Dodaj do ulubionych

dworek soltykowski

IP: *.tkdami.net 07.12.07, 13:12
czy ktos byl tam moze na weselu i czy mozna zrobic wesele na 120
osob?jaki wlasciciel i jakie maja ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:51
      byłem i było super. byłem na weselu na 150 osób i dużo miejsca to
      pewnie 120 zmieścisz :). włascielka wporządku a ceny przystepne - ja
      płaciłem 2700 plus media. mam nawet kontakt 512207368. pozdro
      • Gość: ania Re: dworek soltykowski IP: *.tkdami.net 10.12.07, 19:27
        dzieki bardzo za odpowiedz
        • Gość: Mati Re: dworek soltykowski IP: 87.192.215.* 04.02.08, 15:53
          mam takie pytanko czy ktos robi wesele w soltykowskim dworku na 200 osob albo
          robil? prosze odpiszcie czy to nie za duzo
          • Gość: marek Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 23:06
            hej. byłem na sylwestrze w Sołtykowskim
            Dworku i podobno było 250 ludzi. jesli chodzi o ciasn ote to bylo
            srednio ale moim zdaniem na 200 osób to spokojnie ta sala jest.
            pozdrawiam
            • Gość: MATI Re: dworek soltykowski IP: 87.192.215.* 05.02.08, 15:48
              DZIEKI JAK ZAMAWIALEM TA SALE TO MI MOWIONO ZE JEST NA 250 I TYLE CHCIALEM
              ZAPROSIC GOSCI ALE TERAZ MUSZE 200
              • Gość: aga Re: dworek soltykowski IP: *.rad.vectranet.pl 07.02.08, 19:44
                Wydaje mi się, że sala nie jest na 250 osób, gdyż na Sylwestrze był niesamowity
                ścisk (brak możliwości tańca w parach) a brak klimatyzacji dawał się każdemu we
                znaki. Nie wyobrażam sobie robić tam imprezy latem, gdyż będzie bardzo duszno,
                zimą nawet otwarte okna nie pomogły
                • Gość: marek Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:13
                  pewnie towja szeroka d.upa była i sie nie zmieścila bo byłem i było
                  super. ps. polecam odchudzanie
                  • Gość: marta Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:08
                    ja też tam byłam i było fajnie. mysle ze ta sala jest spokojnie na
                    250 osób ale ja nikogo nie przekonuje i trzeba samemu sie przekonac
                    • Gość: Stokrotka Re: dworek soltykowski IP: 82.139.36.* 12.03.08, 11:35
                      Ja bylam tam nie tylko na sylwestrze ale takze na weselu i bylo
                      super. Wlasciciele sa mili i ida na reke. Wiadomo ze nie bylo luzy
                      przy liczbie 250 osob ale bylo ok. a jak uwazasz ze bylo ciasno to
                      trzeba bylo zamowic sobie sale tylko dla siebie.
    • Gość: aga Re: dworek soltykowski IP: 82.139.52.* 27.03.08, 19:06
      było beznadziejnie damska toaleta byla zapchana a zbiornik na
      szambo byl taki mały ze na poczatku poprawin szambo zaczeło z niego
      wypływac a włascicielka wredna sympatyczna byla tylko jak sie
      goladalo sale i podpisywalo umowe
      • Gość: Ł. Figura Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 12:02
        pani Katarzyno Kaon\rnacko po meżu to juz nie wiem jak ale
        przestanie pani pisac o mojej sli głupoty bo widze ze chce pani mi
        zrobic na zlośc skoro pani goście wrzucily podpaske do kibleka a on
        sie zapchal to nie moja wina ze miala pani swinie na weselu a nie
        ludzi ktorzy nie wiedza do czego toaleta i kosz sluzy
        • Gość: Jola Re: dworek soltykowski IP: 82.139.52.* 30.03.08, 12:44
          ja tez tam bylam na weselu i też mi sie nie podobalo a pan jest
          wlascicielam ze tak za wszelką cenę broni pan sali wywleka na forun
          nazwiska klientów i obraża ludzi?

• Gość: L. Figura Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:30
            skoro sie pani nie podobalo to przyko mi ale widze ze nie
            zrozumiala pani wypowiedzi ze to co zrobili ci panstwo podczas
            wesela nie bylo zalezne ode mnie a skoro impreza sie nie udala to
            nie zalezy tylko od sali ale od ludzi bawiacych sie i innych
            czynnikow. a ja sie nie wstydze pisac pod swoim nazwiskiem bo wiem
            ze konkurencja pisze nie tylko o mojej sali a ale piszą sobie
            swinstwa na wzajem gdyz w kapitalizmie walka o klienta odbywa sie za
            wszelka cenę.
            • Gość: grzesiek Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:37
              mowia ze sala jest nowa a wcale na taka nie wyglada. Jest szara nie
              ma koloru ani swojego klimatu. A wlasciciel no coz.... Moj brat ma
              tam wesele ale to jego sprawa
              • Gość: Jola Re: dworek soltykowski IP: 82.139.52.* 31.03.08, 21:45
                Zgadzam się z Panem
                • Gość: L.Figura Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:54

ja juz dziekuje za dyskusje "bo kto chce uderzyc to znajdzie kij"
                  • Gość: Grzesiek Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 18:41
                    No coz jak ktos powie kilka slow prawdy to od razu wielkie oburzenie
                    ze strony wlasciciela. A ja chcialem jeszcze dodac ze sala jest
                    droga bo moj brat zaplacil za ten rok 2700 a za nastepny jest
                    podobno 3600
                    • Gość: l.F Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 19:23

w nastepnym roku cena wynosi 3300 złoty.
                      • Gość: Karolina Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 09:59
                        Chyba cos wlasciciele kreca bo ja zaplacilam 3500 za 2009 rok wiec
                        cos tu jest nie tak
                        • suzi-es Re: dworek soltykowski 12.04.08, 10:23
                          a ja to wam powiem tak jest naprawde duzo fajniejszych i ladniejszych sal niz na soltykowie, bylam i ja tam jak szukalam sali na swoje wesele, wlascicielka mi sie strasznie nie spodobala, a poza tym krzesla sa niezbyt wygodne, i naprawde sa ladniejsze sale, nie wiem po co tu;le krzyku, komus sie nie podoba to ma prawo do wypowiedzi nie trzeba od razu tego negowac...jezeli komus sie podoba tez dobrze sa rozni ludzie a wiec rozne gusta, ktos sie zapytal to odpowiadamy..
                          • Gość: KK Re: dworek soltykowski IP: 80.50.167.* 13.10.08, 14:12
                            Ja również uważam że sali dużo brakuje aby można powiedzieć o niej,
                            że jest interesująca.Są starsznie dobrane kolory i ogólnie
                            pstrokacizna, nie wspomnę o ohydnych dekoracjach na ścianach w
                            postaci olbrzymich serc ze szcztucznych pogrzebowych kwiatów oraz
                            wiszących gałęzi u sufitu, do tego dochodzą nienajlepsze firanki i
                            zasłonki oraz dostępna tam zastawa daje wiele do życzenia.Ja wiem,
                            że jest to rzecz gustu i niektórym się podoba albo nawet większości,
                            ale jeżeli ktoś ma chociaż odrobinę estetycznego zmysłu to na pewno
                            nie zdecyduje się na jej wynajęcie, jeszcze w szczególności dlatego,
                            że właściciele nie pozwalają na zdjęcie tych oryginalnych
                            dekoracji.Nadmieniam, że salę widziałam 2 tyg temu i nie podejrzewam
                            żeby coś się na niej od tego czasu zmieniło.
                        • Gość: marta Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 09:14

oj widze że ty też klamiesz bo jak mozesz za 2009 zapłacic 3500
                          skoro jeszcze wesele sie nie odbyło widze ze zalezy ci bardzo by
                          kogos oczernic
                          • Gość: Monika Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 14:56
                            Ja bardzopolecam sale na Jastrzebskiego:) Jestduzoladniejsza niz ta
                            na Sołtykowie
                            • Gość: marek Re: dworek soltykowski IP: *.chello.pl 19.04.08, 20:40
                              dla mnie nie ma brzydszej sali niz na jastrzebskiego (to jest
                              bunkier a nie dom weselny)-ale ma pani strasznie zly gust
                              • Gość: Kinga Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 22:18
                                Uważam ze sala na Sołtykowie jest duzo lepsza od tej na
                                Jastrzebskiego. Sala na Jastrzebskiego ma fatalny dojazd, straszne
                                doły a jak jest po deszczu to ciezko przejechac, szczerze odradzam
    • Gość: Kelner Re: dworek soltykowski IP: 82.139.33.* 02.05.08, 20:50
      Sołtyków odradzam. Wszystkie pozytywne opinie na temat domu weselnego pisze właściciel. Robiłem 4 wesela i jest do D...!Wlścicielka z synami chodzą po kuchni jak by to oni robili wesele,przed weselem obiecuje duzo a potem sie wycofuje.
      A jak juz Soltyków to czytajcie umowy i dogrywajcie najdrobniejsze szczegoły, bo okaze sie ze smieci bedziecie musieli wywiesc zaraz po weselu. jeszcze raz ODRADZAM!
      • Gość: koza Re: dworek soltykowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:52
        odradzam sala bez wentylacji też byłam tam jako kelnerka i uważam
        że właścicielka okropna wręcz podła
        • Gość: ?? Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 23:15
          zgadzam sie -jak mozna byc miłym dla obslugi ktora notorycznie pali
          przy jedzeniu- mozecie jedynie swinią gotowac a nie ludzią
          • Gość: !! Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 22:07
            widze ze konkurencja nie spi. przeciez na kazdym forumu o domu
            weselnym wypiwiadaja sie konkuren=cyjne sale -na logike -kto po
            weselu bedzie pisal ze byl zadowolony badz nie !!!
    • Gość: mg Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 09:20
      Moja siostra była tam na weselu .Był straszny upał wtedy, okna
      pootwierane i wpadało dużo robali,bo tam jest lasek blisko.Młodzi do
      właścicieli nie mieli zastrzeżeń.Sama byłam tam wczesniej niż
      siostra pytać się o cenę to pani powiedziała mi na 2010r- 3300
      zł,ale dodała,że nie można mieć swojej kucharki,tylko warunkiem
      wynajęcia sali będzie w 2010 roku wynajęcie jej kucharki.Bez sensu
      moim zdaniem.Widocznie to jej znajoma,albo rodzina.
      • Gość: mm Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 21:38
        JA NIE ZNAM OBSŁUGI KTÓRA NIE JEST CAŁĄ RODZINĄ
      • Gość: he Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 10:48
        to ich sala i ich warunki. jak ci nie odpowiadaja to zrób sobie
        wesele na parę. obce kucharki to demolują lokal i straszne
        złodziejki a jak bedzie własciela to bedzie zalezało na opini i beda
        uczciwi
        • Gość: ewe Re: dworek soltykowski IP: *.41.161.59.sub.mbb.three.co.uk 22.04.09, 22:31
          ja bylam tam na weselu fakt ze wlascicielka bardzo tam rzadzi i jest wredna bo
          skoro ktos wypozycza sale i za nia placi to ma prawo sam sobie robic co chce!!!a
          tak poza tym to bardzo mi sie podobalo fajna sala i wiadomo jak ma sie dobra
          atmosfere to wszedzie bedzie dobrze:)
          • Gość: Marzena Re: dworek soltykowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:15
            Dom nadal bez klimatyzacji, włascicielka nic sie nie zmienila, nadal jest wredna i zachlanna,tylko forsa sie liczy. po wypowiedziach jej tutaj, widze ze i szkoly brakuje :), na ostatnim weselu jakim bylam tam, polowa gosci zniszczyla sobie ubrania przez jej bezmyslnosc (pomalowala lawki na zewnatrz o czym nie poinformowala gospodarzy wesela) po reklamacji jej zgloszonej, przestala odbierac telefon!!! jak dziecko, zero profesjonalizmu!!!! absolutnie nie polecam
            • Gość: EDYTA Re: dworek soltykowski IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.09, 14:27
              nie poolecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka