piotrus1 29.01.06, 09:39 Śniło mi się spotkanie klasowe i ze dostałem tam telefon do kobiety w chusteczce ze spinką do włosów (błękitną ręcznie robioną przez osobę od której tel. dostaję) ale w tajemnicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavia78 Re: spotkanie klasowe 31.01.06, 20:59 witaj, moze tesknisz za dawnymi znajomymi? albo czekasz na jakies spotkanie...moze przezywasz jakies bolsne bax tajemnicze spotkanie ..a jaka była ta chusteczka to byla chusta ?? nie sprecyzowałes...moze nie dawno żegnales sie z bliskimi...moze chccesz spotkac dawno nie widziana osobe , spróbowa.c jeszcze raz....kolor niebieski to chęc odkrycia prawdy...spojrzenie gdzies w góre za poszukiwaniem prawdziwej odpowiedzi..może dlaczego tak się stało ..dlaczego ona on coś......masz cos ukrytyego w sobie nieswiadomego moze jakies tajemnicze uczucia do osoby ktora znasz ale boisz sie okazać...moze to ktos z dawnych lat?chcesz byc lojalny prawdomówny...ale masz tajemnice i być moze jednak wahasz sie...chcesz się skontaktowac coś wyjasnic nie wiem...na pewno warto tylko nic nie ukrywaj badź lojalny i mów prawde:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś