Gość: Mili IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 13:58 ...b. Minister Sprawiedliwości - czy ktoś miał z tym Panem bezpośredni lub bliższy kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktos Re: Prok. Iwanicki IP: *.radio.rekord.fm 25.10.01, 08:26 Tak. A skąd to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Prok. Iwanicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 11:50 Oceniam Go b. pozytywnie, chciałabym dowiedzieć się o Nim więcej (np. co o nim myślą krajanie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 14:04 Ty chyba wiesz coś więcej, napisz to co możesz. Interesuje mnie np. czy wizerunek publiczny Iwanickiego bardzo różni sie od prywatnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modaR Re: Prok. Iwanicki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 13:28 Bardzo dobry polityk i orator.Szkoda tylko , że tak mało angażuje się na naszym podwórku.Chyba , że specyfika jego zawodu nie pozwalała na bardziej widoczne angażowanie się.Mam nadzieję , że zaangażuje się w wybory samorządowe.Dla mnie jest gościem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 14:00 Znasz Go tylko z telewizji czy może spotkałeś kiedyś "na jednej z radomskich ulic", w Jego biurze notarialnym? Odpowiedz Link Zgłoś
rubikon! Re: kto bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień. 27.10.01, 10:32 Śmieszą mnie faceci , którzy strofują swoich kolegów publicznie za męskie słabości .Jednocześnie robią z tego temat zastępczy zamiast przyjrzec się pracy radomskich sądów i niezdrowej atmosfery czystek personalnych w najgorszym stalinowskim stylu tam panującym.P.Iwanicki rzucił kamień , a lawina ruszyła , miernoty podniosły głowy i trwa polowanie na czarownice i kozły ofiarne . Przykład proszę , pan sędzia Kępiński . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Prok. Iwanicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 08:41 Bardzo proszę o wypowiedź kogoś, kto zna Iwanickiego osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Prok. Iwanicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 13:26 Nie chcecie gadać, to pozdrawiam Pana Iwanickiego i wszystkich w Radomiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylvio Re: Prok. Iwanicki 05.11.01, 11:49 Ostatnią decyzją ministra Iwanickiego było podwyższenie opłat notarialnych. Jak ktoś już wspomniał Iwanicki jest notariuszem. Bez komentarza (choć oczywiście pewnie jakieś padną). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Prok. Iwanicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 15:12 Skąd wiesz o tej decyzji? Ja słucham wszystkiego i czytam, co dotyczy Iwanickiego i nie słyszałam wczesniej o takiej jego decyzji... Odpowiedz Link Zgłoś
sylvio Re: Prok. Iwanicki 05.11.01, 16:15 Polecam sobotnio-niedzielne wydanie �Gazety Wyborczej�, artykuł Dominiki Wielowieyskiej pt. �Notariusz się ceni� na stronie 26. Jest też tam riozmowa z prezesem Krajowej Rady Notarialnej, a na stronie 2 komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Prok. Iwanicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 15:31 Może jakieś refleksje w zwiazku ze sprawą Kaucza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modaR Re: Prok. Iwanicki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 16:04 Mili, refleksje są takie , że środowisko to, jak również inne elitarne, nadal okupowane są przez dyspozycyjnych prokuratorów , sędziów , lekarzy. Tworzy się, nie wiedzieć czemu i po co , jakieś elitarne Rady Adwokackie , Prokuratorskie , Sędziowskie i Lekarskie tylko po to , żeby w odpowiednim momencie wystosować pismo z obroną tego czy tamtego. Przykład pana Kaucza, sędziego z Gdańska , który - za demonstrację obywatela przejawiającą się wypuszczeniem świni w mieście skazał go na 2 lata więzienia - jest dobitnym przykładem na to , że czeka nas jeszcze daleka droga do oczyszczenia tak szacownych instytucji jak Sąd i Prokuratura ze wszystkich plew i śmieci. Łudziłem się , że - pomimo krótkiego czasu urzędowania - chociaż spróbuje dokonać tego min. Iwanicki. Jego przykład potwierdził stare powiedzenie: kruk krukowi oka nie wykole lub (mówiąc językiem niejakiego szczerego z tego portalu) kurwa kurwie łba nie urwie (przepraszam za ostatnie sformułowanie , ale chciałem być dobrze zrozumiałym przez wszystkich , a przecież różni trafiają się na tym portalu np. patrz post dot. dresiarzy). Odpowiedz Link Zgłoś
polikarp Re: Prok. Iwanicki 16.11.01, 19:45 Pana Iwanickiego i p. Kaucza łączy pewna wspólnota losów. Pierwszy z nich tuż po stanie wojennym organizował reżimowe związki zaw. prokuratorów. To p. Iwanicki zresztą awansował Kaucza do Prokuratory Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś