Gość: gg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:43 gdzie można jeszcze zapisać dzieci na półkolonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:40 i naprawdę nikt nie wie która szkoła organizuje półkolonie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.06.06, 21:56 Młodzieżowy Dom Kultury na ul. Słowackiego organizuje półkolonie.Moje dzieci korzystają już od 4 lat z ich oferty, są zachwycone. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:40 niestety moje dzieci zostały pozbawione tejże przyjemności dzięki beztroskiej pani, której pomyliły się miesiące. Wkurzyłam się z lekka. Skutek jest taki, że muszę poszukiwać półkolonii w niesprawdzonych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 20.06.06, 22:34 półkolonie, kolonie, wczasy pracownicze, gdzie te czasy się podziały. Moje dzieci rok rocznie jeżdziły na kolonie letnie nad morze, ferie zimowe w góry, a teraz wnuczki przed blokiem wśród smierdzących spalin a pracowałam w Radoskórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusia Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.udn.pl 21.06.06, 19:30 półkolonie organizuje PSP nr 1 na ulicy Odrodzenia, ale nie znam szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 09:42 PSP Nr 9 na Ustroniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.pip.gov.pl / 212.69.68.* 22.06.06, 14:56 Polecam półkolonię organizowaną przez Skansen - Muzeum Wsi Radomskiej. Nie wiem, czy w tym roku również są organizowane. Moja córka była dwa lata temu, była zachwycona. Niecodzienne zajęcia: lepienie z gliny, pływanie łódką po stawie, przejażdżka na przyczepie z sianem, zwiedzanie obiektów, do których dla innych zwiedzających nie ma wstępu. Jest ograniczenie wiekowe, ale nie pamiętam jakie. Moja córka miała 10 lat. Tylko proponuje się szybko zdecydować, bo liczba miejsc jest ograniczona - jeden turnus tygodniowy w lipcu i jeden w sierpniu /chyba, że coś się zmieniło/. Aha! Dziecko trzeba samemu dowieźć i odebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
0404h1 Re: półkolonie!!!!!!! 22.06.06, 15:39 najlepiej wejść na stronę www.radom.pl tam są wykazy gdzie są organizowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:13 PSP nr 6 - bardzo fajne kolonie... Odpowiedz Link Zgłoś