luka.s1 20.01.07, 09:22 Jak samodzielnie mogę pobudzić tę czakrę? Proszę o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylowadroga Re: czakra korzenia 25.01.07, 18:18 naprawde................. ostroznie z tym Odpowiedz Link Zgłoś
cov Re: czakra korzenia 25.01.07, 19:45 to zalezy do czego ci potrzebne to pobudzenie...ogolnie jesli chcesz kundalini pobudzic to jest to dosc niebezpieczne, ale jak chcesz ja doenergetyzowac to wizualizacjia i wprowadzenie czerwieni. Metod jest bardzo duzo. przyjaciel wszystkich internautow (google) wie gdzie szukac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoginka2 Re: czakra korzenia 26.01.07, 09:57 Przebudzona kundalini shakti, siła jest "niebezpieczna". Nic nie jest bardziej niebezpieczne. Na czym polega to niebezpieczeństwo? Jest to pewnego rodzaju śmierć. Kiedy budzi się w twoim wnętrzu energia, umrze to, czym byłeś przed jej przebudzeniem, zrodzi się w tobie zupełnie nowy człowiek, człowiek, którym nigdy nie byłeś. Oto jest niebezpieczeństwo nie pozwalające ludziom stać się osobami duchowymi. wicej: foof.most.org.pl/g_teksty/kundalin.htm Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: czakra korzenia 28.01.07, 07:09 A co w tym jest niebezpiecznego? Nie przejde na druga strone ulicy, bo moze mnie rozjechac samochod...? www.eclecticenergies.com/chakras/chakradotest.php Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkk175 Re: czakra korzenia 20.09.17, 13:05 Jeżeli chodzi Ci o Czakrę Podstawy, to mogę na początek polecić artykulik do poczytania: testczakr.pl/artykuly/15,zwiazek-czlowieka-z-ziemia-czakra-podstawy Odpowiedz Link Zgłoś
sara160uu Re: czakra korzenia 02.10.17, 12:22 Witam, a jeśli ktoś ma chorobę dwubiegunową to jak pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
olamelak Re: czakra korzenia 10.05.21, 21:34 Też szukam ma ktoś naprawdę jakiś prawdziwy sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
petypety Re: czakra korzenia 06.10.22, 23:01 Czakr korzenia można pobudzić przez ćwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
antoniskalski123 Re: czakra korzenia 29.11.22, 19:20 tak ale nie latwo ja zdobyc jesli masz to korzystaj Odpowiedz Link Zgłoś