ose-mka 12.02.13, 13:41 młoda osoba nagle straciła słuch w uchu, lekarze nie znalezli przyczyny. czy bioenergoterapeta bylby w stanie pomoc? czy moze ktos mial podobne doswiadczenia lub kogoś wyleczyła bioterapia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kat-k-a Re: nagła głuchota 18.02.13, 04:25 Nie mam podobnych doświadczeń, ale warto by było wiedzieć w jakich warunkach do tego doszło. Z bioenergoterapeutami różnie bywa co do ich kompetencji i umiejętności, więc trudno powiedzieć. Może ktoś Ci jeszcze tu odpisze, ale ze swojej strony mam taki pomysł - kto wie, może okaże się trafiony. Jest taki człowiek, którego bardzo cenię za wiedzę i nie tylko - Włodzimierz Wieliczkowski - on głównie zajmuje się kręgarstwem (ale też m.in. bioterapią) np. tutaj: www.trea.pl/terapie-medycyny-naturalnej.html On zna się dobrze na przepływie energii. Zajmuje się Chi Kung i naprawdę ma sporą wiedzę, więc wydaje mi się, że być może mógłby sprawdzić czy nie nastąpiło jakieś zaburzenie przepływu energii. Brak jej dopływu do danego organu może spowodować jego niedziałanie, mimo że fizycznie ten organ nie został uszkodzony (fizycznie jest sprawny). Jak mówię, nie wiem czy on będzie w stanie na to pomóc, ale to super człowiek, więc myślę, że jeśli nie pomoże, to może doradzi do kogo innego z tym iść. Tam zresztą jest sporo osób o ciekawych umiejętnościach. Są tez różne badania, ale badań typu Diacom nie polecam ze względu na małą wiarygodność wyników. Lepsza jest osoba dobrze znająca się np. właśnie na medycynie chińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś