Dodaj do ulubionych

Los się ode mnie odwrócił,

06.05.16, 14:22
Witam, znacie kogoś kto jest w stanie mi pomóc. Zupełnie los się ode mnie odwrócił. Zaczęło się jesienią. Miałam niezłą pracę, przyzwoite zarobki lecz z dnia na dzień zaczęłam mieć mniej klientów, potem szefowa zaczęła się mnie czepiać o wszystko, skracała mi grafiki, było mnóstwo drobnych złośliwości w końcu mnie zwolniła. Myślałam ze z moim doświadczeniem nie będę miała problemu ze znalezieniem pracy, pomogła koleżanka, praca okazała się słaba, dostałam bardzo mało godzin w grafiku. Potem kolejna, niby miało być lepiej, byli poważnie zainteresowani, grali na zwłokę, w końcu dostałam info, ze nie mogą mi nic na razie zaproponować. Po kilku dniach znalazłam ich ogłoszenie, że szukają kogoś do pracy. To jeszcze nic. W tym czasie udało mi się zajść w ciążę.Po 1,5 roku starań. Niestety, straciłam ją po kilku tygodnach. Serce przestało bić....Poza tym z mężem byliśmy dobrym małżeństwem, teraz nie wiadomo dlaczego odsunął się ode mnie. Nie spędzamy ze sobą czasu. Nagle znalazł sobie jakieś hobby, treningi, jakieś nowe znajomości, mecze, unika mnie ucieka z domu, albo siedzi w pracy po godzinach. Byłam u jednego, niby dobrego jasnowidza, potem u uznanej tarocistki(obydwoje twierdzą, ze nikt na mnie nie rzucił uroku i wszystko się poprawi....od 3 m-cy jest tylko gorzej i gorzej), robiłam różne rytuały które znalazłam w internecie, skontaktowałam się ze specjalistka reiki, wzięłam 10 seansów, i nic. Czy ktoś może mi polecić jeszcze kogoś kto umie odwrócić los, (tylko nie chce kolejnego naciągacza)
Obserwuj wątek
    • olek13 Re: Los się ode mnie odwrócił, 06.05.16, 14:44
      Nikt nie umie, a jeśli twierdzi, że umie, to właśnie jest naciągaczem.
    • kamila_doniecka Re: Los się ode mnie odwrócił, 10.05.16, 11:15
      zazwyczaj jest tak że jak się cos wali to wszystko na raz
    • lafcia1 Re: Los się ode mnie odwrócił, 19.05.16, 12:18
      A może jakiś rytuał, amulet. Cokolwiek.
    • duplikator Re: Los się ode mnie odwrócił, 27.05.16, 10:53
      Proszę bardzo - bezpłatne
      www.popko.pl/bezplatne,grupowe,spotkanie,uzdrawiajace,15,maja,2016,rusinowice.xhtml
      Warto też zapoznać się z tym
      www.popko.pl/po,konsultacjach,page.xhtml
    • olek13 Re: Los się ode mnie odwrócił, 27.05.16, 11:00
      Jest dokładnie zero dowodów na to, że jakiś "cudotfurca" cokolwiek może zmienić (poza stanem portfela naiwniaków oczywiście...). Nie warto nawet się łudzić.
    • kermith Re: Los się ode mnie odwrócił, 27.05.16, 21:16
      Pierwsza zasada: nie szukaj na takich forach jak tutaj.
      • lara9369 Re: Los się ode mnie odwrócił, 28.05.16, 20:34
        kermith tak, kermith zna lepsze...
      • mazikeen_maze Re: Los się ode mnie odwrócił, 31.05.16, 16:04
        to chyba najsensowniejsza ze wszystkich odpowiedzi...
    • katamawira Re: Los się ode mnie odwrócił, 01.06.16, 07:38
      Jeśli chcesz spróbuję ci pomóc (wiem gdzie leży problem), wyniku oczywiście nie mogę zagwarantować, za to gwarantuję, że nie obedrę cię z kasy (u mnie zapłata jest na zasadzie co łaska, więc jeśli uznasz że nie ma za co płacić to nie zapłacisz).
      Kontakt: gabinet@senseipiotr.pl www.senseipiotr.pl
    • krysiek84 Re: Los się ode mnie odwrócił, 07.06.16, 09:46
      Kochana! Ogromnie mi przykro, że napotkałąś na swojej drodze tyle cierpienia i bólu! Zmęczenie i frustracja jakie Cię dopadły muszą być ogromne!
      Kiedyś miałam ten sam problem! Cały czas miałam wrażenie, że ktoś żeruje na mojej energii jak i siłach. Powoli zaczynałam tracić nadzieję... Straciłam pracę, ukochanego i dopiero pomoc wróżki Pani Emilii Angel mi pomogła. Raz w sposób związany z ezoteryką (rytuał), a innym razem zwykłą poradę i dobrym słowem!
      Polecam Ci odezwać się na maila: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      A na pewno Ci pomoże! Przynajmniej mi się udało zostawić problem za sobą!
      • olek13 krysiek84 sypnął spamem 07.06.16, 18:07
        Każdy chce zarobić.
    • winogronos Re: Los się ode mnie odwrócił, 06.11.22, 09:28
      Czasem się odwróci, ale później jest na naszą korzyść tak bywa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka