doncja82
06.05.16, 14:22
Witam, znacie kogoś kto jest w stanie mi pomóc. Zupełnie los się ode mnie odwrócił. Zaczęło się jesienią. Miałam niezłą pracę, przyzwoite zarobki lecz z dnia na dzień zaczęłam mieć mniej klientów, potem szefowa zaczęła się mnie czepiać o wszystko, skracała mi grafiki, było mnóstwo drobnych złośliwości w końcu mnie zwolniła. Myślałam ze z moim doświadczeniem nie będę miała problemu ze znalezieniem pracy, pomogła koleżanka, praca okazała się słaba, dostałam bardzo mało godzin w grafiku. Potem kolejna, niby miało być lepiej, byli poważnie zainteresowani, grali na zwłokę, w końcu dostałam info, ze nie mogą mi nic na razie zaproponować. Po kilku dniach znalazłam ich ogłoszenie, że szukają kogoś do pracy. To jeszcze nic. W tym czasie udało mi się zajść w ciążę.Po 1,5 roku starań. Niestety, straciłam ją po kilku tygodnach. Serce przestało bić....Poza tym z mężem byliśmy dobrym małżeństwem, teraz nie wiadomo dlaczego odsunął się ode mnie. Nie spędzamy ze sobą czasu. Nagle znalazł sobie jakieś hobby, treningi, jakieś nowe znajomości, mecze, unika mnie ucieka z domu, albo siedzi w pracy po godzinach. Byłam u jednego, niby dobrego jasnowidza, potem u uznanej tarocistki(obydwoje twierdzą, ze nikt na mnie nie rzucił uroku i wszystko się poprawi....od 3 m-cy jest tylko gorzej i gorzej), robiłam różne rytuały które znalazłam w internecie, skontaktowałam się ze specjalistka reiki, wzięłam 10 seansów, i nic. Czy ktoś może mi polecić jeszcze kogoś kto umie odwrócić los, (tylko nie chce kolejnego naciągacza)