Dodaj do ulubionych

kto mi pomoze

04.11.06, 19:09
chcialam zalozys sobie swoja sygnaturke,ale nie wiem jak mam nadzieje,ze ktos
ma dobre serduszko i pomoze bede bardzo wdzieczna jakos sie odwdziecze
Obserwuj wątek
    • cuski Magda 04.11.06, 19:28
      Chcesz sobie zrobic sygnaturke, czy zalozyc wizytowke ?
      To sa dwie odrebne rzeczy.
      • magdeczka27 Re: Magda 04.11.06, 21:07
        wizytowke pomozesz mi jesli tak to napisz mi w meilu to taka malacaga z gory
        wielkie dzieki
        pozdrawiam
        • cuski Re: Magda 04.11.06, 22:32
          Przeczytaj sobie dokladnie ponizszy post Aniola:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=51052463&a=51175102
          • zbuntowany8aniol Jesli chodzi o zalozenie sobie sygnaturki to: 16.11.06, 12:54
            Nad nazwa Radio Chicago Forum jest pasek z narzedziami,a mianowicie:"Fora
            prywatne","Fora regionalne"....."Moje forum" itd.Klikasz w "Moje Forum",powinna
            Ci sie pojawic strona w formie ankiety znowsmileNa samym dole otwratej strony jest
            miejsce na sygnaturke,w ktora wpisujesz,to co chcesz by sie
            pojawialo.Acha,sygnaturka moze miec tylko cztery linijki inaczej bedzie
            urwana.Kazda zmane musisz zapisac.Aby pprzekonac sie jak sygnaturka wyglada i
            czy wogole wyszla,mozesz sprawdzic to piszacz posta na forum testowym,link
            ponizej:
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1
            PS.Mysle,ze to co napisalam jest w pewien sposob zrozumialesmile
            • magdeczka27 Re: Jesli chodzi o zalozenie sobie sygnaturki to: 16.11.06, 14:17
              o mamo ale tego jest ale wielkie dzieki aniolku moze sie usmiechne do ciebie i
              pomozesz mi co ty na to kurcze spodobaly mi sie bardzo wasze nie wspomne juz o
              blogu kurcze czemu ja taka nie kumata pewnie przez ta jesien zaczekam sobie do
              wiosny zartuje teraz
              • zbuntowany8aniol Nie ma za co.Polecam sie na przyszlosc:) 16.11.06, 14:23
                A co nie pomoglam???
                Wydaje mi sie,ze to co napisalam,jest w miare proste krok po krokusmile
                Jesli,nie to ja nie wiem jak inaczej to wytlumaczyc,no chyba,ze....ze zrobimy
                tak jak kiedys ja,jak mialam problem z zaladowaniem zdjecia pierwszy raz do
                wizytowki??Ale to powinno juz wyjsc od Ciebie.
              • cuski Magda 17.11.06, 00:40
                Postepuj krok po kroku, tak jak napisal Ci Aniol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka