gabiga 12.05.09, 09:47 witam, jestem z pionek i poszukuję dobrego logopedy, czy może któras z Was może mi polecic dobrego specjaliste w radomiu ? z góry dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena604 Re: logopeda 12.05.09, 14:11 Ja chodzę z synem na Olsztyńską do logopedy. Kobitka jest trochę dziwna ;) ale fajne ma sposoby (Maciek ma problem z wkładaniem języka między zęby przy s, z, c, dz i nie mówi sz, rz, cz, dż i r). Wystarczy, że masz skierowanie od pediatry bez problemu można się zapisać na wizytę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: logopeda 13.05.09, 21:16 marzena, O ile się nie mylę, na Olsztyńskiej są dwie panie 'logopedki'[tak to powinno brzmiec?], do której chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: logopeda 13.05.09, 22:01 Hmmmmmmmm, Iwonko, trudne pytania zadajesz... Nie mam pojęcia, jak ona się nazywa. Trafiliśmy tam przypadkiem (byłam na badaniu słuchu i do logopedy akurat nikogo nie było, weszłam, zapytałam i potem już poszło). Mogę Ci tą pamią opisać, jeśli znasz twarze logopedów z Olsztyńskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mbweronika Re: logopeda 13.05.09, 11:19 Ja chodzę z moim synkiem do logopedy na ul. Buźniczej (pierwsza w prawo od Podwalnej). Pani jest bardzo sympatyczna i widać, że zna sie na tym co robi, a mó syn bardzo lubi te zajęcia i chętnie wykonuje wszystkie ćwiczenia. Skierowania nie miałam, ale chodzę do tej przychodni do laryngologa i dlatego zapisano mnie też do logopedy. Wiem, że pediatra może wypisać takie skierowanie i bez problemu zapiszą. Powodzenia i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś