Dodaj do ulubionych

obsluga w Media Markt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:21
To skandal!,żeby klient chodzil i szukal magazynu z towarem którego jak się
okazuje nie ma na magazynie.Pracownicy i kierownicy dzialów nie mają
zielonego pojęcia o stanie towaru na danym dziale.Ponad to pracownicy nie
znają przepisów BHP odnośnie dźwigania towarów ponieważ mają czelność
powiedzieć klientowi że nie mogą dźwigać np.kuchenki mikrofalowej.Ludzie jak
nikt was jeszcze nie uświadomil dla kogo tam pracujecie to ja was PRACOWNICY
uświadamiam że dla nas dla potencjalnych klientów,jak wam to nie odpowiada to
dyrekcja powinna was dawno zwolnić!
Obserwuj wątek
    • Gość: ko-media markt Re: obsluga w Media Markt IP: *.internet.radom.pl 19.02.06, 21:30
      Ja chciałem kiedyś kupić głośniki do komputera.Miałem kilka opcji, chcałem
      sprawdzić, jak działają. Okazało się,że to niemożliwe, muszę je kupić bez
      sprawdzenia. Pomyślałem,że kpiny sobie robią: to nie coca- cola, że każdy wie,
      czego się spodziewać. Jednak nie, sprzedawca podpowiedział,żebym sobie
      sprawdził w domu, a jak mi nie będą pasowały, to przyjdę i zamienię na inne.
      -A jak te też mi się nie spodobają?- zapytałem niby naiwnie.
      -To oczywiście mogę je zamienić na inne.
      -A jak żadne mi nie będą odpowiadać? Dostanę zwrot pieniędzy?
      Tego już oczywiście sprzedawca niby nie wiedział, odesłał mnie do punktu
      obsługi klienta. Nawet tam nie szedłem, bo znałem odpowiedź. Mój kumpel został
      już w tym sklepie w ten sposób wykolesiowany. Kasy nie zwracają nigdy! Trzeba
      się z nią pożegnać na zawsze!
      To jest właśnie ko-media markt!
      Nie dla idiotów! - Dla debili totalnych!!!
      • Gość: rr Re: obsluga w Media Markt IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.06, 23:29
        to po co tam laziesz idioto zamow ,przez internet,nigdy sie taki nie
        narodzil ,zeby wszystkim dogodzil ,troche
        kultury ,usmiechu ,docenienia ,pracownika i zrobia wszystko ,ponad swoje
        obowiazki ,,nie zrobia chamom ktorzy maja kase i mysla ze ,sa pany ,i tak
        trzymac ,wg regulaminu,,,troche taktu ,dla tych ludzi ,a kupisz ,tak
        jak ,milioner chamie
        • Gość: gość Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:52
          zastanawia mnie gdzie nauczyles się takiej kultury,co na takie zachowanie
          szefostwo,bo moim zdaniem juz nie powinieneś pracować,przyzwyczailes się do
          pracy jak za 'komuny" którą znasz tylko z historii,mam nadzieję ze któregoś
          pięknego dnia zostaniesz w taki sam sposób potraktowany jako klient,co wtedy
          powiesz ?
      • wichajsterr Re: obsluga w Media Markt 19.02.06, 23:49
        W MM jak kupisz towar nie możesz go sprawdzić dopiero idziesz do domu i jak się
        okaże że ten artykuł to np. wielki bubel i chcesz oddać to nie da rady bo oni
        WYMIENIAJĄ tylko towar uszkodzony na nowy taki sam......W żadnym innym sklepie
        się z tym nie spotkałem dam przykład sklep obok Real jak chciałem ODDAĆ towar
        bo nie podobał się nie spełniał moich oczekiwań to przyjęli i oddali mi
        pieniądze bez żadnego problemu mimo że pudełko było otwarte.
        Poza tym takie pierdoły gadają pracownicy ze się w głowie nie mieści nie kupuje
        nic już w tym sklepie mam ich w d*** a hasło powinno brzmieć tak „Media Markt
        robimy z klientów idiotów”
        • Gość: Gucio Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:12
          MM to wielcy kłamcy. Piszą, że towar można wymienić w ciągu 24 godzin. Kupiłem kiedyś tam mikrofalę z grilem i chciałem zobaczyć, jak ten gril działa. Ne byłem zadowolony. Odniosłem kuchenkę nastepnego dnia a wtedy powiedziano mi, że powinienem zagotować szklankę wody, żeby sprawdzić działanie grila, a wobec tego, że używałem kuchenkę, to nie mogę towaru zamienić na inny. Kłóciłem się z paniami z MM 3 godziny, ale były nieugiete. I wtedy zagroziłem PIH-em. Zjawił się jakiś pan, który pozowolił mi towar wymienić. To są palanty i naciągacze. Już nigdy nie kupię w MM nic, co kosztowałoby więcej niż 10 zł.
      • Gość: AFika Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:39
        to jest właśnie podejście Radomiaczka... - na realu możesz sprawdzić???
        większość towaru jest wystawiona na ekspo i na początku wszystko działało, ale
        znalazło się paru mądrych, którym "przydaje się" wszystko i przydał im się
        osprzęt do rozdzielenia sygnału.
        za brak możliwości sprawdzenia obwiniaj ludzi nieuczciwych i tych co
        przywłaszczają i niszczą...
      • Gość: bzzz Re: obsluga w Media Markt IP: *.media / 195.136.30.* 08.08.06, 18:26
        Nie zapominajmy ,że Media to nie Wypożyczalnia Sprzętu tylko Sklep..Jak chcesz
        cos wypozyczyć to znam takie miejsca:))
    • Gość: extra Re: obsluga w Media Markt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.02.06, 23:58
      to spotkała was kara za kupowanie w marketach a nie w rodzimych radomskich firmach
      • Gość: ffwd Re: obsluga w Media Markt IP: *.itea.pl 21.02.06, 12:52
        A rodzime firmy są niby lepsze?? Buhahahahahaha!!
        Chciałem kupić w jednej z 'rodzimych firm' monitor. Miałem trzy wybrane modele
        i chciałem je porównać. I co? I miły pan powiedział, że mają tylko jeden z nich
        na stanie a dla mnie nie będą specjalnie sprowadzać pozostałych bo,
        cytuję, '... co my tu z nimi zrobimy jak nikt ich nie kupi, hę? Poczytaj pan
        sobie opinie w internecie i przyjdź do nas jak się zdecydujesz'.
        • reddog Re: obsluga w Media Markt 21.02.06, 14:16
          Moje przejście z MM:
          Zamówiłem skanowanie slajdu na CD, efekt - bubel, poskanowany krzywo, itd,
          itp... Idę z reklamacją do obsługi klienta. Odesłano mnie na stoisko, a tam mówią:
          - to dlatego, że nie mamy karetki do slajdów i żeby to zrobić to cały dzień z
          jednym filmem trzeba się męczyć
          - co mnie to obchodzi?? nie potraficie zrobić, to się mówi, że nie i idę gdzie
          indziej
          - proszę do obsługi klienta
          Idę do obsługi klienta, mówię co i jak, oni próbują mnie odesłać znów na stoisko
          Foto, ale się nie daję...
          - to co pan chce??
          - zwrot pieniędzy
          A teraz uwaga, bo to argument który zabija:
          - wie pan ile kosztuje odbitka ze slajdów na mieście??
          - wiem, ok. 1 PLN
          - a tu 39 groszy widzi pan różnicę?? (ROTFL)
          Wyśmiałem gościa stwierdzając że bubel za złotówkę jest takim samym bublem jak
          ten za 39 gr.
          - mogę panu zaproponować zwrot pieniędzy
          - przecież od początku mówię że chcę zwrot pieniędzy...
          no i oddali.

BTW: co do zwrotu towaru, to proponuję poprosić o odmowę na piśmie z pieczątką i
          czytelnym nazwiskiem. później trzeba iść do UOKiK i... znać swoje prawa. MM czy
          inny moloch ma się do prawa stosować i już. Walczcie o swoje
          • jetlag7 Re: obsluga w Media Markt 08.09.06, 15:06
            a ja jestem zadowolony z obsługi w media, a dokładnie o mam namyśli człowieka z
            labolatorium fotograficznego taki wysoki z rudą czuprynką dla mnie jest po
            prostu fachowcem w tym co robi. miałem problem natury technicznej i męczyłem
            się z nim przez miesiąc i żadne książki , żadne informacjie w internecie nic
            nie pomogło, a człowiek ten wytłumaczym mi to w 2 minuty i nie przeszkadzało mu
            to , że i kolejki do tych komputerków i jak kopertę wypełnic . pozdrawiam
        • Gość: kasia Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 09:59
          kupiłam jakiś czas temu w media aparat cyfrowy po czym używałam go 3 miesiące i
          się okazało że karta pamięci przestała dziełać zaniosłam ją do reklamacji
          kazali mi czekać 2 tygognie przyszłam po3 i okazało się że mojej karty nadal
          nie ma pani powiedziała mi że jak coś się dowie na jej temat i do mnie zadzwoni
          i czekałam kolejny tydzień i się nie odezwała! więc poszłam kolejny raz i
          powiedziałam że nie odejdę puki nie oddadzą mi mojej karty no więc po wielkiej
          aferze raczyli mi znaleźć jakąś! wniosek jest taki że sprzedać to sprzedadzą a
          już gorzej z reklamacjami.................
          • Gość: jj Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 14:34
            Miałem taki sam problem z kartą,pani w MM chciała wziąść ją do reklamacj,ale na
            moje stwierdzenie że przecież takich rzeczy nie naprawia się, a żę jest
            uszkodzona mogą sprawdzić w dowolny czytniku - wymieniła na nową.
    • ana_nke Re: obsluga w Media Markt 21.02.06, 16:24
      Poszłam do MM azeby zobaczyc jakie odtwarzacze mp3 maja w ofercie. Znalazlam odpowiednia polke, ogladam... Podchodzi pan z obsługi i pyta, w czym pomoc. Poprosilam o odtwarzacz z wbudowanym radiem, za 'rozsądną cenę'. po czym pan z obslugi zaczal mi po kolei czytać karteczki pod odtwarzaczami :| Tyle to ja sama potrafię... BTW oferta odtwarzaczy w MM jest śmieszna.
      • Gość: krótka piłka Re: obsluga w Media Markt IP: *.udn.pl 21.02.06, 18:16
        Media Markt : NIE DLA IDIOTÓW !
        • Gość: REMAR Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:48
          Przesadzacie! Albo mialem szczeście do tej pory.Dla mnie obsługa OK.Może dlatego że nie kupuje w weekend
        • Gość: www Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:22
          oceniasz ludzi po samym sobie,a swoja drogą kto w takim razie pracuje w MM ?
          • Gość: AFika Re: obsluga w Media Markt IP: *.radom.pl 01.06.06, 09:18
            dobre pytanie, najeżdzacie że w Media Markt pracują sami idioci itp...,
            namawiacie do zakupów w rodzimych sklepach, a przecież w Media pracują ludzie z
            Radomia... ;). A rodzime sklepy grają taktyką: niech pan obejrzy towar z Media i
            podpyta o opinie sprzedawców, a potem wybrany przez pana towar sprowadzimy...
            wuahahaha, zarąbista obsługa w RODZIMYCH slepach. co z tego że 10zł taniej, ale
            u osoby która nie zrobiła nic aby doradzić sprzęt...
      • Gość: Suriv Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:38
        ciekawe gdzie masz wiekszą ofertę?? w Chipie na zeromskiego, w realu??,
        leklerku?:P
    • Gość: bartek Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 09:40
      A ja robie tak. Szukam w MM odpowiedniego sprzetu (maja przeciez spory wybor),
      a nastepnie ide to co wybralem kupic do zwyklego radomskiego sklepu. Jak nie ma
      to zamawiam. Przy tym troche kaski sie oszczedzi. Poza tym MM ma ceny cholernie
      zawyzone. Podam przyklad. Zmywarka Amica MM - 1999 zl, ta sam zmywarka radomski
      sklep ok. 1630 zl. Dowoz gratis.
      • Gość: areczek74 Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:04
        Media markt no najgorszy syf jaki widzialem, polowe sprzetu to chłam, przez rok
        czasu zareklamowalem 3 aparaty cyfrowe, wkancu mnie wku....rwili złapałem za
        łeb kierownika, oddali mi pieniadze, wiecej juz tam nic nie kupie. A obsluga,
        oni nie maja pojecia o sprzecie, barany i nic wiecej, sprzatac ulice a nie
        udzielac rad klijentom. Jesli nie musiscie nie kupujcie tam.
        • Gość: gapoi Re: obsluga w Media Markt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.06.06, 13:50
          NIE DLA IDIOTÓW!!!!
        • Gość: AFika Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:43
          forum staje się powoli medium publicznym i uważaj co mówisz, bo publiczne
          znieważenie jest karalne...
          gwarantuje Ci że jak miło się odezwiesz to i tak samo zostaniesz potraktowany.
          to ne stodoła ani chlew - krowy i świnie wstępu nie mają.
          • Gość: nab Re: obsluga w Media Markt IP: *.internet.radom.pl 04.06.06, 15:29
            Będziesz miło powitany jeśli jesteś z PiS albo LPR lub Samoobrony jak z PO czy
            SLD to juz nie... takie to forum bigotowe...
        • Gość: Suriv Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:46
          A może by się poszło do szkoły i nauczyło poprawnie pisac???
        • Gość: anonim Re: obsluga w Media Markt IP: *.media / 195.136.30.* 08.08.06, 18:25
          sam jestes baranem"wziołem za łeb kierownika" ..hehehehe.dobree
          Co ty człowieczku możesz wiedziec o obsłudze.
        • Gość: terefere Re: obsluga w Media Markt IP: *.media / 195.136.30.* 09.08.06, 09:53
          A kim ty jesteś że nazywasz ich idiotami i do sprzatania ulic ich wysyłasz,
          przecież to tobie sorzedali to co chcieli sam jesteś idiotą i sam sprzątaj
          ulice jak nie masz swojego zdania może poznasz życie jak pozbierasz troszkę
          papierków po ludziach psychologu
    • Gość: kjp Re: obsluga w Media Markt IP: 82.139.55.* 04.06.06, 16:46
      A ja chlałem kiedyś wódkę z jednym takim kierownikiem o d nich. Mówię wam, nie
      było z kim do flaszki usiąść. Facet padł po pierwszej szklanie.
      • Gość: Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:30
        Potraficie tylko krytykować a wsobie nic nie widzicie. Po pierwsze nikt nie
        nakazuje Wam robić tam zakupów. Poza tym nie ocenia się ludzi własną miarą ile
        kto może wypić alkoholu. Moim zdaniem to nie jest skala porównawcza co do tego
        jakim kto jest człowiekiem. Co do kupowania i wymiany aparatów to trzeba było
        sobie kupić porządny sprzęt a nie jakąs pewnie taniochę z promocji. Ja ze
        swojego jestem zadowolony a w chwili gdy go kupowałem to była rzeczywiście
        atrakcyjna cena. A co do obsługi to myślę że nie ma co ich się czepiać. Pewnie
        na szkoleniach mają takie pranie mózgu że nie dziwne są później jakieś ich
        zachowania czy robienie problemów w przypadku wymiany czegokolwiek. Oni pewnie
        muszą właśnie tak a nie inaczej się zachowywać bo mają to wyuczone. Poza tym
        też za takie pieniądze które tam zarabiają trudno wymagać by byli dla Was
        usłużni jak chociażby kelnerzy w dobrej restauracji. Przestańcie się czepiać,
        zmieńcie sklep i szukajcie sobie gdzie indziej dobrej obsługi. Troche
        wyrozumiałości dla tych ludzi. No :)
        • Gość: Do Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:07
          po1: kupilem aparat za 1800 zeta, i nie uwazam zeby byla to taniocha, i
          nastepne 2 aparaty takze byly w tym pzredziale cenowym, a po 2: jesli tak tam
          malo zarabiaja to niech sie zwolnia, nie moja wina ze tak malo im placa, niech
          maja pretensje do rzadu, bo skoro ktos sie tam zatrudnial to wiedzial za jaka
          stawke bedzie pracowal, i skoro podpisal umowe to znazcy ze zgadza soe na te
          warunki a po3: skoro na szkoleniach robia im pranie muzgu i koles nie łapie o
          co chodzi to znaczy ze nie jest odpowiedni na te stanowisko, ja jestem
          klijentem i wymagam jakosci
          • Gość: Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:57
            Właśnie 1800 to też taniocha jeśli chodzi o aparaty. Trzeba było sobie dobry
            sprzęt kupić. A jak nie będziesz mógł lepszej pracy znaleźć a będziesz z nożem
            na gardle to sam pójdziesz tam pracować :)
            • Gość: Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:58
              A poza tym lekarze też wiedzą za jaką stawkę będą pracować i pchają się na
              studia, więc...
              • Gość: Do Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:10
                Kolezko a co mnie obchodza lekarze?? Jestem klijentem i wymagam jakosci tak
                jest na calym swiecie.. a po 2 jestem na tyle ambitny ze do marketu nie pojde
                pracowac, a tam ta praca to jest dla nieudacznikow zyciowych.
                • Gość: Do Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:12
                  I nie wazne za ile sprzet kupuje, czy za 1800 czy za 300 zeta, oni odpowiadaja
                  za jakosc i maja sie tego trzymac.
                  • Gość: Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:45
                    Z tą jakością to troche nie tak jak mówisz. Tak samo możesz się czepiać
                    sprzedawczyni w spożywczym że jogurt na przykład Ci nie smakował. A przecież to
                    nie Ona jest producentem. I nie obrażaj ludzi pracujących w marketach za brak
                    ambicji. Myślisz że to dla nich szczyt marzeń aby akurat tam pracować?
                    • Gość: Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:47
                      Ale już przestaje się dziwić. Jak ktoś jest klijentem to może być
                      niezadowolony :)
                    • Gość: Do Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:50
                      Człowieku chyba sie nie znasz na przepisach, za towar odpowiada sprzedawca, i
                      nic to mnie nie obchodzi, ma byc obsluga a nie opier....dalanie sie, w Polsce
                      kazdy mysli zeby pracowac jak za komuny(czy sie stoi czy sie lezy 500zeta sie
                      nalezy)a potem nazekaja na place, jak by skanczyl dobra szkole byl ambitny,
                      ksztalcil sie, uczyl jezykow to by tam nie tyral, ale jak zamiast chodzic do
                      szkoly wolal wypic piwo w parku to niech teraz ma sam do siebie pretensje.
                      • Gość: Domin Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:51
                        Owszem, masz rację. Za towar odpowiada sprzedawca. Z tym że odpowiada on za
                        właściwe jego przegowywanie, odpowiednie zabezpieczenie, warunki w jakich się
                        znajduje itp. Nie powiesz chyba że za wady fabryczne też ma odpowiadać? Miałeś
                        pecha jeśli chodzi o aparaty. Trzeba było najpierw poczytać opinie o sprzęcie i
                        później dopiero go kupować. Ja nie robię tam zbyt wielu zakupów ale za każdym
                        razem zostałem obsłużony conajmniej zadowalająco. Poza tym nie wypowiadaj się
                        za pracujących tam jakie pokończyli szkoły, ile znają języków. Mówisz tak
                        jakbyś był najmądrzejszym i najlepiej wykształconym mieszkańcem Radomia czy
                        jakiejś tam mieściny.I trudno też wymagać by po 14-stu godzinach pracy człowiek
                        był dla Ciebie niezwykle wyrozumiały, zwłaszcza że pewnie im nieźle krwi
                        napsułeś. Nie ma nic gorszego niż upierdliwy "klijent". I powtarzam, jestem
                        pewien, że ambicji tym ludziom nie brakuje, to nie jest zapewne ich szczyt
                        marzeń. I to nie tylko pracowników MM ale w końcu ktoś to musi robić...
                      • Gość: jojo Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:21
                        Typowy polski idjota, potrafi tylko
                        • Gość: jojo Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:48
                          Typowy polski idjota potrafi tylko krytykować, ma toto pare złotych a sadzi się
                          na prawo i lewo. Kupowałem w piątek wieczorem telewizor i widziałem jak taki
                          burak szaleje bo nie rozumie że sprzedawca dwojąc się i trojąc obsługiwał
                          klientów po kolei lub nawet trzech naraz gdy pytali o to samo.Chłopowina był
                          uśmiechnięty i chyba lubił to zamieszanie, nagle podchodzi burak i chuzia na
                          niego że chce porady a musi czekać już 10 minut. Sprzedawca do niego że już
                          wczoraj i dziś rano rozmawiali, prosi żeby burak zaczekał chwilkę bo musi biec
                          na magazyn, burak się wściekł, macha łapami na wszystkie strony i krzyczy że
                          jest klientem i jak go tak można było potraktować. Burak nie pomyślał że ktoś
                          czeka na wydanie sprzętu i dlatego tamten pobiegł do magazynu. Wraca pomaga
                          burakowi wybrać telewizor 21 cali podaje mu go z palety a burak wtedy do niego
                          że on go kupi jak sprzedawca zagwarantuje że telewizor będzie mu grał minimum
                          10 lat bez problemów. Ręce mi opadły nie wytrzymałem, poszedłem zapalić.
                          Ludzie to przecież nie jest już idjotyzm.
                      • Gość: Pracownik MM Re: obsluga w Media Markt IP: *.media / 195.136.30.* 11.08.06, 20:49
                        Posłuchaj nasz szanowny kliencie ja nie będę za ciebie nosił zakupów, jak
                        jesteś taki straszny bamber to sobie ludzi do tego wynajmij bo my jesteśmy tu
                        po to by ci doradzić a nie dogodzić.
                        Życzę udanych zakupów. w Lumpeksie tam ci pani nawet do samochodu kurteczkę
                        przyniesie z metką z wagi.
                        i jeszce jedno skończyłem dwa fakultety i nie wydaje mi się abym był bez
                        ambicji, a Ty co ary sprzedałeś i wydaje Ci sie wypchany buraku że jesteś Lord
                        KOKS.proszę cie podaj numer to do ciebie zadzwonie buziaki lalka. Pa
                      • Gość: gość Re: obsluga w Media Markt IP: *.radom.pl 17.08.06, 09:08
                        nie za towar tylko jego niezgodność z umową, więc poczytaj jeszcze trochę te
                        przepisy, może za piątym razem zrozumiesz,
                        a propos pracowników - nie możesz powiedzieć że ci ludzie się opierniczają i że
                        nie skończyli dobrej szkoły, jesteś w wielkim błędzie - dużo osób studiuje i
                        równie dużo ma mgr, a specyfika tego miasta sprawia, że niektórzy wolą iść
                        pracować do Media niż siedzieć u prywaciarza za mniejszą pensję.
                        Jeszcze jedno - w innych miastach Polski pracownik Media ma większy szacunek u
                        klienta ale wynika to może z mniejszego zakompleksienia klientów...
                • Gość: Pracownik MM Re: obsluga w Media Markt IP: *.chello.pl 07.06.06, 17:35
                  Frajerze jeden ja jestem pracownikiem MM nie tego w Radomiu ale nie czuje
                  sięnie udacznikiem życiowym jak chcesz mogę przyjechać do tego Radomia
                  iudowodnić czyim rodzicom robota nie wyszła podaj tylko namiary
                • Gość: gość Re: obsluga w Media Markt IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.08.06, 12:58
                  No właśnie i tu mamy róznicę: Ty jesteś KLIJENTEM z ambicją.Reszta to klienci
                  bez ambicji.Tylko szkoda, że do tej pory jeszcze nie wiesz jak się pisze słowo
                  KLIENT.Pewnie jesteś też MENSZCZYZNOM, co???
                • Gość: gość Re: obsluga w Media Markt IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.08.06, 13:05
                  Pewnie, ze ze swoją ambicją nie pojdziesz pracować w MM. Sadząc po Twoich
                  wypowiedziach nie zdziwiłbym sie, że chodzisz w dresie, jeździsz BMW i robisz
                  ,,interesy". Tacy ludzie nie bedą pracowac w marketach, bo nikt ich by tam nie
                  zatrudnil...
          • Gość: Suriv Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:50
            Po pierwsze - za 1800 zeta tez mozna lipe kupic :P
            Po drugie - widac ze dobry z polskiego to nie byłes :P
            Po trzecie - rząd powinien zostac rozwiązany i cały sejm równięż:P
          • Gość: terefere Re: obsluga w Media Markt IP: *.media / 195.136.30.* 09.08.06, 09:58
            a skąd wiesz ile zarabiają w Biedronce pracujesz
          • kislos Re: obsluga w Media Markt 13.12.06, 23:13
            khehehe ale jest guuuuupi leeee aparat za 1800 zeta to nie CCC kupiles kiche i
            tyle aparat za 900 moze byc lepszy tylko albo
            1. umie sie go uzyc
            2. wybiera sie wszystko inne niz sony panasonic samsung i inne tego typu gowna
    • Gość: Polak Re: obsluga w Media Markt IP: *.31.udn.pl 06.06.06, 11:22
      a po co chodzić do tego niemieckiego sklepu, kup sobie lepiej na internecie
      • Gość: klient Re: obsluga w Media Markt IP: *.udn.pl 06.06.06, 12:03
        klijencie,ha,ha ,oni bycie tam nie przyjeli do pracy .
        • Gość: Aga Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:02
          Heh poczytałam i się uśmiałam :D gośc który, pisze,że tam pracują idioci i
          nieudaczniki życiowe nawet nie umie po polsku pisac:D widac,że jest niezwykle
          rozganiety:D sądze iż niejedna osoba,która tam pracuję ma wyższe wykszałcenie od
          niego... to poprostu jest kpina.. oczekujecie od sprzedawców, elokwencji,
          znajomośći wad i zalet produktu, usmiechu i rozdwojenia się jesli macie czekac w
          kolejce na obsługę ... Ciekawa jestem jak zachował by się każdy z Was jak by 30
          osób robiło Wam awanturę bo musieli czekac pięć minut... zanim zaczniecie
          krytykowac obsługę może powinien jeden lub drugi popracować troszkę na obsłudze
          klienta... zauważylibyście wtedy tą subtelną różnicę. A jeśli chodzi o wiedze
          sprzedawców jest naprawdę duża i za każdym razem jak robiłam tam zakupy byłam
          miło obsłużona... wiadac ja nie podchodziłam do tych ludzi jak do nieudaczników
          i dlatego byłam tak obsłużona:)
          • Gość: zuza Re: obsluga w Media Markt IP: *.udn.pl 08.06.06, 15:04
            calkowicie sie z toba zgadzam,ja tez dobrze wspominam zakupy,nigdy nie mialam
            problemow ze sprzedawcami i dlatego bede nadal tam robila zakupy,bo i ceny maja
            calkiem ,calkiem przystepne.
    • Gość: em Re: obsluga w Media Markt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.06.06, 16:25
      robilismy tam dzis zakupy kupywalismy kuchenke gazową obsługiwała nas bardzo
      sympatyczna pani pytalismy o kilka modeli pani udzielała kompetentnych
      odpowiedzi sprawdziła ile ma kuchenek danego modelu na magazynie (minus za dowóz
      15 zl)
      więc nie rozumiem tych frustratów co krzyczą na forum ze jest zle i obsługa jest be
      ja do nich nic nie mam a że zarabiają ile zarabiają to nie ich wina tylko
      polskich menadzerów co właża w d..... dla zysku niemieckiemu włascicielowi
      • Gość: Gość Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:19
        Ludzie!! Do czego Wy się przyczepiacie!!?? Ciekawe gdzie była taka obsluga oraz
        wiedza sprzedawcy jak w MM przed jego otwarciem? Chodzi mi o to iż sprzedawca z
        danego działu musi znać niejako ponad 500 pozycji jakiegokolwiek sprzętu!! Znać
        jego parametry, wymiary, wagę i takie tam.. Czy kiedykolwiek wczEśniej przed
        otwarciem tego ZAZNACZAM SMOOBSłUGOWEGO sklepu nigdy nie spotkałem się z taką
        wiedzą odnośnie sprzętu oraz jego wyborem jak w MM. Taki prosty przypadek, czy
        gdzie indziej mieliście taką obsługę jaką starają się zapewnić sprzedawcy MM,
        nawet w takich mały sklepikach ze sprzętem elektronicznym? wątpię.. więc
        odrobinę wyrozumiałoąc dla tych ludzi. I taki człowiek, który wypowiada się, że
        tam pracują sami idici sam takim idiotą jest, przykre ale prawdziwe.
    • Gość: LOBO Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:17
      To ja powiem tak jesli chodzi o noszenie towaru to nie jest ich broszka bo to
      jest sklep samoobslugowy wiec jak chcemy cos kupic to lecimy po wozek potem po
      towar a nastepnie do kasy, Wiec jesli nadal myslisz ze to ich obowiazek to
      teraz zobacz jak by to bylo gdy na dziale jest 2 pracownikow a 6 klientow i
      wszyscy chca by towar zaniesc do kasy albo do samochodu wiec 2 klientow jest
      zadowolonych bo maja towar zaniesiony a 4 juz wiesza na nich psy bo pracownicy
      poszli i ich nie ma ale przeliczajac to na 12 lub nawet 8 godzin pracy to jak
      by pracowali w kopalni bo przeniesc wszystkim towar do kas przez 8 godzin to
      chyba jest troche kg a tak na marginesie to wszyscy pracownicy takich marketow
      sa doradcami ktorzy maja za zadanie dopasowac dany sprzet do potrzeb klienta
      wiec nie opowiadaj bajek o tym czego nie wiesz ja chodze do marketu i nawet jak
      nie moge sobie z czyms poradzic to jak poprosze to zawsze ktos pomaga.
    • Gość: anetax Re: obsluga w Media Markt IP: 80.249.4.* 09.08.06, 15:25
      Nigdy nie spotkalam sie w MM ze zla obsluga, jak kupilam mikser do owocow to
      jak go sprawdzalam w domu nie pakowalam do niego truskawek tylko wody wlalam.
      Okazalo sie, ze nie dziala ale to byla wada fabryczna, odnioslam na drugi dzien
      i dostalam nowy od reki, poprosilam o sprawdzenie czy dziala i nie bylo
      problemu. Jak kupowalam telewizor uzyskalam wszelkich informacji jakie mi byly
      potrzebne, a potem panowie ladnie wlozyli mi towar na wozek, nawet nie musialam
      sie prosic. Gdy ogladam cos na polkach co mnie interesuje zawsze ktos podchodzi
      i pyta czy potrzebna mi pomoc. Nie moge powiedziec aby mi sie przytrafila
      jakakolwiek sytuacja z wyzej wymienionych i mam nadzieje, ze sie nie
      przytrafi :)
      • Gość: ehh Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:20
        Kupilem w MM komorke. Wymieniali mi ja pare razy, ale zawsze te same wady:
        wolny interfejs, zawieszal sie, sam wylaczal... Po prostu byl i jest dziadowy.
        Prawda jest taka, ze oni dostaja produkty z wadami fabrycznymi, a za to
        sprzedaja je taniej. Wole kupic w necie to samo za pare groszy wiecej, ale
        sprzet normalny, nieuzywany:/
        • Gość: AFika Re: obsluga w Media Markt IP: *.radom.pl 17.08.06, 09:15
          trochę masz mylne pjęcie o sprzedawanych towarach - w necie kupisz to samo tylko
          jako jednostkowy klient tak naprawdę nie wiesz ilu już klientów odesłało im ten
          sprzęt lub ile razy wymieniali innym ten model
        • Gość: MM Re: obsluga w Media Markt IP: *.media / 195.136.30.* 19.08.06, 11:09
          Drogi kliencie nie mogę się z toba zgodzić ponieważ nie wymieniamy telefonów
          komórkowych jak wszystkie sklepy. i nie jest możliwe abyś kilka razy wymienił
          ten telefon więc nie wiem skąd w tobie tyle złości na nasz sklep, że aż tak
          bardzo chcesz nas oczerniać wymyślając niezaistniałe sytuacje. Następnym razem
          życzę bardziej trafionych wypowiedzi i oczywiście zapraszam na zakupy do nas.
          pozdrawiam.
          • Gość: WW Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 11:38
            No ja nie ukrywam że często robię tam zakupy, ale ta wasza podejrzliwość i
            traktowanie klienta jak potencjalnego złodzieja, to juz przesada. Każdoroazowo
            przy kupnie czegoś, pan z ochrony sprawdza towar jakby się spodziewał, że
            znajdzie tam coś co nie jest uwzględnione na paragonie, ogląda, maca, czyta, ale
            szczerze mówiąc śmieszy mnie to :D
            • Gość: AFika Re: obsluga w Media Markt IP: *.radom.pl 25.08.06, 22:09
              a może chodzi o obustronne zaufanie: ochroniarz sprawdza kompletność towaru
              wydawanego dla klienta przez obsługę media?
    • Gość: Sylwek Re: obsluga w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:20
      A ja chciałem zwrócić głośniki które kupiłem dzień wcześniej, bo poprostu mi nie
      odpowiadały i niemiła niespodzianka. W MM nie można zwrócić towaru tak jak w
      innych sklepach, np w Realu bez problemu. Trzeba sie przenieść na zakupy np do
      RTV Euro.
      • Gość: Ewcia tylko nie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:17
        Byłam zmuszona do zakupów MM (w mieście wszystko zamknięte po 18-ej). W razie
        kłopotów z towarem nie ma zwrotu albo wymiany na miejscu. Bardzo długi czas
        oczekiwania na wymiane u producenta. I w końcu telefon - jest. I co? Ściągnęli
        nie taki model produktu.
        TYLKO NIE Media MARKT
        • Gość: Adam Re: tylko nie Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:39
          Chciałem kupić monitor, w MM taki jak chciałem kosztuje 999 zł, natomiast w
          sklepie internetowym identyczny 700 zł, widać różnice? Faktycznie nie dla idiotów :D
          • Gość: Jacek_i_Wacek Re: tylko nie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:25
            Macie racje MM to dno a ludzie tam pracujący łącznie z ochroną to desperaci.
            W niedziele jak co tydzień po kościele poszedłem z rodziną do M1 w celu miłego
            spędzenia czasu i szeroko pojętego wypoczynku, albowiem pogoda była śliczna. Po
            zwiedzeniu Reala i kupnie bagietek ze serem udaliśmy się do Media Markt.Na
            dziale z kuchennymi rzeczami typu pralka, patelnia, mikrofon i ten czerwony
            mały samochodzik (stoi tam od roku i nie można wsiadać)sprzedawca był potargany
            taki sporo za niski i nie wiedział o jaką gre mi chodzi do mojego komputera bo
            mi się płyta porysowała i nie czyta, no to oni nie znają się co oni sprzedają.
            Toż mój syn wiedział a ten pajac nie. No dobra to jeszcze nic idziemy dalej bo
            mamy zdjęcia do wywołania, patrzymy a tu kolejka do tego komputerka jednego i
            tamtego też, żle to wszystko zrobione bo wiadomo że jak sie ma na płycie DVD
            tysiąc zdjęć to żeby można było wybrać na spokojnie to każdemu schodzi więc mam
            nieodparte wrażenie że komputerków nie jest więcej celowo. Kierownictwo chce
            nas klientów upodlić staniem w kolejce, ale nic, wołam jakiegoś sprzedawce a on
            mi na to że trzeba zaczekać w kolejce no skandal. To poto ludzie walczyli o
            wolność żebym ja z rodziną w kolejce stał??? A pies wam morde lizał myśle żydy
            w niedziele pracujące 10X15 za 0.33 zł też mi atrakcja na Alegro jest pewnie
            taniej albo nawet na Chrobrego tam nawet drogie pralki mają taniej a co dopiero
            zdjęcia. Myśle sobie taka kolejka ludzie żli zrobie zdjęcie dam do gazety że w
            dzisiejszych czasach takie coś. Cpyk jedno cpyk drugie aż tu podchodzi do mnie
            ochrona, i dowala się że nie wolno robić fotek, no proszę was ja nie moge robić
            fotek? Nie mogę robić fotek tam gdzie chce tym bardziej że ten aparat kupiłem u
            nich? Poprosił żebym skasował to zdjęcie ok na ptaszek mi zdjęcie ich sklepu w
            nerwach skasowałem całą kartę naraz moje zdjęcia z wakacji kto mi je zwróci
            pytam się no kto??? Co za sklep, jeszcze jakiś drugi się przyczepił przy wyściu
            że mi coś pipczy, no idjota, to przecież aparat zapipczał, tyle tłumaczenia że
            ja go przecież u nich kupiłem oni tego nie wiedzą, tylko żeby sprzedać zabrać
            kasę i cie nie poznają żenada. Więcej tam nic nie kupie. pozdrawiam
            • Gość: benek Re: tylko nie Media Markt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.08.06, 01:54
              psychiczny jesteś?
              • fnx1 Re: tylko nie Media Markt 22.08.06, 08:11
                No co ty benek? Tekst co prawda nie jest dla idiotów... ale satyrą niezłej klasy
                śmierdzi na kilometr. Pogratulować poczucia humoru Jacek i Wacek...
            • Gość: nie zły z ciebie f Re: tylko nie Media Markt IP: 82.139.46.* 23.08.06, 19:49
              hehehe w niedziele po kościele na miłe spęsdzanie czasu a pomyślałeś Giertych
              co o tobie lidzie myślą ty popaprańcu
              • Gość: Jacek_i_Wacek Re: tylko nie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:53
                Nie do końca kapewuje o co tobie biega i co ma z tym bliżniaczego kozopas
            • Gość: heheh Re: tylko nie Media Markt IP: *.90.udn.pl 25.08.06, 20:52
              człowieku po 1 w tym komputerku nie ma dvd
              a po 2 jak jestes taki bystrzak i masz syna który wszytsko wie to sie spytaj o
              program do odzyskiwania zdjęc z karty, ale nie ty jestes lepszy, bo bagietke z
              serem zeżarłes
              gratuluje pomysłowości
            • Gość: AFika Re: tylko nie Media Markt IP: *.radom.pl 25.08.06, 22:23
              desperatem jest raczej kto inny... niezłą rozrywkę zapewniasz rodzinie... spacer
              po M1 jest szczytem możliwości dla Ciebie?
              szczerze współczuję roztropności przy szukaniu osoby od gier na dziale ze
              sprzętem AGD... czy jeśli stoisz w kolejce w spożywczaku po bułki to także
              pchasz się naprzód mówiąc że poprzez kolejkę właściciel sklepu chce Cię podlić?
              a może to Ty upodlasz innych idąc do marketu w niedzielę i poniżając pracujących
              tam ludzi... zatanów się! świat tworzymy my, to my budujemy atmosferę własnego
              otoczenia, jaki klient taka także obsługa - nikt nie będzie pokornie stał jeśli
              Ty go będziesz opluwał jadem zakopleksienia...
              jest wiele innych rozrywek na niedzielę tylko trzeba po prostu chcieć
              • Gość: Jacek_i_Wacek Re: tylko nie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:01
                Afika uśmiechnij się zamiast się pienić to taki żarcik był moja głupawka
                satyryczna , a ty tak do siebie wszystko ;)
                Pozdrawiam
            • highmat Re: tylko nie Media Markt 08.09.06, 15:40
              ale jesteś debilem, już dawno mi tak ręce nie opadły po przeczytaniu tego co
              napisałeś, kupiję w media i to narmalne, że skoro jest kolejka to trzeba
              poczekać, bo jak chcesz się wysr.. w miejskim kiblu to musisz poczekać, az ktoś
              z niego wyjdzie, jesteś zwykłym dupkiem ty i cała twoja rodzinka i zwołaj
              jeszcze kilku twoich znajomych i idźcie do proktolaga, bo to jego marzenie
              SALA NABITA DUPKAMI
            • highmat Re: tylko nie Media Markt 08.09.06, 16:03
              I KTO TU JEST DESPERATEM??? jesteś takim kretyńskim burakiem, że jedyna rozywka
              jaka ci została to zjeść bagietkę z serem z real'a, bo i jak możesz się
              zrelaksować kiedy twój idiotyczny charakterek sprawił, że przyjaciół już nie
              masz, zażeraj dalej te bagietki z serem, tylko co zrobisz jak po bagietki
              będzie kolejka i jeszcze jedno nie wydawaj pieniędzy na bagietki tylko uciułaj
              na psychologa
              • Gość: Jacek_i_Wacek Re: tylko nie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 23:59
                highmat czytaj dokładnie, wiedział byś że to żarcik bo że satyra to byś raczej
                nie zrozumiał afice wyjaśniłem w odpowiedzi, pojeła. Pisanie też nie idzie ci
                najlepiej, daj sobie spokój. Włosy na mojej dupie dostały nieznośnego
                lewoskrętu gdy czytałem twoje wypociny. Usiądz wysoko to będziesz widział
                klawisze i to co piszesz. Jeśli natomiast chodzi o obrażanie mnie i mojej
                rodziny to wiedz iż jestem na tyle kulturalny żeby nie stwierdzać faktu
                delikatnej niedyspozycji psychicznej twojego tatusia i mamusi. Nie jest bowiem
                moim celem wyciąganie na światło dzienne twojego niedorozwoju, przecież to
                widać, więc czemu o tym jeszcze pisać. Nie będę też pisał o twoich
                skłonnościach homoseksualnych i kompleksie Edypa, bo żadna obelga z mojej
                strony pod twoim adresem nie jest w stanie ci zaszkodzić, zresztą to i tak bez
                sensu bo ty to wszystko doskonale wiesz.
                Tobie więc i tobie podobnym wyjaśniam że to co napisałem o MM i zagubionym
                niedzielnym apaczu to satyra.
                fnx1 szacunek
                highmat zdrówka psychicznego życzę.
                • jetlag7 Re: tylko nie Media Markt 09.09.06, 00:09
                  a jednak jesteś psychycznie chory i nie tylko ja to zauważyłem, a jeśli uważasz
                  że to był żarcik, to jeszcze bardziej potwierddza tweój stan umysłu, nie miałem
                  zamiaru cie obrażać , poprostu prawda w oczy kole
                  • Gość: Jacek_i_Wacek Re: tylko nie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:28
                    To o buraku to mały fragment tego co pisałem z myślą o "mrówce" ale nie oddam
                    tekstu. Oczywiście nie mogłeś przeczytać więcej wtedy może byś się uśmiał ze
                    swojej głupoty i ignorancji oczywiście ja ciebie tymi słowy też nie chciałem
                    obrazić tak po prostu jakoś wyszło.
                    Pozdrawiam
          • Gość: AFika Re: tylko nie Media Markt IP: *.radom.pl 25.08.06, 22:15
            zastanawia mnie dlaczego porównujez MediaMarkt do sklepu internetowego? czy ten
            drugi wynajmuje ogromną halę do prezentacji towaru i zatrudnia kompetentnych
            pracowników, czy umożliwia serwis na miejscu i w większości dużych miast Polski?
            czy organizuje duże promocje i dostarcza ofertę pod drzwi Twojego domu? czy
            sprzedawca poznaje Twoje potrzeby poprzez kliknięcia na stronie? rzeczywiście
            masz skalę porównawczą...
      • Gość: AFika Re: obsluga w Media Markt IP: *.radom.pl 25.08.06, 22:11
        a czemu Ci nie odpowiadały Sylwku? czy ktoś zmusił Cię do ich zakupu? jeśli
        polskie prawo zagwarantuje Ci realizację własnego widzimisię (nie podoba mi
        się....) to Media się zastosuje...
        swoją drogą przecież Media daje prawo wymiany sprzętu czego nie ma w prawie
        polskim...
    • Gość: user Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:57
      a i tak każdy tamm kupuje
    • Gość: re Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:59
      problem w tym że oni pracują dokładnie tak jak im dyrekcja każe
    • Gość: lko Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:20
      Jaka płaca taka praca
    • Gość: 789 Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:23
      Kidyś to była tak zwana książka skarg i zażaleń , proponuje tam się wpisać , na
      pewno pomoże :)))))
    • Gość: J@c Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:25
      Styl działania jest taki , najpierw wykończyć konkurencje a potem wprowadzić
      właśny styl to jest ignorancja , chamstwo , ponieważ nie mamy konkurencji to
      kupuj chamie albo spadaj .
    • Gość: gg Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:28
      Bardzo często się zdarza że towar istnieje tylko na wystawie ( stary ,
      ubrudzony) a w rzeczywistości na magazynie go nie ma .Do teg burkliwa obsługa ,
      chyłkiem unikająca spojrzenia klienta który oglada się stojąc pół godziny przed
      stoiskiem że ktoś raczy podejść.
      W sumie ja się nie dziwię , za takie marne grosze jakie się tam
      zarabia .Pozatym duża rotacja pracowników którzy nie są dostatecznie wyszkoleni.
      • Gość: kika Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:15
        zamień się kiedyś z tym pracownikiem a póżniej porozmawiajcie o "klientach"
        z którymi miałeś przyjemność żadna praca nie hańbi zapomnieli o tym wszyscy
        "polacy" pożal się boże jeden drugiego w łyżce wody by utopił zależy z której
        strony "lady stoi"
      • Gość: AFika Re: obsluga w Media Markt IP: *.radom.pl 25.08.06, 22:28
        widać jak przedmiotowo traktujesz obsługę - znaczna część pracuje tam od otwarcia...
        kika ma rację zamiń się z jakimkolwiek sprzedawcą na chociaż jeden dzień - od
        razu spokorniejesz...
      • Gość: Jeden z MM Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:22
        Pracuję od początku istnienia radomskiego MM i mogę Ci zagwarantować, że z
        odeszło i przyszło nowych pracowników nie więcej niż 10%. Pozdrawiam!!!
    • Gość: kowal Re: obsluga w Media Markt IP: *.tkdami.net 14.12.06, 19:03
      W Media Markt pracują straszne chamy. Udają, że na wszystkim się znają, a ich
      wiedza jest bardzo słaba. Chciałem kupić kiedyś tam telewizor i powiedziałem,
      że nie podoba mi się telewizor z ekranem panoramicznym, a ten co tam sprzedawał
      powiedział, że trzeba być głupim żeby się ni podobał ekran panoramiczny. Więcej
      tam nie poszedłem.
      • Gość: jojo Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:44
        ale ty to głupi jesteś że ci sie nie podoba tv panoramiczny.hahahaha
    • Gość: ala Re: obsluga w Media Markt IP: *.pr.radom.net 17.12.06, 22:26
      az jestem zdziwiona , bo ja mam zupełnie inne doświadczenia z MM. Kupowalam tam
      pierwszy raz , - lodowkę. Cena rzeczywiście byla wyzsza niz gdzie indziej ,i
      powiedzialam panu o tym .
      Poszedl do kierownika i nie uwierzycie, opuscili mi z 1690 na 1560zl.
    • Gość: adi Re: obsluga w Media Markt IP: 82.139.58.* 17.12.06, 23:27
      wielcy panowie sie znalezli przychodza z pieniedzmi na piwo a rzadaaja
      szampana.ludzie pomyslcie pracownicy zarabiaja w MM po 3,50zł na godzine trudno
      od nich oczekiwac fachowosci za takie grosze a tym bardziej obslugiwac i
      usmiechac sie do jakis nadetych frajerow.
      • Gość: mina Re: obsluga w Media Markt IP: *.internet.radom.pl 18.12.06, 07:29
        Panie przy kasach sa humorzaste zwłaaszcza taka czarna kręcona.
      • Gość: AFika Re: obsluga w Media Markt IP: *.radom.pl 22.12.06, 22:58
        o którym MM mówisz? sądząc po wymienionej stawce to mówisz o MiniMarkecie
        BIEDRONKA...;)
        Jest poza tym takie fajne powiedzenie: jaki klient - taka obsługa,
        szanowny Kliencie - nie oczekuj, jeśli poniżasz i robisz głupie niewybredne
        uwagi, fachowej obsługi i doradztwa. Jeśli odnosiłbyś się tak do piekarza, to
        ten naplułby Ci pewnie na chleb na zapleczu. Pracownicy mają stokroć więcej
        kultury niż niejeden z was.
    • Gość: klient Re: obsluga w Media Markt IP: 88.156.136.* 18.12.06, 08:16
      Ogólnie to obsługa w media jest grzeczna i miła. Niestety Pan na stoisku gdzie
      wywołuje sie zdjęcia to Buc i Cham! Troche kultury Macho! Wyjasnienie czegoś
      klientowi nie boli, uwierz! Pozytywne odczucia ze stoisk: Płyty CD, radia
      samochodowe, telewizory, biuro obsługi klienta... ten podobno niemiły w
      okularach okazał się bardzo miły!
    • Gość: /me Re: obsluga w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 17:31
      kto kupuje w mm?
      ten sklep sluzy tylko i wylacznie do ogladania towarow. Ceny z kosmosu.
      Np. okap amica...w mm 2890 w sklepie inetowym, wraz z przesylka 1880... yamaha
      pianocraft..tez sporo drozsza nizw sie\ci..olac MM
      • Gość: m uwaga na ceny IP: *.infoplus.com.pl 24.12.06, 13:42
        Przedswiateczny szal zakupow powoduje,ze nie jestesmy w stanie kontrolowac cen,
        ktore wybijaja kasjerki w kasach Media Markt. Okazuje sie,ze kazda z rzeczy,
        ktore kupilam miala inna cene na rachunku od tej, ktora widzialam na polce
        sklepie. Uwazajcie na ceny w Media Markt!!! Sa inne niz to jest napisane na
        polkach, sa wyzsze przy kasie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka