believe7 13.09.07, 13:55 Kiedyś przyjmował w przychodni na ul. Okulickiego. A teraz gdzie przyjmuje? Może ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.vel.misiek Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 13.09.07, 17:59 Chyba poszedł do pudła w związku z aferą w ZUS, ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj IP: *.rad.vectranet.pl 13.09.07, 18:32 juz daaawno wyszedl z aresztu Odpowiedz Link Zgłoś
believe7 Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 13.09.07, 18:51 wiem,że na pewno przyjmuje, tylko nie wiem cholera gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 13.09.07, 19:40 potrzebujesz szybkiej renty lub coś....? :) żartowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: believe7 Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: believe7 Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 22:33 Nie baranie, potrzebuję pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 14.09.07, 00:08 Ależ Ci "pojechała" michale!! :) Tak, pomocy dziewuszyna potrzebuje z pewnością... Bywaj zdrowa believe7, I believe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika do lilabaj IP: *.tkdami.net 14.09.07, 11:01 Ty jesteś tuman, tylko tak Cię można nazwać. Albo jeszcze:ciemniak, organiczony umysł, moher. Jesli śmieszy Cię to, że ktoś szuka pomocy psychiatry to wystawiasz sobie marne świadectwo. Ręce człowiekowi opadają, jak coś takiego czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: ? 14.09.07, 11:15 Ty też masz problemy z nerwami widzę? Dziecino!! Zastanów się co piszesz? Powodzenia w szukaniu swojego psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 14.09.07, 10:58 michal.vel.misiek napisał: > potrzebujesz szybkiej renty lub coś....? > > :) żartowałem Im wieksza miernota tym latwiej jej przychodzi obrzucanie innych blotem. Znasz tego czlowieka skoro tak latwo przychodzi ci osadzenie go ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mink Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj IP: *.00b.radom.pilicka.pl 14.09.07, 12:04 Na Orląt Lwowskich w przychodni MSWiA. zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 14.09.07, 10:50 Jakis czas temu (ostatni raz bylem tam okolo roku temu) przyjmowal na Orlat Lwowskich w Poliklinice Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 14.09.07, 11:56 Wykaż człowieku, gdzie, w którym miejscu go osądziłem? Prasa swego czasu podała, że został aresztowany w związku z aferą w ZUSie. To jest fakt i nie podlega żadnej dyskusji. Poza tym nerwowe podejście niektórych osób do tematu wydaje niestety negatywne świadectwo o nich samych. Nikogo w tym wątku nie obraziłem, natomiast na moją głowę posypał się grad wyzwisk. Ludzie!!! Czy wy macie rozum w głowach? Czytając obelżywe pod moim adresem wypowiedzi sam się zastanawiam, jak mogę wam pomóc. Odpowiedź jest prosta; poszukajmy razem pana Prokopczyka. Jeśli wizyta u niego rozpuści beton zalegający w waszych głowach to będzie warto. Lila thx za obronę mego imienia, kiedy mnie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 14.09.07, 12:23 > potrzebujesz szybkiej renty lub coś....? Moim zdaniem to ferowanie opinii o kims. W dodatku o kims o kim nie masz bladego pojecia. Tak sie sklada ze mialem okazje poznac p.Prokopczyka prywatnie i mam o nim jak najlepsze zdanie. O tym czy ktos bral lapowki czy nie decyduje sad. A jesli uwarzasz ze to byl zart to bardzo mierny. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 14.09.07, 12:37 O Jezu! No przecież michal.vel.misiek zaznaczył, że "się może mylić", potem - że żartował! Dobre i to! Wielu nie potrafi przyjąć nawet TAKIEJ postawy na forum tylko rzuca na chama bezpodstawne oskarżenia... Wielu też jak widać nie potrafi czytać całości ze zrozumieniem (oklepany zwrot ale wciąż na czasie, echhh). Obyś nie musiał wracać do tego Prokopczyka na leczenie emy_grancie... Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j PS. 14.09.07, 12:39 O ile się u niego wcześniej leczyłeś, of kors. z r o z u m i a ł e ś c z y m a m p o w t ó r z y ć????? Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sre:Sre: 14.09.07, 12:58 Najpierw cos chlapnac ozorem, a pozniej baknac sorki, smrod i tak pozostanie - postawa godna naszych obecnych elit politycznych. Zastanawiam sie biedactwo jak ty sie odnajdujesz z ta swoja polska mentalnoscia na wyspach, siedzisz pewnie godzinami przed kompem i to cale twoje zycie towarzyskie. Miejscowi maja pewnie niezla polewke z ciebie jak starasz sie byc bardziej angielska od nich i jak starasz sie udawac angielski akcent. Latasz na najtanisze wakacje z najgorszych biur podrozy na Ibize ze stadem obzygancow angielskich i uwarzasz sie za swiatowa. Niech zgadne:wsrod Polakow na wyspach pewnie tez nie masz za duzo znajomych. Jestes zarozumiala i zadufana w sobie a ten sposob nie zdobywa sie zaufania ludzi. Co do uwaznego czytania: chyba zaznaczylem ze moja znajomosc miala charakter prywatny. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sre:Sre: 14.09.07, 13:24 Człowieku widzę, że masz problemy nie tylko z obsługą klawiatury typu "qwerty", ale z podstawowymi operacjami myślowymi. Imputujesz mi czyny, których nie popełniłem Zresztą kto by chciał się przyznać do swojego wieku po wypisywaniu takich bredni. Najpierw cos chlapnac ozorem, a pozniej baknac sorki, smrod i tak > pozostanie - postawa godna naszych obecnych elit politycznych. gdzie napisałem, że przepraszam za coś czego nie uczyniłem? Gdzie coś nieopatrznie chlapnąłem? Nawet nie potrafisz się do tego przyznać, że czytasz bez zrozumienia. > Zastanawiam sie biedactwo jak ty sie odnajdujesz z ta swoja polska > mentalnoscia na wyspach, siedzisz pewnie godzinami przed kompem i to > cale twoje zycie towarzyskie. Miejscowi maja pewnie niezla polewke z > ciebie jak starasz sie byc bardziej angielska od nich i jak starasz > sie udawac angielski akcent. Latasz na najtanisze wakacje z > najgorszych biur podrozy na Ibize ze stadem obzygancow angielskich i > uwarzasz sie za swiatowa. Niech zgadne:wsrod Polakow na wyspach > pewnie tez nie masz za duzo znajomych. Jestes zarozumiala i zadufana > w sobie a ten sposob nie zdobywa sie zaufania ludzi. Co do uwaznego > czytania: chyba zaznaczylem ze moja znajomosc miala charakter > prywatny. Muszę się podzielić z wami pewnym odkryciem chociaż dla większości jest to znane. Jeżeli ktoś nie potrafi merytorycznie odpowiedzieć na zarzuty zawsze stara się uderzyć w sferę personalną, żebyś emygrancie zrobił to w sposób fachowy i nie budzący większych zastrzeżeń. Twoja wypowiedź niestety obnaża ubogi intelekt jakim dysponujesz, ale to już Twój problem nie lilabaj, mój czy tym bardziej wspomianego tutaj p. Prokopczyka. Wracając do tego lekarza, piszesz, że znasz go prywatnie i sądząc z ciężkiego tonu wypowiedzi jesteś zadowolony z tej znajomości. Znam osobę, ktora stykała się z wyżej wymienionym nie tylko w sferze prywatnej, ale i zawodowej niestety jej wypowiedzi o tym lekarzu są zgoła odmienne od Twoich. Ponieważ mam do tej osoby pełne zaufanie dlatego pozwoliłem sobie na niewybredny żart. Ale to też nie Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sre:Sre: 14.09.07, 13:55 Nie ma kloptow z klawiatura tylko angielskiego XP z niezainstalowanymi polskimi znakami. Wydaje ci sie ze masz prawo powiedziec o kims ze jest lapownikiem bo tak slyszales?? To sie nazywa pomowienie. Nawet jesli przedstawiasz w formie zartu. Do takiej narracji przyzwyczaily mnie nasze elity - jesli chcesz moge ci pare przykladow analogicznych podac. Co do atakow personalnych nie dotyczyl ciebie tylko wacpanny lilabaj, ktorej pogardy dla kazdego kto ma inne zdanie niz ona zniesc nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 14.09.07, 14:10 To może sobie wyjaśnimy coś, ale prywatnie, co? No chyba że chcesz, żeby wszyscy się właśnie w tym wątku przekonali (po raz kolejny na forum) o Twojej beznadziejności i wsiowym (bez urazy dla mieszkańców wsi) podejściu? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sre:Sre: 14.09.07, 14:20 Nie czepiam się braku polskich znaków w wyprodukowanym przez Ciebie tekście tylko braku związku z nim, a realną rzeczywistością. Nie widzę odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania, zresztą wcale mnie to nie dziwi. Taka specyfika niektórych użytkowników tego forum. Powtórzmy to jeszcze raz gdzie napisałem że wyżej wymieniony lekarz jest łapownikiem? Odpowiedź: nigdzie! To jest Twój problem widzisz na ekranie tekst, którego w rzeczywistości nie ma. Jeśli znasz tego lekarza prywatnie i masz o nim dobre zdanie to go broń, bo masz do tego prawo. Natomiast sposób w jaki to robisz niestety nie świadczy o Tobie pozytywnie. Jeśli byś reprezentował chociaż minimalny poziom kultury i intelektu umiałbyś dać upust czy to w formie żartu bądź merytorycznej refleksji swojemu niezadowoleniu. Tymczasem popisałeś się ignorancją, bujną wybraźnią i brakiem jakiegokolwiek klucza w rzekomej obronie niewinnego lekarza (w którego niewinność osobiście nie wierzę). Jeśli uważasz, że pomówiłem Twojego znajomego zgłoś to prokuraturze wszak to obywatelski obowiązek. Nawet wiem jaką dadzą Ci odpowiedź. Jeśli chodzi o Twój tekst pod adresem Lillabaj. To przeczytaj go jeszcze raz, może sobie uświadomisz bezsensowność tej wypowiedzi i przeprosisz kobietę. Takie teksty to możesz sypać swoim funflom po kilku browarach, a nie osobie tym bardziej kobiecie, której na oczy nie widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sre:Sre: 14.09.07, 14:40 > potrzebujesz szybkiej renty lub coś....? Mozesz mi wyjasnic w takim razie ten zart bo jesli nie dotyczyl tego ze wyzej wymieniony dr moze cos w tej sprawie zrobic (miedzy wierszami za blizej nieokreslone korzysci) to go nie zrozumialem Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sre:Sre: 14.09.07, 14:50 A widzisz jednak zrozumiałeś. :) Pod wypowiedzią, którą skopiowałeś widnieje dopisek ":) żartowałem", czego zapomniałeś dodać. Osoby, które nie są emocjonalnie związane z p. Prokopczykiem i aferą zazwyczaj zinterpretują to w żartobliwy sposób. Jeżeli zestawisz tą myśl z pozostałymi, które zawiera ten wątek i są sygnowane moim nickiem to nie znajdziesz tam żadnego osądu lekarza bądź czynności, których mógł dokonać. Jeszcze raz. Dodatek "żart" każe traktować tą wypowiedź w sposób ironiczny a nie dosłowny. Capisco? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j [...] 14.09.07, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: 14.09.07, 15:09 Bądźmy spolegliwi. Wraz z przyrostem wypowiedzi emygranta zmniejsza się ilość jadu wylewanego spod tego nicka. Ergo jakiś postęp jest :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sre:Sre: 14.09.07, 15:05 wiec jednak zasugerowales ze byl lapownikiem czy nie??? w zarcie Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sre:Sre: 14.09.07, 15:12 Pochwaliłem dzień przed zachodem słońca! żartowałem? Odpowiedz emygrancie masz jeszcze szansę na rehabilitację. Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sre:Sre: 14.09.07, 15:21 Rzecz nie dotyczy formy tylko tresci: byla w twoim zarcie taka sugestia czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j [...] 14.09.07, 14:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j [...] 14.09.07, 14:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: 14.09.07, 15:14 To juz nie jest twoja imprezowa mekka?? Analiza aczkolwiek chamska okazala sie trafna. W Polsce nie moglas sie odnalesc a teraz tym bardziej na wyspach. Wszedzie ludzie cie tak samo odbieraja jako sztuczny wytwor wlasnego wielkiego mniemania o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Analiza? - nowe, trudne słowo. 14.09.07, 15:17 W tym poście przegiąłeś. Wyraziłem pewną nadzieję dwa posty temu niestety nie doczekała spełnienia. Na Twoim miejscu przestałbym używać tego nicka, żeby w przyszłości nikt nie kojarzył Cię z tym wątkiem. No comments! Odpowiedz Link Zgłoś
emy_grant Re: Analiza? - nowe, trudne słowo. 14.09.07, 15:28 Nie wiem czy czytales wczesniejsze posty tej chodzacej frustracji. Proponuje poczytac starsze watki np. o petycji do trybunalu sprawiedliwosci albo inne. W jaki sposob pani lilabaj traktuje swoich adwersazy. Jej opowiesci jak wspaniale zna angielski (az rodowici Anglicy nie moga sie nadziwic), jak jest madra i gdzie to nie byla (Ibiza imprezowa mekka). Z nia sie nie da dyskutowac - zawsze jest ten sam schemat. Najpierw post : ale jestes beznadziejny a potem steki wyzwisk. Ta "analiza" trzyma sie tylklo poziomu jej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 14.09.07, 15:41 Aj tam, misiek, on też ma prawo do wyrażania własnego zdania. Dla mnie jest jednak w tym momencie również esencją tego twora internetowego zwanego trollem, więc uważam, że szkoda czasu... Samo "zdechnie", jak mawiają. Źle widać na niego wpływa kultura francuska... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Jezu, co za kretyn! 14.09.07, 15:27 Wiesz co? Jedynie pisać w miarę bez błędów ortograficznych Ci się udało. Nie będę się dzielić z Tobą swoimi planami co do Ibizy, ogólnymi spostrzeżeniami dnia codziennego czy przywoływać osądów ludzi (wielu narodowości), z którymi pracuję lecz nie tylko, bo do poziomu pustki emocjonalnej z Twoim hostowaniem zniżać się więcej nie będę. Ale to swoją drogą ciekawe - kultura francuska i jej udział w zaburzeniach intelektualno-fizycznych u ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 14.09.07, 12:05 A oto wyniki poszukiwań: www.cskmswia.pl/index.php?option=content&task=view&id=42&Itemid=51 jak widać p. Prokopczyk nadal przyjmuje w poliklinice przy Orląt Lwowskich. Strona aktualizowano ostatni raz we wrześniu bierzącego roku. Gabinet Specjalistyczny lek. med. Tadeusz Prokopczyk - Psychiatra Usługi - Medyczne 26-600 Radom, ul. Traugutta 54/25 tel. 048 362 25 73 kom. 608 284 037 www.zakupy.radom.pl/uslugi_medyczne_gabinet_specjalistyczny_lek_med_tadeusz_prokopczyk__psychiatra,firma,2,389,14249.html P.S. Życzę udanej kuracji. Pozdrawiam cyt. "wychowanych użytkowników forum" (p. J. Kowalski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj IP: *.tkdami.net 14.09.07, 14:22 dr Tadeusz Prokopczyk to ojciec dr Pawla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj IP: *.12.radom.pilicka.pl 14.09.07, 15:37 jejku ludzie ale z was prostaki!!w tytule zostało zawarte pytanie,czy nie wstarczy zwyczajnie odpowiedzieć gdzie przyjmuje??!! ale niee...lepiej wchodzić w durną dyskusje wrzucając sobie publicznie na forum.leczycie tak swoje kompleksy??bo z tego co widze to tak.W takim razie to wam przydała by się konsultacja u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:45 Przyjmuje na traugutta tam gdzie ojciec, naprzeciwko straży. Jest tabliczka na budynku z telefonem i godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
justice_of_sheep Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 04.09.17, 17:28 syn aresztowany a powinien ojciec zero etyki to najłagodniejsze określenie Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.123 Re: Psych. Paweł Prokopczyk -gdzie teraz przyjmuj 08.11.17, 13:27 Nie mówmy źle o zmarłym. T. Prokopczyk nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś