izuka3 15.04.07, 23:16 Szukam specjalisty zajmującego się problemami bulimii,anoreksji, niskiej samooceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: anoreksja, bulimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:40 no to musisz znaleść psychiatre lub dobrego psychologa,ja taz mam problem , troche inny i wiem jak trudno isc do lekarza, puki co sama musze cos z soba zaczac robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: anoreksja, bulimia IP: *.tkdami.net 17.04.07, 07:26 Myślę, że powinnaś swe pierwsze kroki skierować do przychodni na okulickiego, tam Ci udzielą pomocy i wszelkich informacji. Dobrze, że zdecydowałaś się coś z tym zrobić. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izuka3 Re: anoreksja, bulimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:41 wola łabym zacząć od dobrego psychologa. jeżeli ktoś ma jakiś namiar bede wdzieczna za informacje. dziekuje za wsparcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: anoreksja, bulimia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:09 up! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :I Re: anoreksja, bulimia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 20:17 W Radomiu nie ma takiego specjalisty. Najbliższa pomoc w Kielcach. Trzeba zacząć od psychiatry, nie psychologa. On Cię pokieruje dalej. Odszukaj Prokopczyka (starego!). Odpowiedz Link Zgłoś