Dodaj do ulubionych

Joda byl zamieszany w afere z Royalem?

IP: *.sympatico.ca 28.10.05, 13:58
Podobno to byla zwykla pralka Frania do szmalu tylko sie o tym nie pisze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wichajster Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:40
      Lidka po co zaśmiecasz nasze forum tymi pierdołami?? Weź idź stąd albo pisz
      żeczy ciekawe dla normalnych ludzi a nie dla Ciebie.
      • Gość: gucio Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:50
        Lidka - zastanów się czy po to jest forum aby pisać takie idiotyczne wątki
        -rozumu nie masz za grosz ....
        • Gość: Lidka Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.sympatico.ca 28.10.05, 23:55
          Radom powinien byc Stolycom Polski ... teraz ladnie pisze?
      • Gość: Lidka Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.sympatico.ca 29.10.05, 14:30
        Gdyby mnie Joda ladnie poprosil to moze ... hihihi
    • Gość: Yoda I (krótkie) kazanie na Forum IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.05, 13:16
      Thank U people za dobre słowo, thank U, thank U.
      -Byłem na odwyku w miejscu, gdzie do internetu można się dostać tylko przez nr
      dostępowy TP SA (co jest gorsze, niż gdyby w ogóle nie można się było do niego
      dostać) -ale nic to nie dało: dalej będę tu pisał, -he, he, he.
      Teraz przemówię:
      Kto ma oczy niechaj czyta: Zaprawdę powiadam Wam, nie to, że śmieć do Ciebie
      rozmawia -czyni Cię nieczystym, jeno to, co śmieciowi odpowiadasz (jeśli
      kiedykolwiek, w chwili słabości, Ci się to przytrafi). I choćby smród ciągnął
      się za Tobą po kraniec Forum -człek roztropny wie, że nie Ty śmierdzisz, jeno
      g..., zwane na ten przykład Lidka, co Ci się do podeszwy buta przykleiło.
      Tako rzekłem ja: Yoda
      • Gość: mmm Re: I (krótkie) kazanie na Forum IP: 82.197.39.* 09.11.05, 14:00
        mistrzu prowadz ! :P
        • Gość: Yoda Re: I (krótkie) kazanie na Forum IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.05, 14:01
          Nie czas jeszcze
          • Gość: Lidka Re: I (krótkie) kazanie na Forum IP: *.sympatico.ca 10.11.05, 00:43
            A mowilam nie mieszaj sie w ten pasztet z Royalem ... teraz podobno w tym nowym wiezniu pd
            Radomiem daja gajerki w paski i dostep do internatu?
      • Gość: Lidka Joda, fenk ju from de hill ... Alleluja! IP: *.sympatico.ca 11.11.05, 00:43
    • Gość: golo Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 08:05
      Kto to jest Joda ????
      • Gość: Lidka Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.sympatico.ca 10.11.05, 13:47
        Joda pracuje dzis dla Kupidury i dlatego nosi gajerek w paski, ale kiedys byl czlowiekiem
        Kapusty i zwyczajnie trzasl Royalem!

Joda, wtedy to byla przygoda?
      • Gość: Yoda Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.05, 22:37
        Tego, to ja nie wiem, ale wiem kto to jest Lidka:
        To mój tajny agent od nowoczesnego PiaRu, tzw. kamikadze, co poświęcając własną
        reputację promuje mnie na Forum. W pierwszym etapie Lidka miała na celu
        zeszmacić się dokumentnie (przyznanie się do pracy w agencji towarzyskiej i
        uprawiając jej kryptoreklamę) oraz wypracować sobie fekalne konotacje (stąd
        wiele napomknień o g... i sr..niu w jej postach, a także osobne wątki o
        szaletach publicznych). Następnym etapem jest możliwie najbardziej głupawy
        (pozorowany) atak na mnie. Nie został jeszcze ustalony przebieg kolejnego etapu
        jej działalności -ale całkiem możliwe jest niespodziewane nawrócenie połaczone
        z wyznaniem o byciu niegodną lizania mi stóp itp. wyrazy (pozorowanego) żalu.
        Pożyjemy, zobaczymy: to zdolna bestya -więc dostała wolną rękę dla
        indywidualnej inicjatywy. Dotychczas spisywała się znakomicie (perfekcyjne
        zeszmacenie), ale ostatnio niewiele nowych wątków założyła -czyżby nie było już
        żadnych podejrzanych typów w tym mieście, z którymi można by mnie powiązać?
        • komnen Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? 14.11.05, 13:04
          Drogi Mistrzu Yoda,
          Nie uzywaj tak skomplikowanych słów jak "fekalny" "konotacje" "perfekcyjnie", bo w podły sposób dokuczasz Pani Lidce, która ma niezbyt zasobne słownictwo.
          A tak w ogóle, to dlaczego cie jeszcze nie widziałem w gajerze w paski :)? Masz takowy?
          Nawrócenia Lidki też bym się obawiał, bo jak walnie się w piersi na znak pokuty, to albo sobie mostek złamie,albo spowoduje tsunami na Domaniowie.
          I pamiętaj Yodo, ze my Galowie musimy sie obawiać jedynie tego, by nam się na głowę niebo nie zawaliło.
          Vis et honor! czyli sie ma !

• Gość: Yoda Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 13:32
            Czółko!
            Jakoś nie mogę się wyzbyć własnego stylu -nie tak jak Lidka, która(y) aktualnie
            małpuje styl Stringa, w (pozorowanej) nadziei na uzyskanie jakiegoś cienia
            sympatii czytelników (taka nędzna imitacja w rzeczywistości jest tylko kolejną
            techniką zeszmacenia się, by na zasadzie kontrastu pozyskać sympatię dla mnie).
            Z gajerem w paski też taki pic, że niby zna wszelkie sekrety, bo każdemu
            bywalcowi Royal-u zagladała pod napletek, zanim zlikwidowali tam na nią
            abonament miesięczny. W rzeczywistości Lidka, to nieśmiały, niewysoki brunet w
            okularkach i tureckim swetrze (jak się wywiąże, to dam mu podwyżkę na nowy).
            No, ale o prawdziwym obliczu Lidki -sza!
            Co do nieba -my już tam praktycznie jesteśmy (iskra boża zawsze w nas) -nie?
            Pzdrwm
            • Gość: Lidka Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.sympatico.ca 15.11.05, 00:54
              Joda - nawet mi Cie juz nie szkoda!
            • Gość: 18 Re: Joda byl zamieszany w afere z Royalem? IP: *.udn.pl 17.11.05, 14:53
              Sprawą Royalu zaintersowała się również radomska prokuratura rejonowa. Co na to
              właściciel Royalu? W liście do prezydenta Radomia, który dotarł wczoraj do
              naszej redakcji, skarży się na nagonkę prowadzoną przez urzędników i
              dziennikarzy. „Chcemy Pana poinformować, że inne lokale gastronomiczne nie
              posiadają zabezpieczeń przeciwpożarowych a funkcjonują mimo, że w niektórych
              były różne zajścia takie jak puszczanie gazu, próby podpalenia i bójki” –
              czytamy w piśmie. Na „czarnej liście” znalazły się: Fregata, Archiwum, Fnaberia
              i Katakumby.

Do listu zostało dołączonych blisko 1400 podpisów klientów Royalu. „My jako
              młodzierz (pisownia oryginalna) szkół ogólnokształcących oraz studenci wyrażamy
              wielkie zdziwienie i składamy oficjalny protest przeciwko zamknięciu klubu
              Royal i metod stosowanych wobec niego” – napisano. Młodzież zapowiada
              zorganizowanie marszu niezadowolenia. Ulicami Radomia ma przejść dwa tysiące
              obrońców Royalu.

• Gość: "wróg klasowy" Re: Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:26
          Cześć Yoda. Nie ujawniam się (ty przecież i tak wiesz) w obawie przed
          zmasowanym atakiem. Dlaczego dajesz się prowokować? Zawsze wydawało mi się, że
          Ty nie masz takich "znajomości". Możemy się w pewnych kwestiach nie zgadzać ale
          Ty jesteś zbyt dobrze wychowany i nie dasz sobie rady z tym przypadkiem.
          Wycofaj się skoro jeszcze Ci nerwy nie puściły. Pozdrawiam.
          • Gość: Yoda Re: nibywróg IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 13:40
            Bo nie mam.
            Co do mojego dobrego wychowania, to uczciwie przyznam, że podzielone są opinie
            uczonych w piśmie -ogólnie rzecz biorąc lepiej na nie liczyć celując mi strefy
            osobiste. Jeśli ktoś odnosi się do moich wypowiedzi -niech robi to tak ostro,
            jak mu się podoba, ale od moich spraw osobistych -niech się trzyma z daleka, bo
            tu nie ma zabawy i udawania. Jakieś zasady, nawet w tak zakłamanej i
            zeszmaconej przestrzeni publicznej, jak Forum -muszą być.
            Pzdrwm
            • Gość: Lidka Re: nibywróg IP: *.sympatico.ca 14.11.05, 14:16
              Joda, czyzby nerwy Ci puszczaly Meine Freunde? Pooglondaj sobie stare odcinki 4-ech
              pancernych i od razu Ci sie na duszy lepiej zrobi - przeciez sam wiesz z lekcji historji, ze Polacy
              wojne wygrali ... Joda, nawet mi Cie troche szkoda!
              • Gość: vault Re: niby-róg IP: 207.236.152.* 15.11.05, 01:34
                A skąd się u Lidii wzięło tyle perfidji?
                I czy to taka moda, ze jej kogoś szkoda?
                • komnen Re: niby-róg 15.11.05, 11:47
                  Na forum chce brylować gidia
                  o pseudonimie mądra Lidia
                  co marzy o zrobieniu loda
                  mistrzowi o imieniu Yoda
                  co ma gajerek w wąskie paski
                  i na gajerek ten rwie laski

Raz Lidii źle i rzewnie płacze
                  że ktoś da księdzu coś na tacę
                  potem nie pasi jej klub Royal
                  lub Kupidura stary swojak
                  i wzdycha rzewnie do agencji
                  gdzie się oddają dla pieniędzy

Morał z tej bajki jest jednaki:
                  kiedy trolluje forum psita
                  co o pieniądze kleru pyta
                  i wszędzie widzi gajer w paski
                  to wal na odlew w łeb jej płaski
                  rżnij karabinem w bruk ulicy
                  miast odpisywać takiej...dziczy

• Gość: vault Re: niby-róg IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 17:00
                    hehehe, nic dodać, nic ująć! tak trzymać!
    • Gość: Lidka Kto zacz ten caly Joda? IP: 66.207.104.* 15.11.05, 16:07
      • Gość: Lidka Nie podszywaj sie pode mnie Mieciu! IP: *.sympatico.ca 16.11.05, 01:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka