Dodaj do ulubionych

Jasnowidz na chorobę

09.02.15, 20:09
Witam wszystkich. Od kilku lat zmagam się z dość poważną chorobą, która mimo próbowania różnych środków nie daje się pokonać. Chciałem zapytać, czy ktoś tutaj nie mógłby może polecić jakiegoś jasnowidza bądź medium, która pomoże mi znaleźć właściwy środek na tą chorobę lub może wskaże źródło problemu ? Zaznaczam że nie chodzi mi o wróżkę czy tarocistę, ani o bioterapeutę (korzystałem z usług kilku - czułem się lepiej, ale bez większych zmian) szukam osoby która "widzi więcej" i podpowie mi co robić dalej.

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • atman76 Re: Jasnowidz na chorobę 09.02.15, 20:29
      Napisz, co to za choroba. Może być na priv. Może coś podpowiem.
    • atman76 Re: Jasnowidz na chorobę 09.02.15, 20:31
      oj, tu nie można wysałać pywatnych wiadomości....

Anna Atras robi ciekawe analizy przyczyn choroby. Znajdziesz w necie.
      • dopierala1988 Re: Jasnowidz na chorobę 10.02.15, 11:52
        I od chorob po analizie A.A, nigdy sie nie uwolnisz ,a przyjda nowe plus duchy.i
        Ksiazka co choroba mowi o Tobie Kurta Treppenweina wyjasnia wszystko .
    • atyp3 Re: Jasnowidz na chorobę 15.02.15, 00:46
      To bardzo proste. Nie trzeba jasnowidza. Depresja i poważna nerwica. Na pewno pomocy nie znajdziesz na tym forum. Prędzej na spacerze z kimś nowo poznanym albo bliskim . Pozdrawiam. A.
    • prostyludzik Re: Jasnowidz na chorobę 13.05.15, 10:24
      Spróbuj tam i daj znać jak się udało www.uzdowiciele24.pl Pozdrawiam
      • facjatowicz Re: Jasnowidz na chorobę 25.05.15, 11:09
        Witam wszystkich. Na tym forum pewnie i nie znajdziesz pomocy, ale proponuję poczytać trochę treści na stronie www.popko.pl w dziale "dla osób po konsultacjach". Samo zastosowanie się do tamtejszych zaleceń spowoduje poprawę stanu zdrowie w 50 procentach. Z tego co wiem można również spróbować tam konkretnej konsultacji, co powinno definitywnie rozwiązać problem Pomocną stroną może być również www.uzdrowiciele24.pl Życzę powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka