Gość: Kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 10:55 Szukam kontaktu z Paniami, które miały zabieg wypełniania zmarszczek botoxem, ciekawa jestem jakie sa efekty pozytywne i skutki uboczne, czy warto poddać się temu zabiegowi i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Znawca Re: Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:21 Sutki poboczne sie robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mix Re: Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:33 nie polecam gabinetu kosmetycznego na ul. Gagarina przy Mediconie, usług tamtego dermatologa-kosmetologa również nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Re: Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:30 Ja też nie polecam. Zostałam tam oszukana i oszpecona.Uważam, że jeśli ktoś (niby fachowiec)nie ma pojęcia o kosmetyce to niech się nie podejmuje robienia zabiegów, szczególnie w tak ważnym i delikatnym miejscu jak oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko II Re: Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 07:59 Ja też miałam wstrzykiwany botox pod oczy na Gagarina i też zostałam oszpecona, jestem dwa miesiące po zabiegu i pod oczami mama dwa wory, muszę nosić okulary, ponieważ wtedy mniej je widać, lekarzyna, który mi to robił powiedział że jestem nietypowa. Jestem tak wściekła, że zastanawiam się, czy nie podać go do sądu.Co Ty na to "Oko"? Może połączymy siły. Ciekawe ile kobiet jeszcze tak "upiększył"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piersi Re: Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:18 no wlasnie. ja powiekszalam sobie biust i przez to, mam jedna piers wieksza i na drugiej, nie symetryczny sutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:56 Rany??? Nieasymetryczny sutek, pierś, sińce pod oczami po botoxie!!!!To ja dziękuję. Szczerze Paniom współczuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:17 A ja mam dwie piersi, jedna duza, druga mala, no ijeszcze te sutki poboczne, o ktorych mowil Znawca, tak, ze przypominam wilczyce kapitolinska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko II Re: Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 08:24 Czy ktoś wie jaka jest procedura zaskarżania lekarza w sądzie? Ja temu konowałowi, który mnie oszpecił nie daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Re: Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 09:08 W sumie nic temu draniowi nie możemy zrobić, bo wątpię czy któraś z pań z gabinetu kosmetycznego świadczyłaby przeciwko swojemu pracodawcy.Mogą też zniszczyć zapiski dotyczące zabiegu i wtedy nikt nie udowodni, że to właśnie on to zrobił. Oni tam nie prowadzą żadnych kart. Odpowiedz Link Zgłoś