bumblebee5 10.06.06, 21:05 Co znaczyć może taki sen: Chciałam posmarować kromkę chleba masłem, ale wszystkim nożom łamały się ostrza. Noży było wiele. Każdy złamany odrzucałam i brałam nowy. Ślicznie dziękuję za interpretację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra_elvisa Re: połamane noże... 11.06.06, 00:48 hmm, moja autorska interpretacja: chcesz coś zrobić, może to być zwykła, codzienna rzecz, ale o dziwo nie wychodzi Ci - zawsze coś staje na przeszkodzie, mimo to nie poddajesz się i próbujesz jeszcze raz - w ten sam sposób, który jednak nie skutkuje... wnioski, może lepiej zmienić taktykę, albo przemyśleć dlaczego tak się dzieje. Jeśli bajki plotę to przepraszam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bumblebee5 Re: połamane noże... 11.06.06, 07:25 siostra_elvisa napisała: > hmm, moja autorska interpretacja: chcesz coś zrobić, może to być zwykła, > codzienna rzecz, ale o dziwo nie wychodzi Ci - zawsze coś staje na > przeszkodzie, mimo to nie poddajesz się i próbujesz jeszcze raz - w ten sam > sposób, który jednak nie skutkuje... wnioski, może lepiej zmienić taktykę, albo > > przemyśleć dlaczego tak się dzieje. > > Jeśli bajki plotę to przepraszam ;-) Dziękuję, takiej interpretacji nie brałam po uwagę. Zmienić sposób postępownia.I tak moża. :))) Odpowiedz Link Zgłoś