Dodaj do ulubionych

sala w Bartodziejach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 09:39
Co sądzicie o sali weselnej w Bartodziejach, włąśnie poszukuję sali i ta mi
się nawet spodobał, przestronna z dobrym zapleczem kuchennym. Prosze o jakieś
opinie na temat tej sali oraz właścicielu.
Obserwuj wątek
    • kocis74 Re: sala w Bartodziejach 03.04.07, 14:14
      Grałem na tej sali. Bardzo fajna sala i miły właściciel. Niestety nic więcej nie
      pomogę bo tam pracowałem a nie robiłem swoje wesele. Ale wszystko wyglądało
      bardzo fajnie.
      Pozdrawiam
      Grzesiek
      zespolbajka.wizytowka.pl
      • Gość: ewelina Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:36
        Nie byłam tam, ale blisko masz tez dom weselny w Goździe, z właścicielem mozna
        się dogadac w każdej sprawie, my bylismy bardzo zadowoleni. Nawet nasze
        kucharki chwaliły ten lokal.Popytaj
        • Gość: imili86 Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 14:33
          a można wiedzieć jakis adres w Goździe bo ja nie jestem z Radomia a ze śląska i który gózd bo słyszalam ze sa dwa jakaś strona www jest moze??
          • Gość: ewelina Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:18
            To jest w tym Goździe w kierunku Zwolenia,jeśli o tym słyszałaś.
            Tel. (048)3202035. Bo jest też w kierunku Warszawy i tam jest strona
            www.domweselny.gozd.com.pl na stronie są telefony. trzeba sobie obejrzeć bo
            kazdy ma inne poglady i wymagania. jedni chcą Mariota a innym wystarczy dom
            weselny.
            • Gość: imili86 Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:51
              nie nie ja nie mam wymagan wlasnie chce sale weselna no wlasnie stronke mam do tego z gozdu w strone wawy ale wolalabym tego w strone zwolenia gdyż w okolicach zwolenia mam cala rodzinke tam tez bedzie slub dokladnie tczów wieć blizej :)
              • Gość: imili86 Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:53
                a i jeszcze jedno nie wiesz czy może gdzies są do obejrzenia fotki z tej sali w Gozdzie w kierunku zwolenia??
                • Gość: ewelina Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 12:50
                  nistety nie wiem gdzie mozna obejrzeć fotki z sali w Goździe, ale jeśli Twój
                  chłopak jest z okolic Tczowa to niech tam podjedzie i obejrzy. Właściciel jest
                  naprawdę spoko i nie będzie z tym problemu. Tam jest niedrogo a dosyć
                  przyjemnie.
              • kocis74 Re: sala w Bartodziejach 13.05.07, 19:44
                W tamtych okolicach to lepsza sala jest w Klwatce. Gram po weselach i grałem na
                wszystkich w tamtej okolicy i ta w Klwatce jest najlepsza zdecydowanie.
                Pozdrawiam
                Grzesiek
                www.bajka.muzyka.pl
                • Gość: imili86 Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:37
                  hmm a jest jakaś stronka zdjęcia?? namiar??
                  • kocis74 Re: sala w Bartodziejach 13.05.07, 21:49
                    Sala nazywa się Patio. Namiarów na nią nie mam. To jest w Klwatce w pewnej
                    odległości od drogi Radom-Zwoleń. To jest chyba najlepsza sala w okręgu radomskim.
                    • Gość: Pablo Re: sala w Bartodziejach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 09:12
                      dom weselny Patio jest za stacja paliw Satal przy trasie Radom-Zwoleń, byłem
                      tam kilka lat temu na stodniówce, było całkiem fajnie. A jeżeli chodzi o wesele
                      to kwestia gustu i upodobań.
                  • Gość: Karol Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 12:57
                    Miałem wesele w Patio i totalna porażka. Może i ładnie tam jest, ale drogo i
                    nic do domu nie mogłem zabrać. Tragedia.Dość,że płace to powinienem tez chyba
                    wymagać. Najlepiej jest organizowaćsamemu wesele.Drugi raz juz nie płaciłbym od
                    osoby. To jest czysty wyzysk ludzi. CZasem się mysli a wszystko bedzie z głowy,
                    a tymczasem traci sie dużo pieniążków cieżko zapracowanych. Łatwo pisać takiemu
                    z orkiestry, jak za to że gra dostaje kase, naje się, napije na takim weselu i
                    jescze do domu dostanie od mlodych.
                    • Gość: imili86 Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:33
                      no dlatego bym chciala wlasnie robic wesele organizujać sama a nie płacic od pary szukam typowej sali a nie gdzie sie placi od pary :) ..Ps.Moj narzeczony tez ma Karolek na imie:D
                    • Gość: karol Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 17:12
                      no widzisz wszystkie Karole to fajne chlopaki!
                      Polecam Ci sale Goździe,byłem tam wczoraj z bratem, on zamówił sobie tą
                      sale.Jest bardzo dobre zaplecze kuchenne i dwie ładne sale,prking ogrodzony i
                      taras, fajne oczkowodne z mini wodospadzikiem. Odobało mi się. A co
                      najważniejsze mozna wynająć i zrobić poprawiny. traz jest tam bardzo fajny
                      wystrój.Baaardzo mi sie podobał.Pozdrawiam i życze szczęścia.
                      • Gość: imili86 Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 17:16
                        a mają jakaś stronke nie wiesz może...i jaka jest cena tam...no i wiesz ile Twoj brat przed slubem zamawia :)
                        • Gość: karol Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:58
                          Płaci 2100 tys.w tym są wszystkie opłaty(prąd,gaz,wywóz śmieci), no niewiem co
                          tam jeszcze ale w tej cenie jest wszystko. Mój brat robi też poprawiny, bo
                          wiadomo,że zostanie jedzonko,a szkoda żeby się zmarnowało dopłaca symboliczne
                          100zł. W okolicy jest to najtaniej bo oglądałi w wielu miejscach. Jest jeszcze
                          tańsza sala w Podgórze, ale to jest zrobione z jakiejs obory czy stodoły a
                          tańce są w namiocie,a taniej z 200 zł. To zupełnie się nie przekłada na to.
                          Strony internetowej ten lokal nieposiada, ale można wspomnieć właścicielowi o
                          tym pomyśle.Pozdarwiam.
                          • Gość: imili86 Re: sala w Bartodziejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:33
                            dziękuje Ci Karolku za informację :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka