Dodaj do ulubionych

prosba o rozwiaznanie

07.05.05, 15:49
Mam prosbe dotyczaca mojego zwiazku, waham sie co zrobic,czy go zakonczyc?
Nie wiem , troche niemilych sytuacji sie zdarzylo, ale nie wiem tez moze
strace cos cennego, mam straszne rozterki, raz jest cudownie raz fatalnie,
nie wiem moze sie nie rozumiemy
moja data ur 16.03.78
jego 10.03.75
Obserwuj wątek
    • delphinee Re: prosba o rozwiaznanie 07.05.05, 16:05
      witaj :)
      mam nadzieje że nie dostanę bury od Pani EXPERT za odpowiedz, jesli coś nie tak napisalem niech mnie poprawi :D

w/g mnie jego stan psychiczny to ciągła huśtawka, z wyżu w niż i na odwrót.
      Ta podatność na te powyższe impulsy przejawia się w sprawach uczuciowych.
      Myśle, że od wielkiej namiętności do burzliwego zerwania dzieli go tylko jeden krok. Sytuacja uczucowa jest niejasna, nieuregulowana, sam nie wie czego tak do konca pragnie, jednak z biegiem czasu będzie dążył do legalizacji związku. Myślę take że będzie chciał narazie poprebywac w ziwazku tzw nielegalnym czyli bez legalizacji.
      Co do przyszlosci hm... powiem Ci ze nie jestes łatwa w kontaktach miedzyludzkich :) sądze ze łatwo jest Ceibie zranić, a co najgorsze trudno ugłaskać :P Czesto jest wiele miedzy wami i ludzmi nieporozumien z powodu tego ze Ty przeceniasz wlasne rolę w życiu.
      Jeśli uda wam się być razem bedzie to zwiazek spokojny, harmonijny. Ale czy się uda tego nie wiem.
      pozdrawiam
      p/w
      • delphinee Re: ps. 07.05.05, 16:15
        lepiej sugeruj się tym co Ci serce "mówi" najlepiej na tym wyjdziesz :)
        pozdrowienia
        p/w
        • kaska123 Re: ps. 07.05.05, 17:03
          dzieki wielkie,powiem szczerze wszystko sie zgadza :)
          ale boje sie,nie wiem co mam robic, sama nie wiem jak to ujac,co
          napisac,zastanawialam sie czy moze poczekac na kogos innego,moze spotkam kogos
          innego "normalnego"
          • delphinee Re: ps. 07.05.05, 17:13
            Jeśli chodzi o taką typową prognozę doradztwa życiowego to lepiej zgłoś się do Marleny.
            pozdrawiam
            p/w
            • kaska123 Pani Marleno czy moge prosic o pomoc??? 07.05.05, 21:43
              • marlena.skrabulska Re: Pani Marleno czy moge prosic o pomoc??? 07.05.05, 22:19
                Postaram sie jutro odpowiedzieć na Pani prosbę.

Pozdrawiam
                • kaska123 Re: Pani Marleno czy moge prosic o pomoc??? 07.05.05, 22:24
                  Dopisalam tez 2 watek,dotyczacy daty ur mojego chlopaka,otoz jakas pani
                  powiedziala ze w jego dacie ur jest rozwod, troche mnie tym przestraszyla...
                  • kaska123 Re: Pani Marleno czy moge prosic o pomoc??? 08.05.05, 09:54
                    a propos tego rozwodu,to zastanawiam sie jeszcze na ile powiela sie
                    postepowanie rodzicow...
                    Jesli jedno z nich ma ta sama date ur...
                    • marlena.skrabulska Re: Pani Marleno czy moge prosic o pomoc??? 08.05.05, 19:03
                      Wróżka mówiąc o rozwodzie w dacie urodzenia zapewne miała na mysli, to, że nie jest to mężćzyzna, który jest skłonny załozyc rodzinę, raczej będzie tego unikał przez co Pani poczuje sie oszukana...
                      Ale powiem tak, póki co jesli obawia się Pani teraz samotności prosze nie kończyć tego związku, nie mozna jednak powiedziec, że będzie to dla Pani szczyt szczęścia...
                      Tak naprawdę Pani partner jest w nim mniej niz Pani..
                      Jaka będzie jakośc tego związku w dużej mierze będzie to zależało od Pani..
                      Na pytanie, czy pozna Pani kogoś w najbliższym czasie mogę odpowiedzieć -tak, ale prosze unikać romansów, na pewno nie dadzą Pani radości i satysfakcji..
                      Jeśli nie planuje Pani dziecka, prosze uważać na ciążę..
                      Pojawiają się karty związane z podróżą za granicę, czy ma Pani zamiar gdzies wyjechać? Za tym idzie poznanie innego mężczyzny...

Pozdrawiam
                • inez101 Re: Pani Marleno czy moge prosic o pomoc??? 09.05.05, 10:57
                  Pani Marleno,
                  czy moze Pani spojrzec na daty urodzenia moje i mojego narzeczonego i
                  powiedziec co widzi Pani a propos naszej przyszlosci.
                  Nie ukrywam, ze kochamy sie bardzo, ale watpliwosci roznego typu tez jest
                  kilka. Pani rada bedzie dla mnie bardzo cenna.
                  Dziekuje
                  nasze daty urodzenia : 09.09.1978 (moja) 17.12.1981 (jego)
                  • marlena.skrabulska Re: Pani Marleno czy moge prosic o pomoc??? 09.05.05, 14:43
                    Postaram się dzisiaj. Nie zauważyłam tego zamieszania. :)
                    • ciemny_korytarz Re: Pani Marleno czy moge prosic o pomoc??? 09.05.05, 14:58
                      i ja bym prosila 20.12.74 i on 23.10.77
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka