Gość: ania IP: *.tkdami.net 07.12.07, 13:12 czy ktos byl tam moze na weselu i czy mozna zrobic wesele na 120 osob?jaki wlasciciel i jakie maja ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:51 byłem i było super. byłem na weselu na 150 osób i dużo miejsca to pewnie 120 zmieścisz :). włascielka wporządku a ceny przystepne - ja płaciłem 2700 plus media. mam nawet kontakt 512207368. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dworek soltykowski IP: *.tkdami.net 10.12.07, 19:27 dzieki bardzo za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: dworek soltykowski IP: 87.192.215.* 04.02.08, 15:53 mam takie pytanko czy ktos robi wesele w soltykowskim dworku na 200 osob albo robil? prosze odpiszcie czy to nie za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 23:06 hej. byłem na sylwestrze w Sołtykowskim Dworku i podobno było 250 ludzi. jesli chodzi o ciasn ote to bylo srednio ale moim zdaniem na 200 osób to spokojnie ta sala jest. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATI Re: dworek soltykowski IP: 87.192.215.* 05.02.08, 15:48 DZIEKI JAK ZAMAWIALEM TA SALE TO MI MOWIONO ZE JEST NA 250 I TYLE CHCIALEM ZAPROSIC GOSCI ALE TERAZ MUSZE 200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dworek soltykowski IP: *.rad.vectranet.pl 07.02.08, 19:44 Wydaje mi się, że sala nie jest na 250 osób, gdyż na Sylwestrze był niesamowity ścisk (brak możliwości tańca w parach) a brak klimatyzacji dawał się każdemu we znaki. Nie wyobrażam sobie robić tam imprezy latem, gdyż będzie bardzo duszno, zimą nawet otwarte okna nie pomogły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:13 pewnie towja szeroka d.upa była i sie nie zmieścila bo byłem i było super. ps. polecam odchudzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:08 ja też tam byłam i było fajnie. mysle ze ta sala jest spokojnie na 250 osób ale ja nikogo nie przekonuje i trzeba samemu sie przekonac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: dworek soltykowski IP: 82.139.36.* 12.03.08, 11:35 Ja bylam tam nie tylko na sylwestrze ale takze na weselu i bylo super. Wlasciciele sa mili i ida na reke. Wiadomo ze nie bylo luzy przy liczbie 250 osob ale bylo ok. a jak uwazasz ze bylo ciasno to trzeba bylo zamowic sobie sale tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dworek soltykowski IP: 82.139.52.* 27.03.08, 19:06 było beznadziejnie damska toaleta byla zapchana a zbiornik na szambo byl taki mały ze na poczatku poprawin szambo zaczeło z niego wypływac a włascicielka wredna sympatyczna byla tylko jak sie goladalo sale i podpisywalo umowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł. Figura Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 12:02 pani Katarzyno Kaon\rnacko po meżu to juz nie wiem jak ale przestanie pani pisac o mojej sli głupoty bo widze ze chce pani mi zrobic na zlośc skoro pani goście wrzucily podpaske do kibleka a on sie zapchal to nie moja wina ze miala pani swinie na weselu a nie ludzi ktorzy nie wiedza do czego toaleta i kosz sluzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: dworek soltykowski IP: 82.139.52.* 30.03.08, 12:44 ja tez tam bylam na weselu i też mi sie nie podobalo a pan jest wlascicielam ze tak za wszelką cenę broni pan sali wywleka na forun nazwiska klientów i obraża ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Figura Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:30 skoro sie pani nie podobalo to przyko mi ale widze ze nie zrozumiala pani wypowiedzi ze to co zrobili ci panstwo podczas wesela nie bylo zalezne ode mnie a skoro impreza sie nie udala to nie zalezy tylko od sali ale od ludzi bawiacych sie i innych czynnikow. a ja sie nie wstydze pisac pod swoim nazwiskiem bo wiem ze konkurencja pisze nie tylko o mojej sali a ale piszą sobie swinstwa na wzajem gdyz w kapitalizmie walka o klienta odbywa sie za wszelka cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:37 mowia ze sala jest nowa a wcale na taka nie wyglada. Jest szara nie ma koloru ani swojego klimatu. A wlasciciel no coz.... Moj brat ma tam wesele ale to jego sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: dworek soltykowski IP: 82.139.52.* 31.03.08, 21:45 Zgadzam się z Panem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.Figura Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:54 ja juz dziekuje za dyskusje "bo kto chce uderzyc to znajdzie kij" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 18:41 No coz jak ktos powie kilka slow prawdy to od razu wielkie oburzenie ze strony wlasciciela. A ja chcialem jeszcze dodac ze sala jest droga bo moj brat zaplacil za ten rok 2700 a za nastepny jest podobno 3600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.F Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 19:23 w nastepnym roku cena wynosi 3300 złoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 09:59 Chyba cos wlasciciele kreca bo ja zaplacilam 3500 za 2009 rok wiec cos tu jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
suzi-es Re: dworek soltykowski 12.04.08, 10:23 a ja to wam powiem tak jest naprawde duzo fajniejszych i ladniejszych sal niz na soltykowie, bylam i ja tam jak szukalam sali na swoje wesele, wlascicielka mi sie strasznie nie spodobala, a poza tym krzesla sa niezbyt wygodne, i naprawde sa ladniejsze sale, nie wiem po co tu;le krzyku, komus sie nie podoba to ma prawo do wypowiedzi nie trzeba od razu tego negowac...jezeli komus sie podoba tez dobrze sa rozni ludzie a wiec rozne gusta, ktos sie zapytal to odpowiadamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: dworek soltykowski IP: 80.50.167.* 13.10.08, 14:12 Ja również uważam że sali dużo brakuje aby można powiedzieć o niej, że jest interesująca.Są starsznie dobrane kolory i ogólnie pstrokacizna, nie wspomnę o ohydnych dekoracjach na ścianach w postaci olbrzymich serc ze szcztucznych pogrzebowych kwiatów oraz wiszących gałęzi u sufitu, do tego dochodzą nienajlepsze firanki i zasłonki oraz dostępna tam zastawa daje wiele do życzenia.Ja wiem, że jest to rzecz gustu i niektórym się podoba albo nawet większości, ale jeżeli ktoś ma chociaż odrobinę estetycznego zmysłu to na pewno nie zdecyduje się na jej wynajęcie, jeszcze w szczególności dlatego, że właściciele nie pozwalają na zdjęcie tych oryginalnych dekoracji.Nadmieniam, że salę widziałam 2 tyg temu i nie podejrzewam żeby coś się na niej od tego czasu zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 09:14 oj widze że ty też klamiesz bo jak mozesz za 2009 zapłacic 3500 skoro jeszcze wesele sie nie odbyło widze ze zalezy ci bardzo by kogos oczernic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 14:56 Ja bardzopolecam sale na Jastrzebskiego:) Jestduzoladniejsza niz ta na Sołtykowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: dworek soltykowski IP: *.chello.pl 19.04.08, 20:40 dla mnie nie ma brzydszej sali niz na jastrzebskiego (to jest bunkier a nie dom weselny)-ale ma pani strasznie zly gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 22:18 Uważam ze sala na Sołtykowie jest duzo lepsza od tej na Jastrzebskiego. Sala na Jastrzebskiego ma fatalny dojazd, straszne doły a jak jest po deszczu to ciezko przejechac, szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelner Re: dworek soltykowski IP: 82.139.33.* 02.05.08, 20:50 Sołtyków odradzam. Wszystkie pozytywne opinie na temat domu weselnego pisze właściciel. Robiłem 4 wesela i jest do D...!Wlścicielka z synami chodzą po kuchni jak by to oni robili wesele,przed weselem obiecuje duzo a potem sie wycofuje. A jak juz Soltyków to czytajcie umowy i dogrywajcie najdrobniejsze szczegoły, bo okaze sie ze smieci bedziecie musieli wywiesc zaraz po weselu. jeszcze raz ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: dworek soltykowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:52 odradzam sala bez wentylacji też byłam tam jako kelnerka i uważam że właścicielka okropna wręcz podła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 23:15 zgadzam sie -jak mozna byc miłym dla obslugi ktora notorycznie pali przy jedzeniu- mozecie jedynie swinią gotowac a nie ludzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 22:07 widze ze konkurencja nie spi. przeciez na kazdym forumu o domu weselnym wypiwiadaja sie konkuren=cyjne sale -na logike -kto po weselu bedzie pisal ze byl zadowolony badz nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 09:20 Moja siostra była tam na weselu .Był straszny upał wtedy, okna pootwierane i wpadało dużo robali,bo tam jest lasek blisko.Młodzi do właścicieli nie mieli zastrzeżeń.Sama byłam tam wczesniej niż siostra pytać się o cenę to pani powiedziała mi na 2010r- 3300 zł,ale dodała,że nie można mieć swojej kucharki,tylko warunkiem wynajęcia sali będzie w 2010 roku wynajęcie jej kucharki.Bez sensu moim zdaniem.Widocznie to jej znajoma,albo rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 21:38 JA NIE ZNAM OBSŁUGI KTÓRA NIE JEST CAŁĄ RODZINĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 10:48 to ich sala i ich warunki. jak ci nie odpowiadaja to zrób sobie wesele na parę. obce kucharki to demolują lokal i straszne złodziejki a jak bedzie własciela to bedzie zalezało na opini i beda uczciwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: dworek soltykowski IP: *.41.161.59.sub.mbb.three.co.uk 22.04.09, 22:31 ja bylam tam na weselu fakt ze wlascicielka bardzo tam rzadzi i jest wredna bo skoro ktos wypozycza sale i za nia placi to ma prawo sam sobie robic co chce!!!a tak poza tym to bardzo mi sie podobalo fajna sala i wiadomo jak ma sie dobra atmosfere to wszedzie bedzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:15 Dom nadal bez klimatyzacji, włascicielka nic sie nie zmienila, nadal jest wredna i zachlanna,tylko forsa sie liczy. po wypowiedziach jej tutaj, widze ze i szkoly brakuje :), na ostatnim weselu jakim bylam tam, polowa gosci zniszczyla sobie ubrania przez jej bezmyslnosc (pomalowala lawki na zewnatrz o czym nie poinformowala gospodarzy wesela) po reklamacji jej zgloszonej, przestala odbierac telefon!!! jak dziecko, zero profesjonalizmu!!!! absolutnie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: dworek soltykowski IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.09, 14:27 nie poolecam Odpowiedz Link Zgłoś