osse 31.03.10, 15:57 Zdjęcie diabła zrobiła moja koleżanka, szukamy kogoś, kto powie, co to naprawde jest. Najlepiej takiego, który kontaktuje się z duchami jest medium. Proszę o kontakt na osse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osse Re: Zdjęcie diabła 01.04.10, 13:56 Można ale chcę je pokazać jakiemuś medium które się na tym zna. Odpowiedz Link Zgłoś
mag401 Re: Zdjęcie diabła 02.04.10, 07:04 Witam Cichocki Warszawa! Nie chcę oglądać tego zdjęcia. Był taki człowiek prof Pająk który się zajmował domniemaną złą działalnością UFO. Dużo materiału / jego wypowiedzi można jest na google /. Przypuszczam, że wg tych wypowiedzi na tym zdjęciu jest jakiś przedstawiciel UFO. Jeśli jest to prawda to jakieś objawy UFO były zauważalne w ich domu, rodzinie, snach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zdjęcie diabła 07.04.10, 10:30 Nie żartuj sobie. Ufoka od diabła by nie odróżniły ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Zdjęcie diabła 12.04.10, 12:42 snajper55 napisał: > Nie żartuj sobie. Ufoka od diabła by nie odróżniły ? Ufonautę jak już! Dr. inż. Jak Pająk przedstawił z resztą wyczerpujące dowody na to, że żadnych diabłów nie ma i to tylko paskudni Obcy w przebraniu. Jest to u niego na stronie gdzieś między matematycznym dowodem na istnienie Boga, a zasadą działania UFO. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zdjęcie diabła 07.04.10, 10:29 osse napisał: > Zdjęcie diabła zrobiła moja koleżanka, szukamy kogoś, kto powie, co > to naprawde jest. Skoro zrobiła zdjęcie diabłowi, to jest to diabeł. A uśmiechnął się do zdjęcia ? Zdjęcie trzeba oprawić w ramki i przy łóżku postawić. S. Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_wilk_1 Re: Zdjęcie diabła 12.04.10, 23:41 Coś takiego, co my określamy słowem ,,diabeł" (z piekła rodem) nie istnieje, ale możliwe, że uchwyciła jakieś bydlątko z niskiego astralu albo ciało mentalne czyli ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
anew3 Re: Zdjęcie diabła 27.05.10, 23:07 a jak wyglada i skad ta pewnosc ze to diabel? Odpowiedz Link Zgłoś
tursyta Re: Zdjęcie diabła 28.05.10, 20:56 Jak czuć było siarkę w czasie pstrykania, to znaczy się diabeł. No i pewnie rogi widać na zdjęciu, co już rozwiewa wszelkie wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś