Dodaj do ulubionych

Polski Cech Bioenergoterapeutów ???

22.12.10, 14:29
i kolejne pytanie :
czy Polski cech Bioenergoterapeutów w Warszawie dysponuje juz wiarygodnymi wynkami badan osób,które poddały sie "terapii cieciorkowej" (wg.mnie raczej dobijania chorych )???

Jako,że Ta "formacja" była propagatorem i "opiekunem" popularyzacji tej "metody uzdrawiania" (wydaliscie liczne Certyfikaty uprawniające do szerzenia tego procederu.....!!!

to uwazam,że powinniście byc w posiadaniu potwierdzen skuteczności owego "procederu" !!!

czy ktos z Szanownych członków przetestował sam na sobie te "metode uzdrawiania" ???...bo w ogłoszeniach mozna było przeczytac,że jest to warunek konieczny do udziału w takim kursiku....??????!!!!!!!

Prosze o opublikowanie takich wyników !!! dla wiarygodności Waszego poreczenia i skuteczności !!!!
Obserwuj wątek
    • se-neszal Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 22.12.10, 14:33
      temat zapożyczony.cytuje

"jaka role pełnią cechy dla zrzeszonych w nich członków?

Jakoś trudno mi rozwikłac tę zagadkę.

wysłałam pismo mailem z wieloma pytaniami do Polskiego Cechu Bioenergoterapeutów w Warszawie,
      pytania dotyczyły konkretnego członka tegoz cechu,
      w odpowiedzi otrzywałam pismo gdzie sekretarz tego cechu napisala,że niestety ów człowiek nie jest członkiem PCB
      a PCB JEST NIEKOMPETENTNY aby udzielic mi odpowiedzi np.na pytania:

- na jakiej podstawie czlowiek ten został członkiem cechu,
      - kiedy i gdzie zdał państwoy egzamin na mistrza bioterapii zawodowej
      - gdzie prowadził działalnosc gosp.z zakresu bioterapii
      - kto może potwierdzic Jego przypadki uzdrowień i czy posiada takie umiejetności wg.członków Cechu...?

i wiele ,wiele innych pytań

ale w dniu ,w którym pismo wysyłałam widniał jeszcze na oficjalnej liscie członków-od 2006r-na stronie PCB...????

Kolejne pismo wysłałam pocztą ,pismem poleconym do PCB adresując imiennie do STARSZEGO POLSKIEGO CECHU BIOENERGOTERAPEUTÓW W WARSZAWIE czyli do
      P.JAROSŁAWA CETENSA.

DO DNIA DZISIEJSZEGO BEZ ODPOWIEDZI !!!
      CO UWAŻAM,ŻE GENERALNIE SWIADCZY O BRAKU USZANOWANIA DLA MOJEJ OSOBY !

zastanawia mnie JAKĄ WŁAŚCIWIE ROLE PEŁNIĄ CECHY DLA BIOTERAPEUTÓW ?

i dlaczego władze tegoż cechu milczą na temat swojego członka ,który jak można było wyczytać na stronach www ,którymi sie posługiwał ten "bioterapeuta" ma/miał ogromną siłe uzdrawiania.....głosił,że sam uzdrowił sie z NOWOTWORU !

TO PRZECIEZ TAKI CUD NAD CUDA MUSIAŁ BYC WIDOCZNY W GRONIE UZDRAWIACZY/CZŁONKÓW POLSKIEGO CECHU BIOENERGOTERAPEUTÓW W WARSZAWIE.

HMMM...........
      ---------------------------------------------------------------------------
      oczywiście nikt z Polskiego Cechu Bioterapeutów w Warszawie nic nie odpowiada

w mailu do J.Cetensa moja mama równiez pytała jakie sa wymagania aby uzyskac tytuł czeladnika,mistrza oraz na jakiej podstawie można zarejestrowac dział.gosp. jako bioterapeuta inaczej mówiąc z zakresu paramedycyny....

te pytania równiez pozostały bez odpowiedzi od ponad 8-min miesięcy !

czyzby PCB miało cos do ukrycia?!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
      ===========================================================
      ps.
      otóż,w jednym z portali wrózbiarskich jako "doradca" był zarejestrowany człowiek skazany dwoma prawomocnymi wyrokami sądowymi za.np.kierowanie zorganizowana grupa przestepcza,pranie brudnych pieniędzy,grozby karalne itp.....był kilka lat wczesniej poszukiwany listem gończym i przebywał w areszcie sledczym ok.roku......

proponował :jasnowidzenie.zaklęcia na przyciąganie pieniędzy,oczyszczanie ze złych energi domów i ludzi...zabiegi jako bioenergoterapeuta i członkiem Polskiego Cechu Bioenergoterapeutów ..itp
      • ner-on Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 31.01.11, 17:16
        se-neszal napisała:

> temat zapożyczony.cytuje
        >
        > "jaka role pełnią cechy dla zrzeszonych w nich członków?
        >
        > Jakoś trudno mi rozwikłac tę zagadkę.
        >
        > wysłałam pismo mailem z wieloma pytaniami do Polskiego Cechu Bioenergoterapeutó
        > w w Warszawie,
        > pytania dotyczyły konkretnego członka tegoz cechu,
        > w odpowiedzi otrzywałam pismo gdzie sekretarz tego cechu napisala,że niestety ó
        > w człowiek nie jest członkiem PCB
        Ja zas poszukałem w necie i namierzyłem ciebie:
        TRANS-BUD EWA CHORĘZIAK
        Dane identyfikujące
        Regon 100248665
        NIP 7731784008
        Podstawowa forma działalności
        Nazwa OSOBA FIZYCZNA PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
        Dane adresowe
        Województwo ŁÓDZKIE
        Powiat TOMASZOWSKI
        Gmina TOMASZÓW MAZOWIECKI
        Ulica, miasto UL. SMUGOWA 13/15 lok.3 , TOMASZÓW MAZOWIECKI
        Poczta, pełne 97-200 TOMASZÓW MAZOWIECKI
        Szczegółowa forma działaności
        Nazwa BEZ SZCZEGÓLNEJ FORMY PRAWNEJ
        Wiodąca działalność - PKD 2007
        Kod 4120Z
        Nazwa ROBOTY BUDOWLANE ZWIĄZANE ZE WZNOSZENIEM BUDYNKÓW MIESZKALNYCH I NIEMIESZKALNYCH
        Forma własności
        Nazwa WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH
        PKD 2004

Data powstania 2006-09-14
        Data rozpoczęcia działalności 2006-09-21
        Organ PREZYDENT MIASTA TOMASZÓW MAZOWIECKI
        Nazwa rejestru EWIDENCJA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ
        Numer rejestrowy 15535

Myślę, że teraz ustalenie adresu domowego to pikuś :)
      • camaretto Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 04.02.11, 11:45
        Przepraszam - można się wtrącić?
        Cetens był już prezesem Cechu 10 lat temu-
        To może i skarbnik ten sam?
      • ner-on Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 10.02.11, 09:28
        se-neszal napisała:

> temat zapożyczony.cytuje
        >
        > "jaka role pełnią cechy dla zrzeszonych w nich członków?
        >
        > Jakoś trudno mi rozwikłac tę zagadkę.
        >
        > wysłałam pismo mailem z wieloma pytaniami do Polskiego Cechu Bioenergoterapeutó
        > w w Warszawie,
        > pytania dotyczyły konkretnego członka tegoz cechu,

Ewka Choręziak pod nikiem se-neszal tępi dawnych kolegów z pracy.
        Ten konkretny członek zwolnił ja z pracy. A u innych nie zdała egzaminów na bioenergoterapeutę.

Oto jej inne wypowiedzi, zachęcam do lektury:

forum.gazeta.pl/forum/w,468,78958549,119290954,Re_ktos_kto_zrobi_prawdziwy_material_filmowy.html
    • mag401 Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 22.12.10, 20:19
      Witam!
      Praktycznie Cech prowadzi szkolenia i robi egzaminy. Członkowie płacą składki ale w Cechu mogą ich nie znać. Nie ma obowiązku należeć do cechu. Dla członków płacących składki za dodatkową wysoką opłatą / za wpis do serwera / tworzy się listę polecanych specjalistów z danej branży. Po zdaniu egzaminu praktycznie wszystkie kontakty się urywają .
      • se-neszal Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 31.12.10, 16:12
        oj,chyba nie piszesz prawdy.

cechy organizuja systematycznie swoje "kursiki" itp ,członków tego cechu jest ok.80-ciu i raczej znaja sie wzajemnie!

i takie "spektakularne osiągnięcia" jak np.samouzdrowienie z nowotworu ???? jest lub powinno byc odnotowane w takim cechu...hihihi

===========================================================
        ps.
        • ner-on Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 25.01.11, 18:00
          se-neszal napisała:

> oj,chyba nie piszesz prawdy.
          >
          > cechy organizuja systematycznie swoje "kursiki" itp ,członków tego cechu jest o
          > k.80-ciu i raczej znaja sie wzajemnie!
          >
          > i takie "spektakularne osiągnięcia" jak np.samouzdrowienie z nowotworu ???? jes
          > t lub powinno byc odnotowane w takim cechu...hihihi
          >
          No i jest odnotowane- wystarczy tylko wejść na strony bioenergoterapeutów, którzy o tym piszą.

A swoją drogą panie Choręziak z Tomaszowa Maz. piszący na zmianę pod jednym nikiem z matką, Ewą Choręziak, prowadzącą działalność budowlaną z Dariuszem Z. którego teraz szkalujecie, bo przejął wasze dawne przedsiębiorstwo- co pan powiesz na to:

www.goldenline.pl/forum/2157464/list-otwarty-z-petycja-aby-zmienic-polskie-prawo/s/2#39934516
          • se-neszal Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 27.01.11, 12:37
            ner-on ,jak wypisujesz czyjes nazwiska to podaj swoje. Zapewne jestes Grzegorz Halkiew !!! lub inny bioenergoterapeutyczny hochsztapler !

Chyba upadłes bardzo nisko skoro jedyne co potrafisz to szkalowac ludzi ! i wypisywac kolejne kłamstwa ! ale tylko kolejny raz strzelasz sobie samobója !!!

i dajesz kolejne materiały do sądu za swoje zachowania naruszające prawo !!!
            • ner-on Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 28.01.11, 14:48
              se-neszal napisała:

> ner-on ,jak wypisujesz czyjes nazwiska to podaj swoje. Zapewne jestes Grzegorz
              > Halkiew !!! lub inny bioenergoterapeutyczny hochsztapler !
              >
              hellow, hellow, tu jest twój Choręziak wątek na gl- też poświęcony PCB:
              www.goldenline.pl/forum/1964342/polski-cech-bioenergoterapeutow-w-warszawie
              Daj ludziom poczytać co ty wypisujesz na innych. Daj ludziom poczytać, co inni uważają o twoich oszustwach.

• se-neszal Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 29.01.11, 13:02

ner-on zachowujesz sie jak opetany i desperat.

podaj swoje nazwisko i dane kontaktowe bysmy mogli spotkac sie w Sądzie !

oraz niech Polski Cech Bioenergoterapeutów podało dowody na skuteczne przypadki uzdrowien dokonanych przez Grzegorza Halkiewa,Ryszarda Ulmana i tych co za wasza namowa stosowali "metode cieciorkowa " i sie wyleczyli !

bo jakos jak do tej pory sa wypowiedzi ludzi,którzy o mały włos nie umarli przez to dziadostwo (cieciorka-metoda NIA) a nawet relacje bliskich osób tych co umarli w trakcie stosowania tej metody !
                ==============================================================
                PS,
                otóż,w jednym z portali wrózbiarskich jako "doradca" był zarejestrowany człowiek skazany dwoma prawomocnymi wyrokami sądowymi za.np.kierowanie zorganizowana grupa przestepcza,pranie brudnych pieniędzy,grozby karalne itp.....był kilka lat wczesniej poszukiwany listem gończym i przebywał w areszcie sledczym ok.roku......
                ==========proponował :jasnowidzenie.zaklęcia na przyciąganie pieniędzy,oczyszczanie ze złych energi domów i ludzi...zabiegi jako bioenergoterapeuta ..i członkiem Polskiego Cechu Bioenergoterapeutów w warszawie oraz asystentem Krzysztofa jackowskiego ..itp
                • ner-on Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 31.01.11, 15:40
                  se-neszal napisała:

>
                  >
                  > ner-on zachowujesz sie jak opetany i desperat.
                  >
                  to twoja matka Ewa Choreziak zachowuje sie jak desperatka i na roznych forach skarzy sie na to, ze stracila firme budowlana www.zumi.pl/1330604,FEMENA-DEWELOPER.EWA_CHOREZIAK,Tomaszow_Mazowiecki,firma.html
                  > podaj swoje nazwisko i dane kontaktowe bysmy mogli spotkac sie w Sądzie !
                  >
                  Potwierdz swoje dane Choreziak, aby inni o ktorych tu piszesz, mogli spotkac sie z toba w sadzie
                  > oraz niech Polski Cech Bioenergoterapeutów podało dowody na skuteczne przypadki
                  > uzdrowien dokonanych przez Grzegorza Halkiewa,
                  A z tym to ty pisz bezposrednio de cechu :)))))))))))))))))
                  • se-neszal Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 03.02.11, 12:44
                    ner-on (tz. Grzegorz halkiew...?) zabrakło ci odwagi ! że nie podajesz swoich danych osobowych ?

obawiam sie,że masz juz jak w banku pozew do sądu przeciwko Tobie za to wszystko co napisałes na tym forum i na forum goldenline.pl ( wszystkie Twoje przekłamane wypowiedzi zostały skopiowane ! ....jak twierdza poszkodowani ! i jakos w to wierze bo gołym okiem widac,że Twoje wypowiedzi były zmieniane-edytowane...)

Wy bioenergonaciagacze jesteście ŻAŁOŚNI a i NIEBEZPIECZNI DLA CHORYCH LUDZI OD KTÓRYCH WYŁUDZACIE PIENIADZE !
                    gdzie Twoje relacje z cudownego "uzdrawiania cieciorką" ? przeciez sam napisałes na GL ,że przedstawisz wiarygodne wyniki stosowania sam na sobie ? tej metody ?!
                    i co ? zapomniałes ?
                    Twoi przyjaciele z Polskiego Cechu Bioenergoterapeutów tez jakos w tym temacie milcza !
                    ALE PIENIĄDZE ZA TE IDIOTYCZNE CERTYFIKATY WZIELIŚCIE OD CHORYCH !

ZAPOMNIELIŚCIE TYLKO UŚWIADOMIC LUDZI,ŻE OBAJ PANOWIE,KTÓRZY PRZYWLEKLI TO DO POLSKI TO ..... OSZUŚCI ! ..na co sa dowody i można poczytac o tym w necie .
                    cóż,bioenergoterapeuci twierdzą,że podobne "energie" sie przyciągają...yhh.
                    Czyli swój swojego pozna i kryje.
                    PS,
                    otóż,w jednym z portali wrózbiarskich jako "doradca" był zarejestrowany człowiek skazany dwoma prawomocnymi wyrokami sądowymi a trzeci nieprawomocny....za.np.kierowanie zorganizowana grupa przestepcza,pranie brudnych pieniędzy,grozby karalne itp.....był kilka lat wczesniej poszukiwany listem gończym i przebywał w areszcie sledczym ok.roku......
                    ==========proponował :jasnowidzenie.zaklęcia na przyciąganie pieniędzy,oczyszczanie ze złych energii domów i ludzi...zabiegi jako bioenergoterapeuta ..i był członkiem polskiego Cechu Bioenergoterapeutów ( posługiwał sie Dyplomem Mistrza bioterapii na ,którym widniały podpisy i pieczątki "czołowych i najlepszych uzdrowicieli i bioenergoterapeutów "w Polsce- tyle tylko,że nie spełniał warunków zgodnych z przepisami Izb Rzemieslniczych....sic!! aby móc taki dyplom posiadac....ale jakoś zarządowi tego Cechu to nie przeszkadzało...?!
                    był jeszcze ok.3 lat asystentem "jasnowidza" Krzysztofa Jackowskiego....temu "jasnowidzowi tez nie przeszkadzało,że jest przestępca ...itp
                    • ner-on Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 03.02.11, 15:56
                      se-neszal napisała:
                      >
                      > obawiam sie,że masz juz jak w banku pozew do sądu przeciwko Tobie za to wszystk
                      > o co napisałes na tym forum i na forum goldenline.pl

tylko, że ja na goldenline nie pisałem jeszcze. myślisz, że nie mam co robić, tylko za tobą się szlajać?

wszyscy wiedzą, że sądy polskie są żałosne, ale nie na tyle, aby przyjmować pozwy od wypisujących idiotyzmy, Ewko Choręziak z Tomaszowa Maz. prowadząca firmę budowlaną.

Tak przy okazji mam pytanie, na jak wielkie kwoty jako deweloper oszukujesz ludzi? :)))))))))))
                      > ( wszystkie Twoje przekłam
                      > ane wypowiedzi zostały skopiowane ! ....jak twierdza poszkodowani !

a po co kopiować coś, co jest w internecie cały czas wyświetlane? :)))))))))))

> i jakos w t
                      > o wierze bo gołym okiem widac,że Twoje wypowiedzi były zmieniane-edytowane...)
                      >

no, chyba że gołym rozumem- a masz taki?

> Wy bioenergonaciagacze jesteście ŻAŁOŚNI a i NIEBEZPIECZNI DLA CHORYCH LUDZI OD
                      > KTÓRYCH WYŁUDZACIE PIENIADZE !

a to pisz już nie do mnie, mam to gdzis kto, kogo i za co oszukuje. abo to ja policjant jak ty?

chociaż ty jesteś Ewka raczej jak ten pies ogrodnika, sama nic nie potrafisz, a innym nie dasz :)))))))))))
                    • camaretto Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 04.02.11, 11:46
                      a Nowak siedział w tym czasie...
                      • se-neszal Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 04.02.11, 15:46
                        ner-on ( czy może Grzegorzu Halkiew lub inny członek Polskiego Cechu Bioenergoterapeutów
                        ??? ) co Ty taki zdenerwowany jestes ? ,
                        że za to co wypisujesz znajdziesz sie w Sądzie jako pozwany !!! ???

a co do wymienionych osób to przeciez jak macie namiary to lećcie szybko do Sądu - jesli macie powody.....
                        [u]tylko chyba juz w swojej desperacji poszliście zdecydowanie za daleko ![/u]

ten Nowak od "najlepszych uzdrowicieli" w Polsce ?
                        a za co On siedział ? w więzieniu ?
                        ciekawe czy tam tez "uzdrawiał " jako bioenergoterapeuta ?
                        PS,
                        otóż,w jednym z portali wrózbiarskich jako "doradca" był zarejestrowany człowiek skazany dwoma prawomocnymi wyrokami sądowymi kolejny wyrok jeszcze nieprawomocny (kilka lat więzienia) za.np. kierowanie zorganizowana grupa przestepcza,pranie brudnych pieniędzy,grozby karalne itp.....był kilka lat wczesniej poszukiwany listem gończym i przebywał w areszcie sledczym ok.roku......

=proponował : jasnowidzenie. zaklęcia na przyciąganie pieniędzy, oczyszczanie ze złych energii domów i ludzi...zabiegi jako bioenergoterapeuta ..i był członkiem Polskiego Cechu Bioenergoterapeutów w Warszawie oraz Dyrektorem Polsko-Amerykańskiego Centrum Szkolenia Medycyny Naturalnej ...posługiwał sie Dyplomem Mistrza Bioenergoterapii potwierdzonym pieczatkami i podpisami "czołowych bioenergoterapeutów" polskich-członków Państwowych Komisji Egzaminacyjnych....tyle tylko ,że ów przestepca nie spełniał warunków aby móc taki tytuł posiadac- bo zgodnie z przepisami Izb Rzemieslniczych należy prowadzic dział.gosp.aby posiadac tytuł mistrzowski - a ten "Dyplomowany Mistrz "/ przestepca nigdy nie miał takiej działalności gosp.....ale to wcale nie przeszkadzało Zarządowi Polskiego Cechu Bioenergoterapeutów i był członkiem tego Cechu kilka lat ( a dokładnie do czasu wysłania pisma poleconego z wieloma pytaniami na temat tego Pana....wtedy natychmiast został wykasowany z internetowej listy członków...???? sic ! ) ..był równiez przez kilka lat asystentem "jasnowidza" Krzysztofa Jackowskiego ( razem przyjmowali np. w Warszawie...itp
                        • ner-on Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 07.02.11, 13:46
                          se-neszal napisała:

> ner-on ( czy może Grzegorzu Halkiew lub inny członek Polskiego Cec
                          > hu Bioenergoterapeutów

Ewko Choręziak, ty wokoło siebie widzisz same członki :)))

co ty taka zdenerwowana jestes, dlatego że widziałem twoje ogłoszenia na badoo "SZUKAM DESPERACKO MĘŻCZYZNY" ?

> że za to co wypisujesz znajdziesz sie w Sądzie jako pozwany ???
                          >

przeciez jak macie namiary to lećcie szybko do Sądu - jesli macie powody.....

bo w swojej desperacji poszliście tak daleko , że sąd już na was czeka, Choręziak :)))))))))

>
                          > ten Nowak od "najlepszych uzdrowicieli" w Polsce ?
                          > a za co On siedział ? w więzieniu ?
                          > ciekawe czy tam tez "uzdrawiał " jako bioenergoterapeuta ?
                          > ==============================================================
                          • se-neszal Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 08.02.11, 19:50

czy to twoje" pisanie" ner-on jest jednym z przejawów działania tej formacji stojącej na strazy bioenergoterapeutów tz .: energokapitula.pl/

bo własnie oczerniani przez ciebie ludzie opisywali na goldenline.pl to co sie dzieje w tych srodowiskach bioenergonaciagaczy...!

rozumiem,że to taka Twoja "zemsta"....ale to wraca do Ciebie !!!
                            • ner-on Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 09.02.11, 15:38
                              se-neszal napisała:

>
                              > czy to twoje" pisanie" ner-on jest jednym z przejawów działania tej formacji stojącej na strazy bioenergoterapeutów tz .: energokapitula.pl/
                              >

Ewka Choręziak, czy twoje pisanie na temat bioenergoterapeutów jest jednym z przejawów zemsty na Zielińskim za to, że ciebie odrzucił, czy za to, że nie umiałaś prowadzić firmy i ciebie zwolnił?
                              bo właśnie oczerniani przez ciebie ludzie odpisywali na goldenline.pl grzecznie, a ty byłaś po prostu trywialnie chamska :(

> rozumiem,że to taka Twoja "zemsta"....ale to wraca do Ciebie !!!

twoja żółć wraca do ciebie, jesteś chora, bez pieniędzy i im więcej podłości, tym więcej masz zmartwień. Podobno twojemu synowi też już porządnie odbiło :(
                              • se-neszal Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 10.02.11, 21:04

ner-on fakt,że nie podpisujesz sie swoim imieniem i nazwiskiem jednoznacznie świadczy o tym ,że KŁAMIESZ !!! wobec tego jestes tchórzliwym oszustem i kłamcą !!!

bo zapewne zdajesz sobie sprawe z tego,że wszystko co zostało przez ciebie napisane to pewny wyrok skazujący dla Ciebie w Sadzie !!! i wysokie odszkodowanie dla osób poszkodowanych i wymienianych przez Ciebie w ramach "obrony" bioenergooszustów " !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • se-neszal do ner-on i Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 13.02.11, 17:46
                                  se-neszal napisała:

>
                                  > ner-on fakt,że nie podpisujesz sie swoim imieniem i nazwiskiem je
                                  > dnoznacznie świadczy o tym ,że KŁAMIESZ !!! wobec tego jestes tchórzliwym
                                  > oszustem i kłam
                                  cą !!!

>
                                  > bo zapewne zdajesz sobie sprawe z tego,że wszystko co zostało przez ciebie n
                                  > apisane to pewny wyrok skazujący dla Ciebie w Sadzie !!! i wysokie odszkodowan
                                  > ie dla osób poszkodowanych i wymienianych przez Ciebie w ramach "obrony" bioene
                                  > rgooszustów " !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. do poczytania w wolnej chwili
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,681,121803103,121803103,capitula_bioenergoterapeutow_.html
                                  dodam jeszcze,ze czekam na kontakty od osób, które zostały oszukane przez bioenergooszustów.
                                  celem napisania książki ,zrobienia programu cyklicznego w tv i przedłożenia tego wszystkiego odpowiednim władzom.
                                  • ner-on Re: do ner-on i Polski Cech Bioenergoterapeutów 14.02.11, 23:36
                                    se-neszal napisała:

> ps. do poczytania w wolnej chwili
                                    > forum.gazeta.pl/forum/w,681,121803103,121803103,capitula_bioenergoterapeutow_.html
                                    > dodam jeszcze,ze czekam na kontakty od osób, które zostały oszukane prze
                                    > z bioenergooszustów.
                                    > celem napisania książki ,zrobienia programu cyklicznego w tv i przedłożenia teg
                                    > o wszystkiego odpowiednim władzom.

Ewka Choręziak, koniecznie napisz tez książkę z pobytu w zakładzie psychiatrycznym - zapewniam ze wszyscy chętnie poczytamy rozbawieni twoja dotychczasową twórczością.

Pisz, Ewka pisz. a potem film zrób, tylko nie porno bo jesteś okropnie brzydka :)))))))))))))
                                • ner-on Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 14.02.11, 23:30
                                  se-neszal napisała:

>
                                  > [ner-on fakt,że nie podpisujesz sie swoim imieniem i nazwiskiem je
                                  > dnoznacznie świadczy o tym ,że KŁAMIESZ !!! wobec tego jestes tchórzliwym
                                  > oszustem i kłamcą !!!

Ewka Choręziak, fakt że nie podpisujesz się swoim nazwiskiem świadczy o tym, ze jesteś wariatką!!! Przecież wszyscy wiedzą jak się nazywasz- sama podajesz linki do swoich wypowiedzi. Jesteś żałosna, głupia i brzydka :)))))

>
                                  >
                                  bo zapewne zdajesz sobie sprawe z tego,żewszystko co zostało przez ciebie n
                                  > apisane to pewny wyrok skazujący dla Ciebie w Sadzie !!!

Ewka Choręziak, a czy ty zdajesz sobie sprawę z tego, co w tych kilkunastu forach napisalaś i jak dużo osób mogłoby ciebie pozwaC? A może nawet i ciebie powało i dlatego teraz piszesz tchórzu bezpodpisywania listów :))))))))))

> i wysokie odszkodowan
                                  > ie dla osób poszkodowanych i wymienianych przez Ciebie w ramach "obrony" bioene
                                  > rgooszustów " !!!!!!!!!!!!!!!!!!

od ciebie Ewka wysokiego odszkodowania nikt nie dostanie, więc pewnie nawet nie składali pozwu do sądu- bo po co zawracać sobie głowę gołodupcem :)))))))))))))))

mam też pytanie, czy twój syn tez leczy się u psychiatry?
                                  • se-neszal Re: Polski Cech Bioenergoterapeutów ??? 21.02.11, 19:24
                                    ner-on , pochwal sie wszystkim skąd czerpiesz te "rozległą wiedze" na temat kobiety i Jej syna o której cały czas piszesz ?
                                    a nawet twierdzisz cyt .za Toba Ner-on : ",że oszukała i oszukuje ludzi na jakies kwoty pieniedzy,ze jest wariatka i leczy sie psychiatrycznie, że nie zdała jakiegos egzaminu u "bioterapeutów" "
                                    ( choc jednak nie potrafiłes podac daty i miejsca tego "egzaminu" oraz u jakiego "miszcza bioterapii" ukończyła kurs z bioterapii ?

może nalezy tego "mistrza bioenergoterapii" omijac z daleka !!! , skoro dopuścił taka osobe do egzaminu Chyba państwoego z bioterapii ,mało tego to ten mistrz jakos ani nie zauważył ,że ta kobieta jest takim cięzkim przypadkiem ani tez Jej nie uzdrowił ?!

ner-on z tego co i jak piszesz wynika,ze totalnie nienawidzisz tej kobiety (oczywiście w mojej opinii). powstaje pytanie za co ta Twoja nienawisc ? może Ona odrzuciła Twoje zaloty ? i teraz sie mścisz ...!!!
                                    • se-neszal energokapituła.pl 17.05.11, 20:55
                                      cyt.
                                      "

karol | |
                                      wypowiedź cytowana :
                                      "cóż w skład nowo powstałej energokapituły ( www.energokapitula.pl/) wchodzą ludzie,którzy dopuszczali sie w przeszłości oszustw, wystawiania dyplomów mistrzowskich kryminalistom, wbrew obowiązującym przepisom izb rzemiesliczych,przebywali w więzieniach/aresztach śledczych za powazne przestepstwa,
                                      którzy propagują i czerpią korzyści materialne z nieuczciwej i zagrażającej metody "leczenia raka - cieciorką " (www.bioenergoterapeuci.com.pl/kursy_i_szkolenia... ;
                                      www.bioenergoterapeuci.com.pl/kursy_i_szkolenia....
                                      Twierdzili tez,że wszyscy którzy te metode propaguja i prowadza konsultacje sami poddali sie tej metodzie profilaktycznie - oczywiście nie znajduje to potwierdzenia w faktach !

Jak widac we wcześniejszej wypowiedzi jednym z załozycieli tego nowego bytu jest były pracownik "bezpieki" (sic!) Jarosław C.

Następny, Ryszard U. zatrudniał Dariusza Z./ kryminalistę/dyplomowanego mistrza bioenergoterapii(sic!),
                                      (ten tez widniał na liście "najlepszych uzdrowicieli" w Polsce - spec od leczenia z raka - sam siebie wyleczył ??? ale tylko do czasu kolejnych spraw sadowych-bo wtedy znów sie rozchorował ),
                                      jako dyrektora i wykładowce w Polsko-Amerykańskim Centrum Szkolenia Medycyny Naturalnej - któremu to Ryszard U. sam oczywiscie podpisał dyplom mistrzowski wbrew obowiązującym przepisom !

Oczywiście jako mistrz i nauczyciel, Ryszard U. równiez wystawiał rekomendacje dla swojego ucznia/kryminalisty....
                                      ale trzeba przyznac,że miał za co byc mu zobowiązany bo jednak opłaty za wynajmowane "gabinety" w centrum Warszawy,gdzie razem z "szacownymi" założycielami energokapituły przyjmowali były opłacane (oficjalnie) przez małzonke tego kryminalisty.która to tez prowadziła taką dział.bioterapeutyczną pod nazwa - uwaga !- Polskie Centrum Szkolenia Medycyny Naturalnej - i choc nigdy nikogo nie "uzdrowiła"(całe szczeście) to równiez w sposób ekspresowy otrzymała Dyplom Mistrzowski Bioenergoterapeuty podpisany znów przez Ryszarda U..(sic!)
                                      Nadto ten kryminalista/dyplomowany mistrz bioenergoterapii oczywiście w sadach jako linie obrony przyjmował "fakt",ze juz sie "zresocjalizował" i "uzdrawia" ludzi (sic!).
                                      Ryszard U.czasami publicznie podpisuje sie "profesor"psychoenergoterapii- tylko nijak nie wiadomo jaka uczelnia nadała mu ten tytuł ?

Następny : Zbyszek N.- przesiedział w areszcie przy ul.Rakowieckiej pewien okres czasu - sprawa dotyczyła sprzedazy Jego "uzdrawiającej wody",którą On sam "energetyzował"....ponoc ta woda była z dodatkiem substancji psychoaktywnych ?

To tylko jedna lista "najlepszych uzdrowicieli" a aż tyle przypadków nieuczciwości (sic!)

Polecam przeczytać ten artykuł
                                      www.psychomanipulacja.pl/art/bioenergoglupota-w...==============================================================
                                      PS,
                                      ==========proponował :jasnowidzenie.zaklęcia na przyciąganie pieniędzy,oczyszczanie ze złych energi domów i ludzi...zabiegi jako bioenergoterapeuta ..itp
                                      • se-neszal Re: energokapituła.pl 17.05.11, 20:57
                                        www.psychomanipulacja.pl/art/bioenergoglupota-w-natarciu.htm

• se-neszal Re: energokapituła.pl 03.07.11, 19:14

wśród "założycieli " tej energokapituły są :

1.były SB-ecki funkcjonariusz na emeryturze ? "czynny zawodowo" za czasów zwalczania SOLIDARNOŚCI ....P.Jarosław C.

2."ręce które li\e/czą" i "energetyzują " wode ,P.Zbyszek N.
                                          który to odsiedział w więzieniu na Ul.Rakowieckiej......podobno za dodawanie środków psychoaktywnych do tej "uzdrawiającej" wody

3. emerytowny zawodowy wojskowy ? P.Ryszard U. który w swoim jednoosobowym "centrum szkolenia medycyny natur . " jako dyrektora i wykładowce zatrudniał przestępce ,skazanego kilkoma prawomocnymi wyrokami np.za kierowanie grupami przestepczymi (mafia ?!) ,mało tego to nawet potwierdził własnymi podpisami i pieczatkami dyplom mistrzowski bioterap. - pomimo ,że został on wystawiony w sprzeczności z przepisami Katowickiej Izby rzemieslniczej

( a miejsce rzekomego egzaminu państwowego na "mistrza bioterapii" to własnie Katowicka Izba Rzemieslnicza ??? ciekawe ile jeszcze jest wydanych takich "dyplomów mistrzowskich"?).

A sam współzałożyciel energokapituły czasami podaje sie za inżyniera czasami za profesora psychoenergoterapii....tylko nikt nie wie gdzie i kiedy otrzymał te "tytuły naukowe " :D
    • ceramic [...] 20.06.11, 10:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka