Gość: Lidka IP: *.sympatico.ca 28.10.05, 13:58 Podobno to byla zwykla pralka Frania do szmalu tylko sie o tym nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wichajster Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:40 Lidka po co zaśmiecasz nasze forum tymi pierdołami?? Weź idź stąd albo pisz żeczy ciekawe dla normalnych ludzi a nie dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:50 Lidka - zastanów się czy po to jest forum aby pisać takie idiotyczne wątki -rozumu nie masz za grosz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.sympatico.ca 28.10.05, 23:55 Radom powinien byc Stolycom Polski ... teraz ladnie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.sympatico.ca 29.10.05, 14:30 Gdyby mnie Joda ladnie poprosil to moze ... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda I (krótkie) kazanie na Forum IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.05, 13:16 Thank U people za dobre słowo, thank U, thank U. -Byłem na odwyku w miejscu, gdzie do internetu można się dostać tylko przez nr dostępowy TP SA (co jest gorsze, niż gdyby w ogóle nie można się było do niego dostać) -ale nic to nie dało: dalej będę tu pisał, -he, he, he. Teraz przemówię: Kto ma oczy niechaj czyta: Zaprawdę powiadam Wam, nie to, że śmieć do Ciebie rozmawia -czyni Cię nieczystym, jeno to, co śmieciowi odpowiadasz (jeśli kiedykolwiek, w chwili słabości, Ci się to przytrafi). I choćby smród ciągnął się za Tobą po kraniec Forum -człek roztropny wie, że nie Ty śmierdzisz, jeno g..., zwane na ten przykład Lidka, co Ci się do podeszwy buta przykleiło. Tako rzekłem ja: Yoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: I (krótkie) kazanie na Forum IP: 82.197.39.* 09.11.05, 14:00 mistrzu prowadz ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: I (krótkie) kazanie na Forum IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.05, 14:01 Nie czas jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: I (krótkie) kazanie na Forum IP: *.sympatico.ca 10.11.05, 00:43 A mowilam nie mieszaj sie w ten pasztet z Royalem ... teraz podobno w tym nowym wiezniu pd Radomiem daja gajerki w paski i dostep do internatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Joda, fenk ju from de hill ... Alleluja! IP: *.sympatico.ca 11.11.05, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golo Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 08:05 Kto to jest Joda ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.sympatico.ca 10.11.05, 13:47 Joda pracuje dzis dla Kupidury i dlatego nosi gajerek w paski, ale kiedys byl czlowiekiem Kapusty i zwyczajnie trzasl Royalem! Joda, wtedy to byla przygoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.05, 22:37 Tego, to ja nie wiem, ale wiem kto to jest Lidka: To mój tajny agent od nowoczesnego PiaRu, tzw. kamikadze, co poświęcając własną reputację promuje mnie na Forum. W pierwszym etapie Lidka miała na celu zeszmacić się dokumentnie (przyznanie się do pracy w agencji towarzyskiej i uprawiając jej kryptoreklamę) oraz wypracować sobie fekalne konotacje (stąd wiele napomknień o g... i sr..niu w jej postach, a także osobne wątki o szaletach publicznych). Następnym etapem jest możliwie najbardziej głupawy (pozorowany) atak na mnie. Nie został jeszcze ustalony przebieg kolejnego etapu jej działalności -ale całkiem możliwe jest niespodziewane nawrócenie połaczone z wyznaniem o byciu niegodną lizania mi stóp itp. wyrazy (pozorowanego) żalu. Pożyjemy, zobaczymy: to zdolna bestya -więc dostała wolną rękę dla indywidualnej inicjatywy. Dotychczas spisywała się znakomicie (perfekcyjne zeszmacenie), ale ostatnio niewiele nowych wątków założyła -czyżby nie było już żadnych podejrzanych typów w tym mieście, z którymi można by mnie powiązać? Odpowiedz Link Zgłoś
komnen Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? 14.11.05, 13:04 Drogi Mistrzu Yoda, Nie uzywaj tak skomplikowanych słów jak "fekalny" "konotacje" "perfekcyjnie", bo w podły sposób dokuczasz Pani Lidce, która ma niezbyt zasobne słownictwo. A tak w ogóle, to dlaczego cie jeszcze nie widziałem w gajerze w paski :)? Masz takowy? Nawrócenia Lidki też bym się obawiał, bo jak walnie się w piersi na znak pokuty, to albo sobie mostek złamie,albo spowoduje tsunami na Domaniowie. I pamiętaj Yodo, ze my Galowie musimy sie obawiać jedynie tego, by nam się na głowę niebo nie zawaliło. Vis et honor! czyli sie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 13:32 Czółko! Jakoś nie mogę się wyzbyć własnego stylu -nie tak jak Lidka, która(y) aktualnie małpuje styl Stringa, w (pozorowanej) nadziei na uzyskanie jakiegoś cienia sympatii czytelników (taka nędzna imitacja w rzeczywistości jest tylko kolejną techniką zeszmacenia się, by na zasadzie kontrastu pozyskać sympatię dla mnie). Z gajerem w paski też taki pic, że niby zna wszelkie sekrety, bo każdemu bywalcowi Royal-u zagladała pod napletek, zanim zlikwidowali tam na nią abonament miesięczny. W rzeczywistości Lidka, to nieśmiały, niewysoki brunet w okularkach i tureckim swetrze (jak się wywiąże, to dam mu podwyżkę na nowy). No, ale o prawdziwym obliczu Lidki -sza! Co do nieba -my już tam praktycznie jesteśmy (iskra boża zawsze w nas) -nie? Pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.sympatico.ca 15.11.05, 00:54 Joda - nawet mi Cie juz nie szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18 Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.udn.pl 17.11.05, 14:53 Sprawą Royalu zaintersowała się również radomska prokuratura rejonowa. Co na to właściciel Royalu? W liście do prezydenta Radomia, który dotarł wczoraj do naszej redakcji, skarży się na nagonkę prowadzoną przez urzędników i dziennikarzy. „Chcemy Pana poinformować, że inne lokale gastronomiczne nie posiadają zabezpieczeń przeciwpożarowych a funkcjonują mimo, że w niektórych były różne zajścia takie jak puszczanie gazu, próby podpalenia i bójki” – czytamy w piśmie. Na „czarnej liście” znalazły się: Fregata, Archiwum, Fnaberia i Katakumby. Do listu zostało dołączonych blisko 1400 podpisów klientów Royalu. „My jako młodzierz (pisownia oryginalna) szkół ogólnokształcących oraz studenci wyrażamy wielkie zdziwienie i składamy oficjalny protest przeciwko zamknięciu klubu Royal i metod stosowanych wobec niego” – napisano. Młodzież zapowiada zorganizowanie marszu niezadowolenia. Ulicami Radomia ma przejść dwa tysiące obrońców Royalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "wróg klasowy" Re: Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:26 Cześć Yoda. Nie ujawniam się (ty przecież i tak wiesz) w obawie przed zmasowanym atakiem. Dlaczego dajesz się prowokować? Zawsze wydawało mi się, że Ty nie masz takich "znajomości". Możemy się w pewnych kwestiach nie zgadzać ale Ty jesteś zbyt dobrze wychowany i nie dasz sobie rady z tym przypadkiem. Wycofaj się skoro jeszcze Ci nerwy nie puściły. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: nibywróg IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 13:40 Bo nie mam. Co do mojego dobrego wychowania, to uczciwie przyznam, że podzielone są opinie uczonych w piśmie -ogólnie rzecz biorąc lepiej na nie liczyć celując mi strefy osobiste. Jeśli ktoś odnosi się do moich wypowiedzi -niech robi to tak ostro, jak mu się podoba, ale od moich spraw osobistych -niech się trzyma z daleka, bo tu nie ma zabawy i udawania. Jakieś zasady, nawet w tak zakłamanej i zeszmaconej przestrzeni publicznej, jak Forum -muszą być. Pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: nibywróg IP: *.sympatico.ca 14.11.05, 14:16 Joda, czyzby nerwy Ci puszczaly Meine Freunde? Pooglondaj sobie stare odcinki 4-ech pancernych i od razu Ci sie na duszy lepiej zrobi - przeciez sam wiesz z lekcji historji, ze Polacy wojne wygrali ... Joda, nawet mi Cie troche szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vault Re: niby-róg IP: 207.236.152.* 15.11.05, 01:34 A skąd się u Lidii wzięło tyle perfidji? I czy to taka moda, ze jej kogoś szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
komnen Re: niby-róg 15.11.05, 11:47 Na forum chce brylować gidia o pseudonimie mądra Lidia co marzy o zrobieniu loda mistrzowi o imieniu Yoda co ma gajerek w wąskie paski i na gajerek ten rwie laski Raz Lidii źle i rzewnie płacze że ktoś da księdzu coś na tacę potem nie pasi jej klub Royal lub Kupidura stary swojak i wzdycha rzewnie do agencji gdzie się oddają dla pieniędzy Morał z tej bajki jest jednaki: kiedy trolluje forum psita co o pieniądze kleru pyta i wszędzie widzi gajer w paski to wal na odlew w łeb jej płaski rżnij karabinem w bruk ulicy miast odpisywać takiej...dziczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vault Re: niby-róg IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 17:00 hehehe, nic dodać, nic ująć! tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Nie podszywaj sie pode mnie Mieciu! IP: *.sympatico.ca 16.11.05, 01:38 Odpowiedz Link Zgłoś