Dodaj do ulubionych

półkolonie!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:43
gdzie można jeszcze zapisać dzieci na półkolonie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:40
      i naprawdę nikt nie wie która szkoła organizuje półkolonie????
      • Gość: Nika Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.06.06, 21:56
        Młodzieżowy Dom Kultury na ul. Słowackiego organizuje półkolonie.Moje dzieci
        korzystają już od 4 lat z ich oferty, są zachwycone. Polecam
        • Gość: gg Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:40
          niestety moje dzieci zostały pozbawione tejże przyjemności dzięki beztroskiej
          pani, której pomyliły się miesiące.
          Wkurzyłam się z lekka.
          Skutek jest taki, że muszę poszukiwać półkolonii w niesprawdzonych miejscach.
    • Gość: Aśka Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 20.06.06, 22:34
      półkolonie, kolonie, wczasy pracownicze, gdzie te czasy się podziały. Moje
      dzieci rok rocznie jeżdziły na kolonie letnie nad morze, ferie zimowe w góry, a
      teraz wnuczki przed blokiem wśród smierdzących spalin a pracowałam w Radoskórze.
      • Gość: jusia Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.udn.pl 21.06.06, 19:30
        półkolonie organizuje PSP nr 1 na ulicy Odrodzenia, ale nie znam szczegółów
        • Gość: Maja Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 09:42
          PSP Nr 9 na Ustroniu
    • Gość: mama Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.pip.gov.pl / 212.69.68.* 22.06.06, 14:56
      Polecam półkolonię organizowaną przez Skansen - Muzeum Wsi Radomskiej. Nie wiem,
      czy w tym roku również są organizowane. Moja córka była dwa lata temu, była
      zachwycona. Niecodzienne zajęcia: lepienie z gliny, pływanie łódką po stawie,
      przejażdżka na przyczepie z sianem, zwiedzanie obiektów, do których dla innych
      zwiedzających nie ma wstępu. Jest ograniczenie wiekowe, ale nie pamiętam jakie.
      Moja córka miała 10 lat. Tylko proponuje się szybko zdecydować, bo liczba miejsc
      jest ograniczona - jeden turnus tygodniowy w lipcu i jeden w sierpniu /chyba, że
      coś się zmieniło/. Aha! Dziecko trzeba samemu dowieźć i odebrać.
    • 0404h1 Re: półkolonie!!!!!!! 22.06.06, 15:39
      najlepiej wejść na stronę www.radom.pl tam są wykazy gdzie są organizowane
      • Gość: Paweł Re: półkolonie!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:13
        PSP nr 6 - bardzo fajne kolonie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka