magdeczka27 04.11.06, 19:09 chcialam zalozys sobie swoja sygnaturke,ale nie wiem jak mam nadzieje,ze ktos ma dobre serduszko i pomoze bede bardzo wdzieczna jakos sie odwdziecze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Magda 04.11.06, 19:28 Chcesz sobie zrobic sygnaturke, czy zalozyc wizytowke ? To sa dwie odrebne rzeczy. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 04.11.06, 21:07 wizytowke pomozesz mi jesli tak to napisz mi w meilu to taka malacaga z gory wielkie dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Magda 04.11.06, 22:32 Przeczytaj sobie dokladnie ponizszy post Aniola: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=51052463&a=51175102 Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Jesli chodzi o zalozenie sobie sygnaturki to: 16.11.06, 12:54 Nad nazwa Radio Chicago Forum jest pasek z narzedziami,a mianowicie:"Fora prywatne","Fora regionalne"....."Moje forum" itd.Klikasz w "Moje Forum",powinna Ci sie pojawic strona w formie ankiety znowNa samym dole otwratej strony jest miejsce na sygnaturke,w ktora wpisujesz,to co chcesz by sie pojawialo.Acha,sygnaturka moze miec tylko cztery linijki inaczej bedzie urwana.Kazda zmane musisz zapisac.Aby pprzekonac sie jak sygnaturka wyglada i czy wogole wyszla,mozesz sprawdzic to piszacz posta na forum testowym,link ponizej: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 PS.Mysle,ze to co napisalam jest w pewien sposob zrozumiale Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Jesli chodzi o zalozenie sobie sygnaturki to: 16.11.06, 14:17 o mamo ale tego jest ale wielkie dzieki aniolku moze sie usmiechne do ciebie i pomozesz mi co ty na to kurcze spodobaly mi sie bardzo wasze nie wspomne juz o blogu kurcze czemu ja taka nie kumata pewnie przez ta jesien zaczekam sobie do wiosny zartuje teraz Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie ma za co.Polecam sie na przyszlosc:) 16.11.06, 14:23 A co nie pomoglam??? Wydaje mi sie,ze to co napisalam,jest w miare proste krok po kroku Jesli,nie to ja nie wiem jak inaczej to wytlumaczyc,no chyba,ze....ze zrobimy tak jak kiedys ja,jak mialam problem z zaladowaniem zdjecia pierwszy raz do wizytowki??Ale to powinno juz wyjsc od Ciebie. Odpowiedz Link