Dodaj do ulubionych

Sen o morzu

06.05.14, 08:43
Witam!! Ostatnio dosyć często mam sny o morzu. One zawsze są bardzo przyjemne. Jestem nad morzem Bałtyckim jest ciepło i przyjemnie, woda zazwyczaj jest spokojna, czasem są fale ale one mi sie bardzo podobaja. Piasek jest ciepły i miły , zazwyczaj w tych snach jest zachód słońca. Prawie nigdy nie wchodze do wody tylko na nią patrze. To są BARDZO przyjemne sny, ale zastanawiam sie co one moga znaczyć, zwłaszcza, że ostatnio morze śni mi sie dosyc czesto. Zazwyczaj w tych snach jestem sama, albo z jamimis wymyślonymi osobami, tzn. nie maja one odopowiednika w moim realnym zyciu , dodam tez ze jezeli sa jakies osoby to sa to mezczyzni. Towarzysza mi np. w spacerz, ale czasem jestem sama.
Obserwuj wątek
    • sigrid.storrada Re: Sen o morzu 08.05.14, 22:25
      Może po prostu potrzebujesz wyjazdu, zmiany otoczenia na jakiś czas, nowych znajomości, tęsknisz za latem? Bardzo pozytywne sny!
    • oblomoff Re: Sen o morzu 03.06.14, 03:48
      Mnie też sie ostatnio śniło, że jestem nad morzem, cieplutki piasek, lekka bryza i nieznajoma dziewczyna obok. Może to Ty byłaś? A ja jestem tym nieznajomym mężczyzną z Twego snu?
    • mag-da81 Re: Sen o morzu 16.05.15, 18:52
      Ja zawsze jak coś mi się sniło to sprawdzam tutaj ostatnio sniła mi się rybka zastanawiałam się co to może znaczyć okazało się , że duży przypływ gotówki no i się sprawdziło może nie taki duży ale 100 zł w zdrapce :P senna-wrozba.pl?r=2&ref=71962d871b
      • kinatta Re: Sen o morzu 27.05.15, 19:12
        Polecam dobry sennik internetowy www.ozywic-zycie.pl
        są tam obszerne opisy, poza tym autor odpisuje na indywidualne prośby o interpretację. Zawsze to możliwość szerszego spojrzenia na jakiś sen...☺
    • antoniskalski123 Re: Sen o morzu 29.11.22, 17:52
      też sie zastanawiam czy taki sen co oznacza ostatnio korzystałem z rytuałów i mam dziwaczne sny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka