Dodaj do ulubionych

ktoś zabił moje dziecko

06.06.06, 11:55
Mój sen:
Jestem u sąsiada, drzwi na przeciwko moich, było ciemno, więc pewnie wieczór.
Dziecko było samo w domu, spało. Usłyszałam, że ktoś otwiera drzwi do mojego
mieszkania i wchodzi tam. Dwie osoby, chyba kobiety. Ja stoję jak
sparaliżowana przy wizjerze. Boję się tak bardzo, że nie jestem w stanie
zareagować.
A później dowiaduję się, chyba rano, że zwłoki mojego dziecka mogę odebrać w
przedszkolu niedaleko mojego domu.

Zwykle nie pamiętam co mi się śni, ale wtedy obudziłam się w środku nocy i
szybko pobiegłam do pokoju dziecka, sprawdzić, czy wszystko w porządku.
Do tej pory odczuwam jakiś niepokój ...
Obserwuj wątek
    • asiawaw Re: ktoś zabił moje dziecko 14.06.06, 09:51
      Proszę pomóżcie zinterpretować ten sen, bo był straszny i do tej pory nie mogę
      o nim zapomnieć.
      • iguana1978 Re: ktoś zabił moje dziecko 14.06.06, 12:15
        Jesteś zapewne mocno związana emocjonalnie ze swoim dzieckiem i myśl, ze
        mogłoby się stać z nim coś złego paralizuje Cię (czy nie jest to czasami
        jedynak?) ja mam synka jedynaka i jak sie naoglądam telewizji i nasłucham co to
        z dziećmi czasami się dzieje to potem ogarnia mnie taki starch, że mojemu
        jedynemu syneczkowi też może to się przytrafić... Strach czuje często, jak
        jedzie sam na wakacje, jak nie ma go przy mnie... Kiedyś codziennie wieczorem
        szłam do jego łóżeczka aby sprawdzić czy oddycha, im jest starszy tym mniejszy
        mój strach... może zwyczajnie u Ciebie jest podobnie i stąd ten sen...
        osobiście nie przywiązywałabym do niego aż tak wielkiej wagi chyba, że
        faktycznie w środowisku w którym żyjesz jesteś zastraszana czy coś w tym
        rodzaju... Jeżeli ten sen przysnił Ci się tylko raz, nie męczy Cię codziennie
        to zapewne jest to efekt nagromadzonych uczuć w jakimś konkretnym dniu, możę
        widziałaś w telewizji jakis reportaż, film, słyszałaś coś od sasiadki...
    • camaretto Re: ktoś zabił moje dziecko 30.12.22, 12:01
      Gorzej jeśli masz to naprawdę, jak u mnie w rodzinie...mój wuj tym sposobem zmarł w mlodym wieku. Babcię do dziś,,oprócz Kuby Rozp-ruwacza i Karla z okolic Muensterbergu i Frankensteinu dręczą złe sny, a ma niesłychanie wiele lat...!!!
    • beata.celina Re: ktoś zabił moje dziecko 22.05.23, 08:09
      Niezły sen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka