Gość: siemens IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.01.04, 18:14 Czy uwazacie ze roznica 6 lat miedzy mezczyzna a kobieta to duzo czy malo? Pytam o wariant ona 18 on 24??? prosze o szczere opinie i wypowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Roznica wieku IP: *.ath.spark.net.gr 18.01.04, 18:26 A ja stawiam dodatkowo na to, ze pytasz z pozycji tej osiemnastolatki, nawet, jesli Twoj nick nie wskazuje na to. Czy sie myle? Roznica 6 lat to nie jest ani duzo, ani malo, jedna z czesciej spotykanych roznic w zwiazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Roznica wieku IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.01.04, 18:42 Dokladnie taka roznica jest miedzy mna a moim mezem, a poznalismy sie wlasnie w Waszym wieku. I nie zastanawialam sie czy to duzo czy malo, znalazlam swoja druga polowke wiec jakies statystyki nie maja znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aphoper1 Re: Roznica wieku 18.01.04, 18:54 To kwestia życowego doświadczenia, a nie wieku. Akurat mój Mąż też 6 lat ode mnie starszy:) Generalnie - naprawdę warto zwrócić uwagę na inne rzez. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
onionka Re: Roznica wieku 18.01.04, 19:53 To zadna roznica. Nie ma sie czym przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: Roznica wieku IP: *.242.81.adsl.skynet.be 18.01.04, 20:01 Miedzy mna a moim partnerem jest roznica 20 lat. Ale dla wielu to juz ekstremalna sytuacja. 6 lat to nic. Jak napisala jedna z forumowiczek "warto zwrocic uwage na inne rzeczy". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anais Nin Re: Roznica wieku IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 18.01.04, 23:04 Ja miałam 20, mój obecny mąż 28. Świetna różnica wieku, przynajmniej dla nas. Poza tym co za różnica kto ile ma lat? Grunt, żeby Wam było ze sobą dobrze, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
no-suprises Re: Roznica wieku 18.01.04, 23:09 Mój mąż jest młodszy ode mnie. O rok, ale zawsze. Jego brat ma żonę 10 lat młodszą. Są małżeństwem od ośmiu lat, udanym. Wiek nie ma raczej znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś