +/- Idziemy na dno! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 12:59
      Czy zawsze już musi być tak, że jak ktoś z Gdańska lub z Gdyni się do "czegoś"
      dotknie, to "to coś" musi iść na dno nawet w głębi lądu? Panowie z Trójmiasta,
      Wam już dziękujemy, bez względu na to, jakie funkcje pełnicie lub pełniliście
      (typu Prezydent, Prałat, Szef Vectry). Nie ciągnijcie za sobą na dno niewinnych
      ludzi!
    • Gość: rooster Re: dziękujemy IP: *.internet.radom.pl 07.12.04, 17:07
      ja tez dziekuje!!! Za to ze przez 13 lat wrośliście w moja swiadomosc...za te
      wszystkie programy jak chociazby "osiedlowce"(były baaardzo dawno temu),za to
      ze dzieki Teledziennikowi wiedziałem co sie dzieje w mieście,za programy ze
      studniówek,no i oczywiscie za Wzrock(chlip,chlip).Dziekuje ze dzieki wam mogłem
      pójść na 2 koncerty Iry,Panu Robertowi dziekuje za życzliwosc,kiedy przyszliśmy
      z kolegą pytać się co z konkursem dot.Acid Drinkers.Mimo wszystko wierzę ,w to
      ze jeszcze usłysze "Teledzinnik.Robert Utkowski.Witam Państwa"...
    • jdk Moze czas pomyslec o radomskim oddziale TVP? 07.12.04, 18:50
      Jak w temacie - moze to bedzie dobry pretekst?

Pozdrawiam i zachecam do dzialania!

Szkoda ze nie bedzie poki co radomskiego dziennika...
    • Gość: GOSC2 U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 21:50
      A może by tak zainteresowac tym co sie dzieje w Radomiu program "uwaga". Może
      by przyjechali i zaczeli coś węszyć odnosnie Vectry
      • Gość: RADOMIANIN Re: U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 07.12.04, 23:07
        Tylko do kogo trzeba uderzyc.
        • Gość: GOSC2 Re: U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 23:37
          Napisac trzeba by maila do nich, jest tam u nich na stronie podany, tylko
          trzeba by to jakoś tak napisac żeby to ich zaciekawiło, co Wy na to??
    • Gość: nobody Re: dziękujemy IP: 213.199.199.* 08.12.04, 00:00
      Pamiętam z Sołżenicyna jak Rosjanie przez prawie 50 lat budowali Świątynię w
      Moskwie. Po rewolucji bolszewicy nie wiedzieli jak ją rozwalić, taka była
      solidna. Bawili się dynamitem, aż wysadzili wszystko tak że nie został kamień
      na kamieniu. Jak szybko można zniszczyć coś długo i mozolnie budowanego. Czy
      jest tu jakaś analogia do Dami? Może trochę. Tylko że rozwalają nie bolszewicy
      tylko wojujący kapitaliści. I niech mi ktoś powie że ktokolwiek kupując taką
      np. Elektrociepłownię nie podniesie od razu ceny. Szanowni Państwo strasznie mi
      żal lokalnego programu Dami. Jestem tak wsciekły na Vectrę że im nie
      daruję.Życzę wszystkim, którzy mają podobne zdanie powodzenia przy zmianie
      operatora. A tym którzy cieszą się z powodu wstrzymania emisji "lokalnego"
      powiem tak: jasne że można żyć bez Teledziennika, można też żyć nie czytając
      książek, nie chodząc do kina czy teatru. Tylko po jakimś czasie powinno się
      sprawdzic czy się mówi ludzkim głosem, czy się chrząka jak świnia.
    • Gość: no-one Re: dziękujemy IP: 193.111.144.* 08.12.04, 14:07
      Dami to jedyna telewizja w ktorej programy pokazywane mozna bylo ogladac bez
      przerwy... nawet jeden odcinek wzrocku mozna przez 2 tygodnie śledzic, zawsze z
      wielka przyjemnoscia... i wlasnie Wzrocku i dziennika brakuje najbardziej :(
      niby mozna obejrzec on-line..ale Wzrock strasznie dlugo sie sciaga a dziennik
      co chwila zacina. z reszt anie kazdy ma dostep do internetu. bojkotujmy czy
      cos...
    • Gość: ius lex Re: dziękujemy IP: *.komtech.com.pl 08.12.04, 15:19
      Witam.
      Czy doświadczenie Pańskie i kolegów mozna jakoś wykorzystać. Czy możliwe jest
      rozpoczecie zabiegów aby stworzyć w Radomiu ośrodek zamiejscowy WOT? Może warto
      spróbować podjąć taką próbę, wiem że to wymaga czasu i determinacji ale...Radom
      powinien mieć swój program
    • Gość: dami the best Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 08.12.04, 17:06
      i tak dami było najlepsze, żadna tam vectra lepsza nie będzie, trzymajcie sie,
      pozdrawiam całą ekipe z dami!
      • Gość: Maldini Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 08.12.04, 17:33
        zobaczcie ją szpire oni dają teraz jakies wrózki jakies pierdoły jakies rzeczy
        z kilku tyg temu łe ale to jest głupie
    • Gość: kibic Re: dziękujemy kibice Jadaru IP: *.120.udn.pl 09.12.04, 17:38
      Dzięki za wasze poświęcenie dla radomian za to że byliscie na kazdym meczu
      Jadaru!!!!!!!!!11
      • Gość: CZARNI RADOM KIBICE CZARNYCH RADOM DZIĘKUJĄ IP: *.udn.pl 10.12.04, 03:47
        No to duzo było tych meczy jadaru cały rok a Czarnych 10lat buhaha przerzuty
        jadarowskie w Radomiu tylko CZARNI WWW.CZARNI.QD.PL
        • Gość: WWW.CZARNI.QD.PL Re: KIBICE CZARNYCH RADOM DZIĘKUJĄ IP: *.udn.pl 10.12.04, 03:49
          JADAR PO CO WY GRACIE JAK WY KUPIONYCH KIBICÓW MACIE BUHAHA
    • Gość: Aaricia Re: dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 08:38
      Czytam, czytam...też mi żal. Nie zapomnę miłego przyjęcia w redakcji za każdym
      razem, jak przyjeżdżałam prosić o nagranie inforamcji. Mogliśmy liczyć na TV
      DAMI. Każdego dnia po informacjach TVP 1 o 17.00, przełączałam na dziennik
      radomski. Teraz poustka. Ale wierzę, że się nie dacie. Trzymam kciuki Robert za
      Was wszystkich z nadzieją, że wrócicie na antenę. Pozdrawiam całą ekpię
      redakcyjną:-))))
      • Gość: Dariusz Osiej Re: dziękujemy IP: *.10.udn.pl 10.12.04, 09:02
        DZIĘKUJEMY !!! za miłe słowa i tyle sympatii z jaką spotykamy sie tu na forum.
        Jesteście kochani i bardzo do Was tęsknimy. Walczymy o powrót. Wierzymy, że
        będzie nam dane ponownie zagościć w Waszych domach. To zaszczyt dla Was
        pracować. Pozdrawiamy Wszystkich abonentów.
        • Gość: Widz Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.12.04, 22:16
          ...zaszczyt, błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale dales popis swoich umiejetnosci
          recytatorsko-komentatorskich, ale niech bedzie, jedni sie uciesza inny nie beda
          zadowoleni.

powodzenia
    • Gość: no-one Re: dziękujemy IP: 193.111.144.* 10.12.04, 17:33
      ale milo bylo dzis wlaczyc z przyzwyczajenia kanał "8" i..zobaczyc WzRock z
      Irą! a co smieszniejsze...siebie! zdecydowanie to był strasznie pozytywny szok
      dzisiejszego dnia... :)
    • Gość: Jacek Słupek Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.12.04, 18:07
      Mam nadzieje jednak ze Was jeszcze zobaczę i usłyszę na wizji. Mam swiadomość,
      że bez Was wielu radomian nie miałoby okazji dowiedzieć o miejscach i sprawach
      dziejacych się w naszym mieście czyli w skrócie miejcie pełne poczucie że
      pełniliście(cie) ważną dodajmy niedocenianą społeczną rolę. Jeszcze raz dzięki
      za wspolne wyjazdy i rozmowy dzieki którym może wielu mieszkańcow tego miasta
      zobaczyło w nim nie tylko beton i kłopoty.Pozdrawiam i trzymam kciuki Jacek
      Słupek
    • Gość: Maldini 17:20 witam Was Robet Utkowski wiadomości czas IP: *.udn.pl 10.12.04, 18:19
      zacząć oby ta namiastka dzisiejszych wiadomości swpowodowałą ze znów wrócicie
      na stałe.Myślę ze szefowie Vectry czytają internet i widzą ile osób tego
      pragnie.
    • Gość: KCB Re: dziękujemy IP: *.43.udn.pl 10.12.04, 22:03
      Tym razem to my, Radomianie, mozemy smialo powiedziec "dziekujemy". Dziekujemy
      za trud jaki wlozyliscie aby wrocic na antene i przywrocic to co dla wielu z
      nas bylo jedynym zrodlem informacji o Naszym miescie. Mam nadzieje ze teraz
      jestescie jeszcze bardziej swiadomi tego jak wielu ludzi Was oglada i
      potrzebuje Waszej pracy. Moze dzieki temu lokalny program bedzie jeszcze
      ciekawszy i lepszy niz do tej pory. :)

Pozdrawiam i zycze szybkiego podpisania jaknajbardziej korzystnych umow :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka