Dodaj do ulubionych

Podziwiam Tuska.

IP: *.chello.pl 19.10.05, 21:32
Za jego stoicki spokój z jakim podchodzi do całego chamstwa jakie prezentuje w tej kampani Kaczyński wraz ze sztabem. Widać, że koleś umie sobie radzić w takich sytuacjach, przyda mu się to gdy będzie prezydentem.
Poza tym lubie go za liberalizm. Nie ma nic ważniejszego dla mnie niż wolność poglądów, a tego Kaczyński mi nie zagwarantuje. Fajnie że umie powiedzieć wprost co chce robić w czasie swojej prezydentury, w odróżnieniu od Kaczyńskiego i PiS'u którzy jak łatwo można sobie sprawdzić co innego mówili przed wyborami, a co innego planują teraz.
Podziwiam go za szczerość, bo z Kaczorami różnie bywa :] Mój starszy głosował na PiS między innymi dlatego że mieli mu podatki zmniejszyć o czym zresztą mówili w swojej kampanii, jak się później okazało (po wyborach) obniżki nie będzie. Ciesze się, że mój kandydat w odróżnieniu od Kaczora nie buduje popularności na kłamstwie i obłudzie.
Cieszy mnie jeszcze jedno, Tusk wie na czym się skoncetrować, wie o czym mówić - o programie, i nie bawi się badanie drzewa genealogicznego kontrkandydatów, które jest mało istotne.

NO ! Pieprzycie laurki na chwałe i cześć Kaczora. To ja mogę pochwalić Tuska :P
Obserwuj wątek
    • Gość: looblin Tylko prof. Lech Kaczyński IP: *.udn.pl 19.10.05, 22:31
      A dlaczego ty kalko mieszasz się w sprawy Polski, skoro bierzesz pieniądze za
      granicą?

Piszesz bzdury o kryształowym kandydacie z PO.Posłuchaj drugiej strony:

Kampania powinna opierać się na faktach, a nie faktach wyssanych z palca –
      podkreślił Zbigniew Ziobro. Platforma z niezwykłą zaciekłością i radykalizmem
      atakuje Prawo i Sprawiedliwość oraz Lecha Kaczyńskiego, twierdząc, że nie
      wykazuje wrażliwości w sprawach społecznych - powiedział poseł Zbigniew Ziobro.
      W ten sposób odniósł się do zarzutów Gronkiewicz-Waltz wobec prezydenta m.st.
      Warszawy Lecha Kaczyńskiego.

Oczekuję od Donalda Tuska przeprosin za zorganizowanie konferencji w hospicjum –
      powiedział Zbigniew Ziobro.

Jednocześnie przedstawił wykresy, które miały świadczyć o tym, że to jak PO
      zarządza różnymi miastami w Polsce, jest sygnałem jak Donald Tusk będzie
      zajmował się Polakami. Wśród zaprezentowanych tabel znajdowało się zestawienie
      wydatków z budżetu Warszawy, Poznania i Gdańska na hospicja, z którego wynika,
      że stolica przeznacza na ten cel (w przeliczeniu na 100 tys. mieszkańców) ponad
      dwa razy więcej niż Poznań i kilkakrotnie więcej niż Gdańsk. Prezydenci
      Poznania i Gdańska są kolegami Donalda Tuska z PO – na zakończenie dodał poseł
      Zbigniew Ziobro.
      • Gość: kaiko Re: Tylko prof. Lech Kaczyński IP: *.chello.pl 19.10.05, 22:42
        O jakich pieniądzach zagranicą mówisz ?
        Jam ci prosty student. Który jeszcze podatków nie płaci.
        Ale gdybym miał zakładać własną działalnośc gospodarczą, to bym się dwa razy zastanowił czy robić to w Polsce.
        Polecam zapoznanie się z tym artykułem.
        Działania Ziobry przypominają działania paranoika a nie polityka, a tym bardziej prawnika
        wiadomosci.onet.pl/1253397,2677,1,1,kioskart.html
    • Gość: hehe Re: Podziwiam Tuska. IP: *.udn.pl 19.10.05, 22:33
      Jedno się zgadza: Tusk to jest koleś.
      • Gość: kaiko Re: Podziwiam Tuska. IP: *.chello.pl 19.10.05, 22:43
        No i wole kolesia od pseudo-profesora.
        • Gość: KR! Re: Podziwiam Tuska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:58
          Nie głosujcie na Tuska , nie głosujcie na liberała , nie głosujcie na Polskę tylko dla bogaczy.Tusk boi sie Radomia bał sie przyjechac i pogadać z mikeszkańcami o naszych radomskich problemach wolał odwiedzać łomże czy Szczewcin to tak ma w Radomiu zdobęcie maximum 20 % poparcia będą na niego głosować pseudo lewicowcy i zagubiona bogata młodzież.
          • Gość: bb Re: Podziwiam Tuska. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.10.05, 09:41
            bredzisz.Powiedz mi dlaczego, Ci co popierają Kaczkę są chorzy z nienawiści do
            wszystkiego co inne niż populistyczne brednie?
            • Gość: Rados Sprzedajne media!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:59
              Tak myślisz zobacz jak zaciekle atakują Kaczyńskiego media publiczne gdzie Tusk
              ma swoich kolesi Prezesów z PO. Wczoraj w Radomiu prof. Jan Olszewski na
              konferencji prasowej poparł Kaczyńskiego. Widziałeś o ty wzmianki w TVP? . Ten
              atak z twarzą Leppera oczywiście pokazali, natomiast wypowiedz Kaczyńskiego o
              twarzy Urbana i Millera obcięli w połowie nie pozwalając mu tego uzasadnić
              (Urban i Miller poparli Tuska może on gwarantuje im bezpieczeństwo??). Powiem
              Ci, że wole oddać głos na kogoś, kogo poparła Samoobrona niż kolesia Urbana i
              Millera.
              • Gość: oprawca Re: Sprzedajne media!!! IP: *.k.mcnet.pl 20.10.05, 10:06
                Wynika zatem, ze wszystkie znaczace gazety typu Polityka, GW, etc ,a takze
                telewizja i media sa sprzedajne, tylko "prawde" zaiste poznamy w zawsze
                prawdomownej telewizji Trwam, radio Maryja, i Naszym Dziennku. Jakie szczescie
                dla Polski, ze ta ostatnia ostoja prawdy istnieje.
                • Gość: ala z 1a Re: Sprzedajne media!!! IP: *.udn.pl 20.10.05, 15:58
                  Tusk nic nie robił, nie zna nawet obcego języka.Jako marszałek umiał tylko
                  czytać.Ci ze znaczących gazet sa kupieni za duże pieniądze i nie bedą podcinać
                  gałęzi na której siedzą.Popierają karierowiczów.
                  • Gość: oprawca Re: Sprzedajne media!!! IP: *.k.mcnet.pl 20.10.05, 16:12
                    a więc jednak tylko Radio z Twarza ostoją polskosci i prawdy, czy slyszysz
                    czasem jakies glosy ?
                  • Gość: igor Jaki kolor ma Twój moherowy beret? IP: *.internet.radom.pl 20.10.05, 17:50
                    Precz z kurduplami , rydzykiem i babą jagą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka